Kiitokset Purhoon

HÄLVÄ TEUVO 09.07.2007 16:59

Monet olivat kehuneet Purhoa. No käytiin katsastamassa. Tosin oltiin vain yksi yönseutu, mutta jo sen ajan puitteissa tuli todistetuksi: Hyvin hoidettu alue. Jorma A isäntäkaverineen hoiti aluetta mallikkaasti. Paikat olivat hienossa kunnossa ja saunassa makeat löylyt ja mukavat juttukaverit. Kiitokset Purhoon. TeeHoo + apukuski

GRÖNLUND JORMA A 10.07.2007 00:06

Kas Kiitos! Onpa todella mieluisaa saada positiivista palautetta isäntävuorosta ja alueestamme. Eipä mennyt isäntäviikko hukkaan. Mikäpäs sen mukavampaa voisi ollakaan, kuin isännöidä hyvää SFC-aluetta, joka on täynnä kivoja vieraita.

Huomenna sitten alkaa meillä se kolmen viikon Baltian reissu. Elokuussa taas Purhossa kausipaikalla.

IJÄS MINNA 10.07.2007 23:36

ehdimme karata Purhosta ennen teitin tuloa. Täytyy kyllä sanoa samaa, että meitin päivälle (7.-8.7.) osui kyllä tosi mukava isäntä. Jäi kyllä vaan isännän nimi kysymättä, mutta leppoisa ja mukava herra oli. Ihan mukavahan tuo Purho oli meidänkin mielestä, joten ei ole paikkaa suotta täällä kehuttu. Pieni toive olisi silti paikalla.....lasten leikkikentälle jos saisi lisää leikkivempeleitä. Isommille lapsille ne olivat hieman "vauvamaisia". Trampoliini turvaverkolla oli hieno asia. Kokonaisuudessaan voin silti sanoa, että jos sinne suunnalle joskus vielä eksytään niin varmasti poiketaan : )

LEHTOJUURI MIKA 26.07.2007 17:54

Oltiin kanssa Purhossa 6-9.7.07 (2 aikuista ja 2 lasta) ja viihdyttiin todella hyvin ja varmasti mennään uudelleen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.