Mukava ja viihtyisä Vankkurimännikkö

MELANDER KARI 13.07.2013 20:04

Emme olleet poikenneet Virtain Vankkurimännikköön lähes pariinkymmeneen vuoteen. Nyt vietimme siellä neljä päivää. Alue on oikein mukava, paikat ovat avaria ja hajallaan männikössä, ei suorissa riveissä kuin anjovikset purkeissa. Paikan saa itse valita ilman ohjausta. Olemme jo kasvattaneet lapsemme aikuisiksi ja reissaamme nykyään kahdestaan. Lapsillekin näyttää olevan palveluita monipuolisesti. Sillä perusteellahan vuoden caravanalueet on yleensä valittu. Ihmiset ovat juttelevaisia. Saunassakin satunnainen matkailija löytää keskustelukumppaneita. Yleisiä saunoja on neljä ja tilaussauna vielä lisäksi. Parasta alueella on, ettei siellä ole minkäänlaisia kuulutuksia, ei ainakaan meidän vaunulle kuulunut :) kyllä jokainen voi valvoa itse, että ehtii saunaan yms. Pois lähtiessäkin yllätti vielä vaunun kiinteän harmaavesisäiliön tyhjennyksen helppous. Olemme olleet myös matkailuautoilijoita, joille tyhjennyspaikka voi olla hankalassammakin paikassa. Vankkurimännikkö palvelee kaikkia tasapuolisesti. Alue kuuluu myös Caravanhuippuihin, joten passiinkin saa leimat. Ehdottomasti tämän statuksen ansainnut.

MELANDER KARI 22.07.2013 19:32

Ompa jännää, ettei tähän ole kukaan vastannut. Kertooko se siitä, ettei vastaväitteitä ole? Olin varautunut puolustamaan männikön tunnelmaa enemmänkin. Korostan, että olen satunnainen matkailija, en kausipaikkalainen. Jäimme neljäksi yöksi, kun ei pois tohtinut lähteä.

VÄLIAHDE JUSSI 22.07.2013 22:37

Mitähän vikaa niissä kuulutuksissa sitten,on?Minusta se on hyvä tapa.

ANTTILA MARKKU 24.07.2013 13:48

Vankkurimänniköstä ja Maisansalosta,kuten Savikoskestakin on monta tarinaa.Positiivista on että olet alueeseen ja asukkeihin tykästynyt.Kävin joskus 7-8v sitten katsastamassa kausipaikkaa Vankkurimänniköstä mutta pidin paikkaa liian vaivalloisen matkan takana itselleni.Maisa olisi 100km lähempänä mutta paikka on suuri josta johtuen uudet tulokkaat väkisinkin joutuvat kauas toimintakeskuksesta ja huoltorakennuksesta.En tiedä vieläkö kauppa-auto tulee portille,viime käynnistä on jo muutama vuosi.Savikoski on oman laisensa sekin vähän syrjässä siitäkin jo joku vuosi aikaa.

HAARAKANGAS ALLAN 24.07.2013 19:57

Kari kertoo faktaa. Siellä luotetaan tulijoihin, että osaavat ihan itse valita paikan, joka on sopiva ja täyttää turvallisuusvaatimukset ja muut tarpeelliset seikat.....

Mieluinen ja asiallinen yöpymispaikka mennen tullen.

Allu vaari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.