Matkaparkit??

TAKALA TEIJA 20.11.2006 13:52

Näin uutena asuntovaunuharrastajana (1 1/2 kk sitten ensimmäisen vaunun hankkineena) olisin utelias tietämään, mistä tietää, mikä matkaparkki ottaa vastaan myös vaunuilijat? Näillä sivuilla asiasta sanotaan, että "matkailuautoilijoiden, ja joskus myös matkailuvaunuilijoiden lyhytaikaiseen pysähtymiseen varattuja".

TIKKANEN MIRJA 20.11.2006 14:49

Tervetuloa uuden harrastuksen pariin =)

Minun käsittääkseni melkein kaikissa otetaan vaunutkin vastaan. Ainakin noissa mitä Caravan lehden sivuilla on. Itse en ole matkaparkkia pitänyt autoilijoiden juttuna. Paria matkaparkkia on meidän perhe käyttänyt ja hyvin on sovittu yhdistelmän kanssa sekaan. Tuossa vielä linkki jos et ole huomannut http://www.caravan-lehti.fi/matkaparkkeja/matkaparkit_paikkakunnittain/

VARTIAINEN JOUKO G 24.11.2006 17:58

Hienoa Mirja että huomasit opastaa tuota Teijaa. Miten lie jäikin huomaamatta että uusi kirjoittelija pääsi kuin "varkain" pujahtamaan morjestelematta, että tervetuloa Teija meidän vakioporukankin puolesta tänne palstoille. Ja jos vain intoa riittää niin näppis kuumaksi. Tänne palstoillemme on kotiutunut jo muutama naisimmeinen mutta lisää ei ole ollenkaan pahasta. Välillä mukava saada tänne ihmisnäkökulmaa keskusteluun ;)

TIKKANEN MIRJA 24.11.2006 23:58

Herätti minussa hilpeyttä tuo "ihmisnäkökulmaa asioihin", mitäs te miehet sitten olette?

VARTIAINEN JOUKO G 25.11.2006 09:49

Tuli tuo sutkaus vain mieleen kun on sanonta että; pojat on poikia mutta tytöt lapsia, samoin miehet miehiä mutta naiset ihmisiä. Että tällainen selitys tuolle sanakäänteelle. Toisaalta on sanonta että; aasie ei ole hevonen eikä piika ihminen, että ota näistä selvää ;)

KALLELA PENTTI 25.11.2006 10:43

Juu....hyvä, että jokunen Nainenkin täällä kirjoittelee. Onpahan edes muutama fiksu kirjoitus näitten muitten seassa.......:-)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.