KIURUVESI iskelmä viikko 17-21.7

KOIVUPURO PEKKA 17.07.2013 14:14

Ensimmäistä kertaa Kiuruvedellä ja heti ensivaikutelma todella positiivinen, ystävällistä, hyvin organisoitua toimintaa, karavaanareilla uimahalli käytössä ja kaikki palvelut saatavilla , useana iltana eturivin artisteja esiintymässä ja paljon kaikenlaista oheisohjelmaa aamusta alkaen!! Jos loppuviikon suunnitelmat vielä auki ,niin suosittelen kääntämään keulan Kiuruveden suuntaan sillä auto ja vaunupaikkoja näyttäisi olevan vielä vapaanakin !

KÄRKKÄINEN HANNU 21.07.2013 23:05

Vielä yksi yö Kiuruvedellä, aamulla matka jatkuu. Tapahtuma oli hieno kokemus taas kerran. Ilmojen haltija ei ollut oikein suotuisa, mutta järjestelyt ja järjestäjät piti langat hyvin käsissä ja homma toimi. Riittävän suuret teltat takasi juhlien onnistumisen, ei tarvinnut hiekkakentän laidalla seisoskella ja tuolia riitti. Perjatai iltana paikka täyttyi ennätysyleisöstä. Lauatai iltana kaiken kruunasi Matti Nykäsen esitys toteamiseen Matti on kunnossa, arvuuttelu siitä onko Matti kunnossa, onko Matti Mervin luona , jatkuuko synttärit loppui täyden teltallisen "lennä Matti lennä" kannustushuutoihin.

Vaunuilijoita ja autoporukoita oli tarkalleen 563 majoituskortin jättäneitä+ muut vaunuporukat, siis himpun yli kuusisataa vaunu- ja autokuntaa kaiken kaikkiaan. Tuo 563 on uusi ennätys. Uteliaisuuttani tarkistin luvut Iskelmätoimistosta.

Kiitos Kiuruvesi, Kiitos järjestäjät, Kiitos Ylä - Savon karavaanarit järjestelyistä, Kiitos Juhlan tekijät, eli kelpo karavaanarit, osaamme käyttytyä, siitä tuli positiivinen palaute monesta eri tahosta käsin. ps. kannatta käydä vilkaisemassa www.iskemäviikot.fi sivuja, sieltä virallista tietoa.

REPO ELISE 22.07.2013 01:51

Kiitos Hannu !!

REPO ELISE 22.07.2013 01:53

KIITOS Pekka !!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.