Omatoimialue Padasjoella

NIEMINEN HELI 05.09.2006 09:59

Yhdisyksemme (SFC Länsi-Päijänne) on valmis vastaanottamaan omatoimisia karavaanareita kehitteillä olevalle alueelleen, Mylly-Mäkelään. Alue siis Padasjoella ja soveltuu karavaanareille joiden vaatimustason puusauna ja ulkohuussi täyttävät. Käy katsomassa kotisivumme (jotka osittain vielä kesken...) www.mylly-makela.com. Alue kehittyy sitä mukaa, kun rahoitusta järjestyy, toki intomielistä talkooporukkaakin välillä tarvitaan... Sivuilta löytyy yhteyshenkilöt (yhdistyksen linkin alta...)

LIIMATAINEN HANNU 05.09.2006 13:18

Kyllä kyllä, mutta se teidän kartta on turhan vaatimaton, ei sen perusteella outo osaa paikalle. Olisiko mahdollista hieman opastavampaa karttaa saada niille sivuille? Tiedän kyllä että joka seutua tuntee löytää hyvin perille, mutta tällainen tumpelo ei oikein osaa sijoittaa sitä 'kartalle'. Muuten ihan mielenkiintoinen juttu.

NIEMINEN HELI 05.09.2006 13:33

Huomasitko klikata siitä kartan kohdalta, jolloin se karttapalvelu aukeaa. Sieltähän pystyy sitten tarkentamaan hakuaan (lähennä....loitonna). Toki jos ei oikein onnistu silti, meille voi sitten soitellakin. Padasjoelta matkaa tulee n 12 km...

LIIMATAINEN HANNU 06.09.2006 13:29

Joopa, kyllä tällainen tumpelokin oppii kun opetetaan, liki kädestä pitäen. Löytyi se paikka ja miten sinne pääsee. Jos vielä ehtisi käymään tulla, näkisi livenä!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.