Kuvakulma, kotimaa

Eero Bruun 24.01.2024 22:00

En tiennyt mihin osioon tämän kuvan laittaisin. Olkoon se nyt täällä. Kotkan Santalahden kämppäri vuoden viimeisenä helleviikonloppuna elo-syyskuun vaihteessa vuonna 2011. Eppu-koira ja Sitikka-auto vuosimallia 2010. Molemmat 1-vuotiaina. Ja edelleen hengissä. Niin se aika kuluu. Tabbi-vaunu on jo vaihtunut Rapido-autoon.

Liitetiedostot

kuva_007.jpg
Riitta Tiihonen 25.01.2024 11:07

Olipa helppoa ja suhteellisen nopeaa pudotella enimpiä lumia talon etupihan puoleiselta katolta, missä lumiesteet ja liiterin katolta, kun hommattiin tämmöinen "Lumi-Matti". Takapihan puoleiset lumet tulivatkin sitten tiistai iltana oikein kunnon ryminällä alas, kun kävi suojan puolella.
Käsivoimia tietysti vaatii jonkun verran, mutta paljon mukavampi ja turvallisempi oli tyhjennellä kattoa alhaalta käsin, kuin nousta lumiselle katolle.

Toivo Koistinen 25.01.2024 11:16

Näkemä teillä on vitiä. Minnoon rukkoillu meille lujasti lisää, jotta kunnolla peittää viemäriojan.
Eerolla mukava koiruus kaverina.
Mukavia kuvia täällä
Minä laiton tuonne toisenosioon juttua sitikan taka-akselista, kun en tätä halunnu sotkee muilla asioilla.
Tp

Kauko Keränen 25.01.2024 14:02

Samanlainen värkki on minullakin jolla pudotan lasiterassin katolta lumet. Muutenhan ei tarvi talon katolta tiputella. Enpä ole vielä kuullut että olis Suomessa harjakattoinen omakotitalo tai rivitalo sortunut sataneen lumen alle.

Veli-Pekka Merikallio 25.01.2024 14:17

Enpä ole Kake minäkään kuullut, nytkin katolla 60cm kerros lunta, mikä ei tule tuplalumiesteiden ansiosta alas kuin vetenä.
Sen sijaan kerää säänvaihteluiden tuloksena melkoisia jäämötiköitä, mitkä viimeksi toissapäivänä särkivät yhden terassin kuttaperkkakaton. Panin pellit tilalle, tippukoon vain nyt jäitä aivan omaan tahtiinsa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.