Mukkulan leirintä alue

NIEMELÄ TAISTO 11.08.2013 16:20

Tuli mentyä monen vuoden jälkeen katsomaan ystävien kanssa miten jaksaa Mukkula.Ei olisi pitänyt mennä.Siellä ei tosin ole enää niitä mökkivaunuja pitkin rantaa,mutta meininki on samanlaista kuin ennen juopot örveltää yö kaudet ja vessojen siivous on keskiajan tasolla keittokatoksissa on viimevuotiset roskat.Se juoppoköörin mölyäminen loppui vasta kun joku hälytti poliisit aamuyöstä.Kysyin pois lähtiessä omistajan osoite tietoja ja respa tyttö venäjän sekaisesti selitti , että hän asuu pietarissa.Että tiedoksi jos joku haluaa mennä mukkulaan niin kannattaa miettiä vaihtoehtoja.

KOSKINEN OLLI 11.08.2013 18:35

Himputti, sittenhän ei kenelläkään ollut hauskaa jos juoppoköörinkin juhlat keskeytettiin. ;)

VALORANTA JUHA 11.08.2013 18:48

Veli venäläinen teki hyvän tilin kun Lahden kaupunki halusi maat takaisin itselleen,tehdäkseen paikalle matkailu hotellin,ettei köyhien tarvii enään kulkea käryävine vehkeineen saastuttamassa Lahden ilmaa.Messilähän vielä jää,jos sinne nyt joku tohtii.

KARJALAINEN ALPO 11.08.2013 18:55

Olin viime kesänä yhden yön ja olen ollut tänäkin kesän yhden yön eikä ole ollut mitään edellä kerrotunlaisia ongelmia. Rauhallista ja hiljaista.

KOSKINEN OLLI 11.08.2013 21:04

Taitaapa tulla konkurssihotelli, jos sinne nyt ylipäätänsä jotain rakennetaan. Mukkula taitaa olla liian kaukana ydinkeskustasta, lama painaa päälle ja kituvia korpi- kylpylähotelleja joka niemessä ja notkelmassa. Näkisin että nykyaikainen hotelli pitää olla aivan ydinkeskustan kauppakeskusten, vilkkaan päivä, ilta ja yöelämänkin lähellä.

SANTALAHTI BRIITTA 16.08.2013 21:43

Yhdyn Alpoon... tänä kesänä olin ja viime kesänä kans. Alueella hiljaista ja minusta ihan siistiäkin. Ihmettelen kovin??

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.