Pieni matkakertomus

PEUTERE JUKKA 26.09.2007 10:57

Vietimme viikon 38 matkaillen Savossa Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla , täytyi oliken kartalta varmistaa että ko maakunta tekee semmoisen venkkaran sinne Kuusamon suuntaan kun en muuten uskonut maakuntarajan kylttiä. Aloitimme Leppävirralta Mansikkamäestä yksi yö sähköpaikalla ja halkotoiminen rantasauna Vesileppistä vastapäätä oli ihan positiivinen kokemus. Leppävirta pitäjänä asettuuu mitä ilmeisemmin himosiivoisrajan länsipulelle sittä kaikki paikat niin yksityiset kuin yhteiskunnan ylläpitämät olivat erittäin siistissä kunnossa. Oman kunniamaintansa ansaitsee kirkon vieressä oleva vanha hautausmaa joka on kauniina syyspäivänä mitä parahin paikka hiljetyä maailman kiireiltä. Savosta matka jatkui Nurmekseen jossa sorvihirestä tehty Bomba talo hampurialistarjouksineen on oli ihan oman jutun arvoinen kokemus tosin matkamme miinus merkkkinen kokokemus seuraavaksi Kuhmo jossa tankattiin ,ajoin ensin Shellille ,mutta vesi letku oli niin lyhyt että ajoin vasta päiselle Nestelle jossa oli uudenkarhea pitkä vesiletku ,tankkasin about 40 l ja maksaessani kysyin avainta vesi pisteeseen. avain tuli kassalta ja toteamu EUROLLA VOIT OTTAA VETTÄ niinpaljon kuin haluat.palauttaessani avainta totesin että empä ole ennen tankatessa vielä vedestä maksanutkaan totesi kassa että se on heillä periaatekysymys, no saataapi muodostua tuo tankaaminen kuhmossa vastaisuudessa jotenkin periaatelliseksi,sitten Letiiran kautta Ämmänsaareen jossa yövytiin ja tarina jatkuu....

HÄLVÄ TEUVO 26.09.2007 11:20

Saksassa stellplatzeilla on ihan tavallista, että vettä saa automaatista MAKSUA vastaan.Samoin sähköä. Toimii kolikolla. Viimeksi esim. Göttingenissä muistaakseni eurolla 100lt. Suomessa on kyllä vettä vaikka muille jakaa, mutta palvelu maksaa. Euro on ihan kohtuuhinta.

TeeHoo

MERIKALLIO VELI-PEKKA 26.09.2007 13:59

Ei tarvitse mennä Saksaankaan asti saadakseen kolikoilla sähköä, Ämmänsaaressa S-marketin viereisellä kentällä on sellainen peli. Toivoisi yleistyvän Suomessakin tällaisen palvelun! VP.

KERÄNEN KAUKO I 26.09.2007 14:30

Onko tuo paljon? Jos kerta vettä tarvii ja joku on letkut hommannut niin eipä paljon maksa tankillinen vettä.

PALIN MATTI 27.09.2007 12:49

Keminmaassa oli tuollainen kans joskus 15 vuotta sitten. On kuitenkin kerätty pois, ku ei sillä ollu käyttöä. Koskaan en nähnyt sitä kenenkään käyttävän tai sen olemassaoloa mainostavan.

ASPEGREN KARI 28.09.2007 15:09

Halpaahan tuo vesi on Kuhmossa, Kilpisjärven retkeilykeskuksessa vesi maksoi 4€.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.