Oulu/Vaasa/Manamansalo...minne???

KARPPINEN SEPPO J 23.06.2007 13:33

Tere kaikille! Suunnittelemme vkon 30 oleilua joko Oulun nallikarissa, Manamansalossa tai Vaasassa vaunuillen tietty. Vinkkejä ja kokemuksia paikoista??? Tenavia on kolme (2,9,11) joten ns.lapsipaikat kiinnostaa. Kiitos ja mukavaa kesää kaikille!!!!

IPATTI VEIKKO 23.06.2007 14:06

Tule Kattivankkuriin, tarkemmin sivulla www.kattivankkuri.fi

NOUSIAINEN MARTTI 23.06.2007 14:10

Rantasarka Haukipudas, yks hyvä. Manamansalo on mukava- rantainen paikka, lapsille hyvä ranta. Nallikari on iso ja "laitostunut", ei miun maun mukkaan, vaikka joku sattaa tykätä kovasti.

VILJAVA TAPIO 25.06.2007 09:25

Valitsisin Manamansalon. Toisaalta ehdoton paikka on Hailuoto. Mutta lapsille siellä ei ole oikein muuta kuin se ranta, mutta se onkin sitten ehdoton.

SINIMAA JANI 26.06.2007 00:20

Tuo Hailuodon ranta on tosiaankin hieno. Kyllä siellä muksut paripäivää viihtyy. Jo Hailutoon meneminenkin on pieni elämys (7km lautalla). Tilaa oli alueella hyvin ja sai valita rauhaisan paikan.

Itse ajauduttiin sinne viimekesänä, kun piti mennä Nallikariin ja mentiinkin. Paikka oli aivan täynnä rantaa ja ravintolaa myöden. No olisivat ne vielä meidät 'buukanneet' sisään. Käytiin kiertämässä alue ja todettiin että jatketaan matkaa. Varmasti hieno paikka mutta se tungos.

Hailuoto ei kaduttanut, vaikkakin huoltorakennukset kaipaisivatkin hiukan, ööh, pinta fiksausta :)

BÄRS RAINER 26.06.2007 13:32

Hailuodon Rantasumppu on vaihtanut omistajaa viime kesän jälkeen. Uusi omistaja, joka on Oulun Seudun Settlementti, ilmeisesti panostaa koko Hailuodon Marjaniemeen melko paljon rahaa. Toivottavasti Rantasumpullekin on jo tehty jotain...

SUORSA PEKKA 29.06.2007 00:04

Kyllä manamansalo kannattaa ehdottomasti käydä "kokemassa" ja onhan meillä täällä vaalassa viritelty käyttöön taas tauon jälkeen tuo entinen happy beach eli nykyinen ruununhelmi säräisniemellä. Kyllä sielläkin löytyy harrastusmahdollisuutta ja hiekkarantaa hyvästä ruuasta ja ravintolatiloissa toimivasta leipomosta puhumattakaan. Kannattaa käydä vaikka ohikulkumatkalla tsekkaan. Ja onhan siellä parin viikon kuluttua se kuuluisa rallisprint kisa jossa mennään autoilla ja lujaa!! Niin ja manamansalon saaripäivät....

KARPPINEN SEPPO J 07.07.2007 09:44

Onko kukaan käynyt tänä kesänä vaunuilemassa tuolla ruununhelmessä??? KUinkahan lähellä vettä vaunupaikat on ja missähän kunnossa huoltorakennukset? Kehuja kuulin "aikoinaan" kyllä paikasta kovasti!!!

SUORSA PEKKA 08.07.2007 11:27

Veden ääreen on kyllä matkaa noin puolisen kilometriä mutta ranta on kyllä sen väärtti. Huoltorakennuksista en osaa sanoa kun olen käynyt vaan siinä alueella, remonttia sinne on kuulema tehty.Asukkaita siellä näyttäisi olevan ihan mukavasti ja siiti ympäristö. Ensi viikonvaihteessa siellä on ne Happy-Beach ralli sprintit että kai sinne tulee sitten mentyä katsomaan myös ne rakennuksien kunnot. Ei muuta kuin kaikki vauhdista pitävät sinne mukaan. Hyvää loman jatkoa vaan kaikille kellä sitä vielä on jäljellä!!

Birgitta:)

TERVO JARI 08.07.2007 21:46

Ja tukikohdaksi Kattivankkuri, tietenkin vaikuttaa mimmosia akvititeettejä pitää "nuorisolle" löytyä . . .

Kylpylää, golffia,hiihtoputkia, "halfpipe putki", mäkiautoo,, ja niin edelleen löytyy . . vaikkamitä . . .Linkki:http://www.vuokatti.fi/

Mieltä on monta mut me ollaan tykätty Sotkamon paveluista . . .

Jari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.