poroholma

SEPPÄNEN TAPIO 05.08.2013 17:55

heinäk. alussa ehka 10.7 ruskea mondeo mahaansa myöten ja vaunu perässä kiinni uimarannan hiekassa. ennen kolmatta kirosanaa oli 10 äijää ympärillä ja 5 min oli homma ok. jotta kiitokset ja valitukset etten älynnyt tarjota mithään.

HJELM ARTO-VEIKKO 05.08.2013 18:58

Hyvä esimerkki siitä kuinka asiat voidaan kokea. Kiitettiin avuliaita ei moitittu alueen paikkoja.

Jelmi

RIIHELÄ ESA 07.08.2013 20:45

Tuo sama ongelma esiintyy monella muullakin uimarannalla. Esimerkiksi Porin Yyterissä ja Kalajoella kun auton ajaa ihan vesirajaan asti, tuppaa jäämään kiinni hiekkaan vakka olisi nelivetokin.

Periaatteessa tietysti auton voisi jättää vähän kauemmas ja antaa rannan uimareiden ja kävelijöiden käyttöön, mutta siinä ei ole mitään järkeä. Pohjanlahti kun ei ole varsinainen meri eikä pienen kokonsa takia näytä miltään, ellei sitä katso ihan läheltä.

JÄRVINEN MARKO 19.08.2013 08:25

"Tuo sama ongelma esiintyy monella muullakin uimarannalla. Esimerkiksi Porin Yyterissä ja Kalajoella kun auton ajaa ihan vesirajaan asti, tuppaa jäämään kiinni hiekkaan vakka olisi nelivetokin." Siis hetkinen, yyteriin olet ajanut rannalle?? Ymmärsin toivottavasti väärin...

RIIHELÄ ESA 19.08.2013 21:51

"Siis hetkinen, yyteriin olet ajanut rannalle?? Ymmärsin toivottavasti väärin..."

Toiveesi toteutui, ymmärsit täysin väärin.

En edes sanonut ajaneeni. Ja vaikka jostain ihmeen syystä olisin yrittänytkin, kiinni se olisi jäänyt jo paljon ennen rantaviivaa. Enkä voi ymmärtää miksi Poroholmassakaan se auto pitää tunkea niin lähelle rantaa, että jää kiinni. Kun oikein siristelee silmiä, se vesi kyllä näkyy jopa muutaman metrin etäisyydeltä vesirajasta. Siellä maa vielä kantaa auton painon eikä jää kiinni.

JÄRVINEN MARKO 22.08.2013 19:12

Hyvä että ymmärsin väärin :) Ja pointissasi olet täysin oikeassa!

SEPPÄNEN TAPIO 24.08.2013 19:57

kun on puoliïkäänsä ollut merillä ja nyt 60senä alottaa caravaanarihommat (onx järkee) yhden kesän kokemuksen jälkeen kiitos kaikille. olin huomaavinani että porukkahenkeä on.

SEPPÄNEN TAPIO 24.08.2013 20:20

hyvä jelmi. näin se oli myös edellisessä elämässä. pidän tästä kiinni.

KARJALAINEN ALPO 25.08.2013 17:50

No nyt ollaan ensimmäinen kerta eläisämme Poroholmassa ja samoin myös Raumalla. Käytiin vanhassa kaupungissa kahveella torin laidassa, hieno idylli. Poroholman rannassa käytiin äsken juomassa ravintolassa lasit viiniä. Heino paikka ja aurinko paistaa. Näyttää rauhalliselle ja siistille paikalle. Olisimme mielämme syöneet illallisen ravintolassa, mutta alueella on vain juomatarjoilua. Kuulemma sesonki on ohi, eikä kannata enää pitää iltaisin ruokaa tarjolla. Laitamme ruuan autossa.

TORVINEN VEIJO 26.08.2013 13:57

Osuttiin Poroholmaan lauantaina eikä ymmärretty asettautua sinne äärimmäiseen laitaan. Lapset ajoivat carting-kisaa päivän (siis leirialueella, oikeesti!), jonka jälkeen räikyi rokki "nupit kaakossa", ilmeisesti oikein maksetusti. Illan tummetessa alkoi normaali leirialue-elämä, paitsi että silloin ei enää nähnyt satapäisen hanhilauman jätöksiä. Mutta kaakatukset kuuli. Paikkahan on upea viiden tähden alue, mutta miksi se pitää noin pilata? Ei kai ilman cartingia räikkösiä kehity eikä ilman vaunun seinien läpi tunkevaa rokkia synny terassifiilistä, mutta onko pakko leirialueella? Hanhille ei tietenkään voi muuta kuin väistellä.

HÄRKÖNEN MARI-SUSANNA 26.08.2013 15:55

se kannattas kattoa esitteestä etukäteen et onko alueella jotain tapahtumaa,jos välttämättä haluaa et on hiljasta.poroholmassa toi on jokavuotinen tapahtuma ja hyvä niin on ollut tarkotus mennä kattoon mut ei o viel kerenny,hienoa että edes jossain järjestetään ohjelmaa....ja paikkahan ei siitä pilaannu mene joku toinen vkl..mut älä juhannuksena koska silloinkin on elämää t:ari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.