Kartta muutamista puskaparkeista ja nähtävyyksistä

SILMUNEN HANNU 18.08.2013 16:24

http://goo.gl/maps/Y2Zf7

Tuosta linkistä pitäisi olla pääsy karttaan, minkä tein blogini liitteeksi, siinä on yhdeksän puskaparkkia ja liuta mielenkiintoisia (omasta mielestä) kohteita lähinnä kotimaasta, muutama myös Pohjois-Norjasta. Suurimmasta osasta nähtävyyksiä aukeaa erillinen linkki kohteen omille kotisivuille. Että jos jollekin on siitäiloa tai hyötyä niin olkaa hyvä:)

t.Kaarina

SUOMI SEPPO 18.08.2013 17:09

Kiitos Kaarina. Nyt oli juuri sillä tavalla että löydämme me muutkin näihin hyviin paikkoisisi ja ILMAN koordinaatteja. Vielä kerran kiitos. @seppo

HÄMÄLÄINEN MARKKU 18.08.2013 17:41

Kiitos Kaarina, mutta ne linkit eivät avaudu suoraan. Sinulle sama ohje jonka itse sain.

Valitse Rich text ja maalaa teksti, sen jälkeen ketjulenkin kuvaa klikkaamalla aukeaa uusi-ikkuna johon voit liittää sen linkin. Näin linkki toimii suoraan ilman erillistä kopiointia osoiiteriville.

SILMUNEN HANNU 19.08.2013 13:19

Kiitos kiittämisistä, ja kiitos Markku tuosta neuvosta, onpa hyvä että joku kertoo asioita, mitä itse ei älyä, muuten tuokin homma noitten linkkien osalta oliis mnenyt ihan hukkaan! Nyt täytyy vain alkaa seuraamanohjeitasi,josko lähtisi pelittämään!

Kiitos ja hauskaa alkanutta viikkoa!

t.Kaarina

NOUSIAINEN MARTTI 19.08.2013 23:29

Tuo tie Berlevagiin ja varsinkin Store Molvikiin, on kyllä erikoinen tunnelmaltaan. Store Molvikissa olen joskus yöpynyt ja siellä ollaan kyllä Jumalan selän takana. Varangissa myös Botsfjord on ns. "maailman laidalla". Vaikka nuokaan seudut eivät ole ihan autiot ja tyhjät, aika pysähtyy siellä ihmellisesti. Jokainen kokee tietysti eritavoin nuo Pohjois-Varangin syrjäseudut, mutta minua ne kiehtovat erikoisesti. Niissä on jotain erikoista mystiikkaa, varsinkin syksyllä.

Loppuviikosta on suuntana pohjoinen. Näätömö- Varanki-.Nordkapp jne. Tarkkaa reittisuunnitelmaa ei ole. Viimevuosi jäi väliin Norjan matkailussa ja vierotusoireet on olleet välillä sietämättömät, joten on korkea aika hakea lievitystä tuskaan.

KANTOLA TIMO 19.08.2013 23:46

Olipa hyvä alku kartalle, jossa olis puskaparkkeja eripuolilla Suomea.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.