Oulu - Hirvensalmi (Mikkeli) alueet joissa voi jo uida?

BÄRS RAINER 13.06.2007 11:15

Nyt ollaan lähdössä muksujen kanssa (12, 3, ja 0.5 v) Oulusta Mikkeliin juhannusta edeltävinä päivinä ja jussin jälkeen takaisin. Ajateltiin ajaa matkan yksi sivu kahdessa päivässä vaunun kanssa kun nyt ei ole oikeastaan kiire minnekään.

Minne kanattaisi siinä matkan keskivaiheilla (ehkä Viitasaari - Jyväskylä paikkeilta) jäädä yöksi? Alueen lapsiystävällinen uimaranta ja ja ihan uimarantaan asti tuleva lämmin uimavesi olisivat edellytykset, kuten pikkulapsi-virikkeellinen paikka muutenkin.

Viimeeksihän tälle reitille kyseltiin palstalla matkaparkkeja, mutta ne eivät nyt ole mahdollisia.

BÄRS RAINER 13.06.2007 11:16

Niin, itse asiassa tarkka määränpää on tuo Hirvensalmi, joten menemme Jyväskylästä vielä etelään nelostietä ja käännymme pikkuteille LEivonmäellä.

LAHTI ANTTI 13.06.2007 15:29

Siinä haarukassa on parikin paikkaa joihin voit poiketa. Konginkangas ja siellä SFC-Lintulahti tai Uurainen SFC-Hietasaari. Molemmat ihan mukavia paikkoja.

Terveisin Antti.

KEMPPAINEN HENRY E U 13.06.2007 16:43

reittiä Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli. Jatkaa yllättävän vähän matkaa. Iisalmessa Koljonvirta, Kuopiossa Alatalo/ Rauhanlahti. Varkaudessa Taipale. Jos uskaltaudut pikku teille niin pyhännältä-kiuruvesi-pielavesi-karttula-suonenjoki-pieksämäki-mikkeli (on hiemanlyhyempi reitti). Siellä on kylttien mukaan leireilypaikkoja, itse en ole käynyt, mutta maisemat on hienoja.

SUNDSTRÖM MARJO 15.06.2007 17:23

Suosittelen Hietasaarta Uuraisissa. Matala ranta ja kaiken ikäisille termiiteille jotain tekemistä löytyy!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.