Älytön kemsan tyhjennys Oulussa

Matti Moilanen 17.07.2018 17:33

Oulun ABC Tupos. Kemsan tyhjentäjällä on ollut pönttö täysi ja pää tyhjä. Todennäköisesti ei viitsinyt nostaa septin kantta ja tyhjensi kemsan kannen päälle. Ulostepökäleet ottivat siellä aurinkoa paperin kera. Vai onko peräti astia ollut ilman kemiallisia aineita kun pökäleet eivät ole hajonneet.
Tällaiset tontut pilaavat karavaanareiden maineen.

Matti Janhonen 17.07.2018 20:09

Tällaiset tontut estävät sen ettei karavaanarien maine parane.

Seppo Suomi 18.07.2018 08:14

Olisiko ollut joku"italiaano" joilla on kiinteät WC-säiliöt?
Ei luulisi että joku viitsii roiskuttaa kintuilleen oman kasettinsa sisältöä.

Mauri Laukkanen 18.07.2018 08:29

Taas kerran on todistettu että meitä on jokaiseen junaan ja osa jää vielä asemallekin!.

Liitetiedostot

img_0559.jpg
Tommi Meriläinen 18.07.2018 09:45

Tuota tapahtuu Tupoksella säännöllisesti. Paskaa ja paperia on laajalla alueella. Veikkaan bussia, joka on hankala saada kohdalleen. Laittaisivat valvontakameran.

Timo Haapanen 18.07.2018 10:08

Mulla kävi jokunen vuosi sitten nolosti Lahdessa ABC:llä. Nostin ajokaivon kannen, ajoin auton tarkalleen oikeaan kohtaan, avasin harmaan veden tyhjennyshanan ja menin sen jälkeen kasettia tyhjentämään siihen koppiin ajokaivon vieressä.

Kun tulin kopista ulos kaivossa valmiiksi olleet paskapökäleet juoksivat iloisesti mun harmaan veden mukana alamäkeen pitkin pihaa, ihmisiä oli tarpeeksi katselemassa. Kaivo olikin tukossa ja mun harmaa nosti kelluvat kikkareet kaivosta pihalle, aika äkkiä tuli lähtö sieltä.

Kassalla kävin kertomassa kaivon toimimattomuudesta, 'juu, kerrotaan huollolle' vastasi likka.

Aloittajan tapauksessa pökäleet ovat kannen päällä joten mun tilanteeni se ei ollut.

@timppa

Matti Sirkiä 19.07.2018 23:34

Tupoksen ABC:n ajokaivoon usein turistibussit tyhjentävät ruskeavesi säiliönsä niin, että roiskeet menevät yli ja ohi kaivon suuaukon. Vaikka siinä viereisessä keltaisessa lasikuitukopissa on vesiletku, josta saisi huuhteluveden roiskeiden poistamiseksi, ei sitä kuitenkaan käytetä.


Heimo Turunen 20.07.2018 23:20

Tuo on varmaan bussin tekosia, oikea kemssan tyhjennys on parkin perällä. Tuo kansi ei aukene ihmisvoimin sillä se on ajamalla rutattu kehykseensä. Materiaalikin väärä, ohutta alumiinifoliota. Syy on sekä syissä että sepissä, tyhjennyspaikkaa ei ole huollettu aikoihin ja bussikuski ajaa pois sotkuistaan välittämättä. Harmi sillä teknologialla leveilevässä Oulussa ei juuri muita paikkoja ole. Zeppeliinin Shelliläkin rakennustöitä, siellä ollut oikeaoppinen viemäri.

Matti Moilanen 21.07.2018 09:52

Olen nostanut kannen, viimeksi pihdeilla kun kansi oli paskassa, ja tyhjentänyt siihen irrotettavan kemsan. Hyvä huuhtelu toimi.
Hyvä tietää, että Tupoksessa on toinen paikka.

Kemsan tyhjennyspaikat eivät vaadi korkeaa teknologiaa. Syy miksi kemsan tyhjennyspaikkoja on vähän, on juuri tällaiset paskojat, joiden jälkiä saa olla siivoamassa. Ja tuleehan siitä myös hygieniariski.
Minä jos nään tällaista touhua, otan rekkarin ylös ja ilmoitus Poliisille. Viime kesänä Inarin Siidan pihalla itä-eurooppalaisesta linja-autosta oli valunut öljynsekaista sotkua asfaltille. Ilmoitin siitä Pelastuslaitokslle, auto oli vielä paikalla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.