ylläs

SAARIMÄKI ARTO 19.07.2013 09:21

Ollaan menossa ylläkselle viikoksi vaunulla. Onko ykkös Caravan ok paikka? Vai onko parempia vaihtoehtoja? Pyörillä olis tarkoitus tutustua ympäristöön.

PASANEN MIKKO 19.07.2013 10:57

Terve Muutamana syksynä ollut tuolla, taitaa olla 5vuotta edellisestä 'syksyreissusta', silloin pidin hintatasoa korkeana, verrattuna....... Muuten kyllä ihan hyvä paikkana, noille pyörä- ja patikkaretkille lähtemiset vaivattomia. Ja 'saunajutut' hersyviä ja hauskoja.

EEROLA TEEMU 19.07.2013 11:27

Makuasia kummalle puolelle Yllästä menee. Me ollaan tykästytty myös siihen perinteiseen puoleen Yllästä ja käytetty Ykköskaravaania pääasiassa kevättalvella. SYksyisin on myös liikuttu eri puolilla Yllästä puskamajoituksella.

Ykkönen on mielestämme vastannut hintaa, ja mm. siisteydestä pidetään huolta. Tarjolla on edullisiaa lounaita ja muita kahvilan tuotteita. Paikka on keskeinen muihin hyvituksiin nähden. Saunat on samaan aikaan lämpimänä sekä miehille että naisille. Sähköäkään ei tarvitse maksaa könttänä jos on mittari. Alue on puuton pelto, mutta onhan se yleensä asutun näköinen, varsinkin sesonkiaikoina. Lyhyt matka lenkkipoluille.

KURVINEN ESKO 21.07.2013 20:07

hei olemme olleet Ykkös caravanissa vuoden aikana kolme kertaa, viikon pätkinä. Viimeksi olimme juhannuksena. Sijainti on hyvä pyöräilyä ja patikointia ajatellen sekä talvella erinomainen paikka koska ladut lähtevät alueen reunasta järvelle ja siitä mihin suuntaa kukin haluaa mennä. Paikka pidetään siistinä ja sähköstä laskutetaan kulutuksen mukaan jos on mittari. Mielestäni hinta vastaa laatua. Terv. EKu

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.