Paikka,jossa viihdyt, on Radansuun sf-caravan kaakkoishämeen camping Iitissä!

EHOJOKI-KOSKINEN TUIRE 24.01.2008 16:44

Olen kuullut huhuja "maailmalta",että Radansuuhun ei kannata mennä,kun siellä ei ole toimintaa enään!!!Valetta !!!Campingalue on voimissaan ja toimii täydellä teholla.Porukka on mukavaa ja ystävällistä, treffit aina onnistuneita.Talvellakin siellä viihtyy, viikonloppuisin on aina porukkaa,karaoketanssit ,grilli-illat yms .Saniteettitilat ovat aina puhtaita ja siistejä, mitä ei voi sanoa lainkaan monesta muusta paikasta.Kesällä paikka on mitä mainioin hiekkarantoineen ja upeine Kartanohotelleineen aivan vieressä. Golfkenttäkin on kätettävissä lajinharrastajille.Toivottavasti tapaamme vaikka pilkkitreffeillä 22-24.3.08

EHOJOKI-KOSKINEN TUIRE 24.01.2008 16:48

SORRY ,väärä kuukausi ,tapahtuma Radansuussa on siis HELMIKUUSSA.

LIIMATAINEN HANNU 24.01.2008 18:00

Häh, siis kaikki on siellä hyvin? Kun syksyllä joku/jotkut kovasti moittivat Radansuuta tuolla lankkupalstalla, pitkään ja moneen kertaan. Olikos ne joitain katkeroituneita karavaanareita sitten? Mutta sehän on hienoo jos siellä Radansuussa kaikki onkin hyvin, tiedä vaikka vielä poikkeaisikin, tuttujakin voisi löytyä. Hyvää jatkoa vain edelleen sinnekin! ;-)

JORVA OLLI 24.01.2008 19:15

Olinhan siellä minäkin, muutama vuosi sitten, syksyllä. Päivä taisi olla lauantai, aika leiriytyessämme siinä klo 16.00. Ajoimme sisään aluen portista ja käänsimme vasemmalle, isäntätoimistosta katsoen, yhdistelmä seisomaan ja isäntää katselemaan.

Aikamme katseltuamme, ketään ei näkynyt, kunnes olimme jo lähdössä etsimään vapaata paikkaa, isäntätoimistossa näkyi liikettä. Siellä, siellähän se isäntä oli! Edelleen istui kopissaan ja odotteli meitä. No, eipä mittään, sinne vaan sitten ilmoittautumaan.

Ei siinä sinänsä vissiin mitään erikoista?

Saimme hyvän paikan, kun itse valitsimme. Alue tuntui olevan kausipaikkalaisten hyvin suosima, vapaita paikkoja kun ei syksylläkään ollut montaa.

Ai niin, siitä isännästä, varmaan satunnainen matkaaja saattaa ajatella, miksiköhän hän siellä toimistopuolessa mahtoi viihtyä?

Niin, siellä oli hyvää seuraa!

MURANEN PEKKA 14.02.2008 18:05

Viime kesänä vietimme yötä ennen Tykkimäkeen menoa Radansuussa ja palvelu sekä muut puitteet oli mielestämme hienosti järjestetty , portista päästyämme sisään meidät toivotettiin tervetulleiksi ja yhdessä isännän kanssa katsottiin mieluisa paikka autollemme jonka jälkeen kierrettiin alue tutustumalla yleisiin tiloihin . Tilat olivat siistit ja hyvin hoidetut ja alueella järjestetty iltaohjelma erittäin viihdyttävää . Lähtiessämme kirjoitimme nimemme mielellämme alueen puolestapuhuvaan adressiin .

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.