Minne talvilomalla-ehdotuksia

HEIKKILÄ JUHA 12.02.2007 20:22

eli kaksi aikuista kaksi lasta (10+13v pojat), matkailuauto, murtsikkasukset, tarkoitus myös mutkamäkeillä (josko uskaltais liki 20v tauon jälkeen..). Tällä konseptilla liikkeelle, lähtöpaikka pohjoinen Satakunta; mitä voisitte omien kokemusten perusteella suositella tälle ryhmälle muutaman päivän talvihupailupaikaksi ?

ps. jos tuli kirjoitusvirheitä(ajatus- ei lasketa)älkää välittäkö, on niin kova flunssa ettei edes Larsseeni helpota, eikä valkosipulikaan, terva ja sauna vielä kokeilematta eli vielä lienee toivoa ?

JH

SUOKKO OIVA J M 12.02.2007 20:40

Jos ette kovin tungokseen halua mennä niin suosittelisin Ukkohallaa ja Paljakkaa. Ovat lähellä toisiaan niin kaksi hiihto/laskettelupaikkaa samalla reissulla. Iso-Syötekään ei huono paikka jossa jo enemmän lappilaisuutta.

www.isosyote.fi www.ukkohalla.fi www.paljakka.fi

TIKKANEN MIRJA 12.02.2007 21:08

Samoilla linjoilla. Paljakassa ainakin on hiihtolomilla ja pääsiäisenä järkätty myös iltaohjelmaa nuorisolle. Elokuvia jne. Me tykätään Paljakasta tosi paljon. Siisti alue, mukavat tilat, ruokapaikkoja löytyy jos haluaa syödä ravintelissa.Laduilla en ole vielä hiihdellyt mutta luulen että ovat tosi hyvässä kunnossa ainakin siitä päätellen kuinka paljon hiihtäjiä kulkee. Paljakka on semmonen paikka että sieltä löytyy rauhaa mutta jos menojalkaa vipattaa näkyy iltaelämääkin olevan alueen viereisessä ravintolassa. Hissiin ei tartte yleensä jonottaa ainakaan kauaa.

Ukkohalla vaikuttaa ihan kivalta paikalta, luulen että virkistyy vielä uuteen kukoistukseen. Siellä on mm. Hallan Saaga saunamaailma.

Syötteestä ei ole viimeaikojen kokemusta, maisemat ainakin hienot. =)

Talvlomaa odotellaan täälläkin ja viikoksi on jo paikka varattu. Kantsii muuten varata jo jos meinaa päästä (mihinkään) pienemmille alueille.

KOISTE TIMO K 12.02.2007 22:36

Yksi lisäehdotus http://www.maarianvaara.net/, jos ei liian kaukana.

HYTÖNEN RAIMO 12.02.2007 23:02

Vaikea sanoa noin äkkipäätään toisen lomapaikasta, kun ei tunne tarkemmin perheen mieltymyksiä. Jos et välttämättä halua matkustaa Lappiin etkä Kainuuseenkaan, niin yksi huomionarvoinen vaihtoehto on Koli. Mahtavat maisemat ja murtsikkaladut, rinnettä en ole kokeillut.

PINOLA OLLI P 13.02.2007 11:02

Jos ei Lappiin asti viitsi ajella,niin Katti-Vankkuri.Hieno alue ja upeat ladut.Mutkamäkeen suoraan vaunualueelta.Kylpylä kävelymatkan päässä.On oltu muutaman kerran jos ei Lappiin ole menty.Taas maaliskuussa mennään Kainuun maisemiin.Suosittelen lämpimästi!

NISSINEN JUHA 13.02.2007 13:52

Kyllähän se UKKOHALLA on jos haluat hiihdellä hyvin hoidetuilla laduilla olla tressaamatta jonoista rinteessä ja pojille löytyy mahtava halla park katso kuvat Ukkohallan sivuilta.Rinteeseen ja laduille c suoraan caravan alueelta.Tähän tulokseen olen tullut kierretyäni 20 vuotta näitä aina vaan enemmän ruuhkautuvia keskuksia. Miettikääs paljonko menee aikaa hissi jonoissa hiihtolomilla, täällä sitä ongelmaa ei ole vielä.SUOSITTELEN et pety.

ROSENBERG JANNE 13.02.2007 16:55

Jos haluatte helpolla ajamisella päästä, Kuninkaanlähteellä on sitten komeat hiihtoladut ja pulkkamäet ja luistelukentät oli ainakin viimevuonna hyvät ja jos hiihtolomaviikkoa mietitte, niin siellä on myös jotain muutakin ohjelmaa silloin

SARANPÄÄ MATTI L 15.02.2007 17:36

Juurikin tulin Ukkohallasta, kävin ensimmäisen vaan en viimeisen kerran. Rinteet loistavassa kunnossa, mutta toki kovin helpot. Erittäin siistiä kaikin puolin, johtuu tietysti siitä että koko vaunualueella ei ollut juuri muita sotkemassa kuin minä;-))

Tilaa aurattiin päiväpaikoille lisää. Paikkakapasitettia näyttää olevan vaikka kuin mutta luulisi huoltotilojen ruuhakutuvan kun väkeä tulee enemmän. Mitä sanoo "vakiasukkaat"?

Myös minä suosittelen jos et hae haastavia rinteitä!

LAHTI ANTTI 17.02.2007 00:17

Mutkamäkeen en uskalla enää mennä, siis tasamaalla hiihtelen, silloin kun hiihdän. Tarkoitus on lähteä tuonne Hämeeseen, Tilkunpeltoon katsomaan, miltä paikka vaikuttaa näin talvella. Kesäiset kokemukset ovat olleet mukavia, talvisista ei vielä tietoa. Uskoisin kuitenkin niidenkin olevan samansuuntaisia kuin kesällä. Pian sen näemme. Paikka on Lammilla, H:linnan ja Lahden noin puolivälissä. Tapahtumakalenterista löytyy tiedot. Meiltäkään ei tule matkaa kuin noin 230 km. Siis ei paljon mitään. Siellä nähdään tutut ja tuntemattomat.

HEIKKILÄ JUHA 22.02.2007 20:54

Tää menee vähä offtopicin puolelle, mutta kun mainitsit Tilkunpellon, on se tuttu paikka viime toukokuulta, kun tehtiin hämeenturnee; oltiin yksi yö siellä, kun Kisarannassa oli kovin kuollutta. Pirun hyvä sauna siellä on ja ties vaikka ens kesänä tulis taas kävästyä. Vakiväkee tais suurin osa olla, mutta mukaan sopi satunnainen matkailijakin ja matka-autoilija. Ihan sopevaa porukkaa hämäläisiksi...

KUUSISTO JUKKA 05.03.2007 13:01

Ukkohallaan olis tarkoitus huomenna suunnata. Meille ainakin helpot rinteet on juuri se mitä haetaan, kun mukana on kaksi laskettelua aloittavaa lasta. Turha myöskään maksaa hunajaa hissilipuista, kun isommissa paikoissa suurin osa rinteistä on kuitenkin liian vaikeita. Kuulosti olevan karavaanareille hyvä tarjous myös kylpylän puolelle, joten eiköhän tule käytyä sielläkin tutustumassa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.