Pokka - Sirkka väli

TYNYS HEIKKI 08.07.2007 22:49

Onko kukaan hiljattain ajanut, tietäisi vähän että missä kunnossa on. Vai tippuuko ruuvit vaunusta (päästä lähti aikoja sitten...)

MOISANDER JOUKO 09.07.2007 01:29

Samanlainenhan se on ollut jo vuosikausia: Ensin nimismiehen hampailla olevaa hiekkatietä kymmenkunta poronkusemaa ja vähän ennen Köngästä alkaa asvaltti.

MIKKONEN MATTI 09.07.2007 12:14

Tulin just sieltä. Könkäästä Pokkaan lanaamatonta reikäistä, mutta paikoin hyvää hiekkatietä, lanatuissa kohdissa täristää niin jumalattomasti eli ruuvit kyllä tippuvat ja takasivu ainakin pölyyntyy. Pokasta Inariin ihan kevollista ja Inari - Lemmenjoki -väli uuttakin päällystettä. Ajaisin kuitenkin Sodankylän kautta, jos ei ole Lemmenjoella käyntiä.

PITKÄNEN HARRI 10.07.2007 15:37

Tere!! Hessu meinaatko ettei solkku pysy kasassa.Muista pultata inventteri lattiaan jottei käy aamu kaakaon kans huonosti.Kyllä siellä sen verran röykkyyttää ne pomput ja reiät.

AUTTI PEKKA 20.07.2007 05:17

19.7. aivan tolkuttomassa kunnossa, mieheni meni ylös kalaan, asumme itse Sirkassa/Levillä, joten kuljemme muutaman kerran kesässä. On jonkun kerran kesässä ajokunnossakin, kun muistavat lanata ja sen jälkeen joku auto ehtii ensin tekemään "jäljet", mutta taivaalle kannattaa aina katsoa myös ennen kuin lähtee, muutoin on autonpesu edessä.. Tulossa parin vuoden sisällä tilanteeseen pätkä kohennusta, kun kaivosyhtiö tekee Kiistalasta sillan yli Hanhimaahan ja siitä Sirkkaan tie kohennetaan, että yhtiön työntekijät pääsevät tänne harrastusten pariin. Lopputie onkin sitten ikuisuus kysymys. Harmi. Vastaili PA:n emäntä

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.