Melkein Pruhossa!

TOIVONEN MARTTI 22.09.2007 22:16

Kävin tänään iltapäivällä portilla, katselin ympärilleni, mukavan näköinen paikka. Mietin että menen ja kysyn missä Kestosippi, missä Rauzi, mutta vaimo mietti että ei kai sitä voi mennä ventovieraita hätyyttelemään. Eivätkä varmaan olisi paikallakaan. Hän halusi Haminaan kiertämään pikkympyrää. Lähdettiin kiertämään.

Oli muuten eka kerta SFC-alueen portilla. Jonain päivänä kokeilen mennä sisäpuolelle! mot

GRÖNLUND JORMA A 23.09.2007 07:44

Olisit vaan rohkeesti uskaltautunut sisäpuolellekin. Kyllä isäntä olisi alueen esitellyt. Kestosippi ja Rauzi kyllä loistivat poissaolollaan, joten melko torsoksihan tuo käynti näinollen kuitenkin olisi jäänyt.

LIIMATAINEN HANNU 23.09.2007 08:32

Jösses Martti, Sinähän tarvitset selvästi terapiaa ja rohkeusvalmennusta, sitten uskallat mennä sinne käärmeen pesään, eli SFC-alueelle. Siellä kun kaikenlaisia pelottavia persoonia, mansikanviljelijöitä, kausipaikkalaisia, eläkeläisiä, saittihörhöjä etc. etc., mutta eivät he ole kuitenkaan vaarallisia, edes vierailijoille! ;-))

NYYSSÖNEN KAJ 23.09.2007 08:37

Heillä on tähän korvaava menetelmä käytössä! http://gallery.kylahullutkulkurit.fi/displayimage.php?album=51&pos=17 käkikaj

TOIVONEN MARTTI 23.09.2007 13:09

Niinhän pelkäsin käyvän, Jorma.

Ja erityisesti tämän nimimerkin Kestosippi olisin halunnut tavata, hänen täytyy nimittäin olla varsin fiksu.

Joskus kauan sitten, silloin kun keskustelupalstana oli se yhden pötkön palsta, joku kysyi neuvoja miten pitäisi valmistautua eka matkalle etelä-eurooppaan. Meikä oli juuri tehnyt ekan retkiautomatkan Portugaliin ja olin yhdessä tyttären kanssa kirjoittanut siitä pitkähkön jutun karavaanarilehteen.

Nimimerkki Kestosippi oli tarpeeksi viisas vastatakseen kysyjälle että 'turha tässä on ruveta neuvoja antamaan kun viime karavaanarilehden numerossa oli tyhjentävä ja hyvä selvitys asiasta.' Viittasi mun juttuun. 'Sen kun lukee niin tietää kaiken tarvittavan.'

Ja moneen muuhun ongelmaan on tältä löytynyt asiallisia ja konstailemattomia neuvoja.

Siitä lähtien olen ajatellut että olis hauska tavata noin viisas mies... mot

RAUTIAINEN KARI 23.09.2007 20:26

Eipä oltu paikalla. Mutta olisit voinut ihan hyvin kävästä tutustumassa paikkaan muuten. Toi Jorma Kestosippikin loisti poissaolollaan mutta paikka on silti sama.

Tosi vähän oon siellä enään ollu, tuli yksi vaihe valmiiksi kun alkaa nuo mökit romahtelemaan niin pakko on nyt laitella niitä sellaseen kuntoon että taas kestää vuosia.

Mutta muuten, sinne vaan kyselemään. Ei ole ollut enään muutamaan vuoteen harvinaista se että paikalle ajaa joku ja kyselee missä Rauzi, tai missä Kestozippi. Entisiä tuntemattomia, nykysiä tuttuja.

VARTIAINEN JOUKO G 25.09.2007 22:43

Empä Martti malta millään olla mainitsematta että tällaisia upeita yksilöitä tähän meidän Kääkkäkööriimme kuuluu - puhutaan muuten mitä puhutaan ;)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.