kertokaa kokemuksista Kuopion Alatalossa.

HÄNNINEN MIKA 13.07.2013 18:16

Kävimme viimeviikolla Alatalossa Kuopiossa . En voi kuin suositella . Isännät osasi mainiosti hommansa ja palvelu oli todella ystävällistä. Onko kellään kausipaikkaa Alatalossa? Jos on niin kertokaa kokemuksista.

HYTÖNEN RAIMO 18.07.2013 14:51

No kun ei muut sano mitään, niin minä sanon.

Ihan jees paikka, kuten aloittajankin mielestä.

AALTONEN MIKA 26.07.2013 01:53

Kahtena viime vuotena ollaan yövytty siellä ja ei voi kuin kehua. Missään muualla ei olla saatu yhtä ystävällistä ja avuliasta palvelua kuin siellä. Alue on siisti ja hyvin hoidettu, huoltotilat ym. siistit ja hyväkuntoiset. Todennäköisesti taas viikonloppunakin siellä yövytään kun se kerran matkan varrelle osuu.

NIEMI SEPPO 26.07.2013 13:04

Alatalo on minun inhokki. Pari kertaa käyty kymmenen vuoden välein ja nykyään aina ajetaan ohi, vaikka ne kallan sillat ei koskaan valmistukkaan. Tarkkaa syytä en edes muista. Jotain pientä varmaan, mutta tuplana. Ehkä jotain respan edessä seisottamista tms. ja kun kortti oli jätetty sisään ei oikein viitsinyt hakea sitä pois, että voisi mennä muualle. :) Pitää olla tosi pakko, että sinne menen.

MANKISENMAA HANNU 27.07.2013 14:01

Ei ole kausipaikkaa, mutta pitää kehua paikkaa. Mukava henkilökunta ja Lauantaisin paistavat karjalanpiirakoita, nam. Kalastusmahdollisuudet ovat hyvät ja veneitä löytyy veloituksetta, ainoastaan kalaluvan kun ostaa ja senkin saa toimistolta. Viikonloppuisin löytyy karaoketa ja esiintyjiä, jos niistä tykkää.

ANTIKAINEN ESKO 27.07.2013 18:09

Ihmettelen hieman Seppo Niemen vastausta. Kovin on epämääräinen moite, kun mitään konkreettista ei kerrota.

Alatalo kuuluu tunnemlmaltaan suomen leirialueiden huippuihin. Siellä todella tuntee viihtyvänsä. Melkein joka kesä on siellä käyty. Kaikki on siellä kunnossa. Savolaisuus on tietenkin pinnalla, kun Savon ytimessä ollaan. Parasta on mennä itse katsomaan ja toteamaan, miten asiat ovat.

KARJALAINEN ALPO 27.07.2013 20:19

Viime marraskuussa soittelin ko paikan isännälle ja kyselin mahdollisuutta yöpyä yö tai pari. Hän kertoi ystävällisesti miten päästää illalla sisälle ja toimitaan.

Kaikki oli ok.

VEPSÄ PERTTI 01.08.2013 20:02

Vietimme pari vuotta sitten muutamia vuorokausia Alatalon alueella. Minä ja vaimoni ihastuimme paikan sijaintiin ja siisteyteen. Saunavuoroja oli tunnein välein niin miehille kuin naisillekin, hyvin toimiva järjestelmä. Saunassa syntyi mukavaa juttelua eri puolilta maata olevien kesken. Sunnuntaiaamuna saatiin ostaa juuri paistettuja karjalanpiirakoita, mikä mukava yllätys! Huoltorakennuksessa oli uudet, hienot suihku- ja wc-tilat. Vaimon matkapäiväkirjasta tarkistettiin vielä tiedot paikasta, kaiken kaikkiaan loistopaikka! Ja vaimohan tämänkin kirjoitti. :))

HÄNNINEN MIKA 03.08.2013 19:12

Meidän aikana kun olimme oli rantakala päivä ,ja hyvvää oli soppa. Meidän aikana sattui tosimukavat ja huomaavaiset isännät, kun matkaamme kahden koiran ja kolmen lapsen kanssa. Isäntä huomioi kaikki nämä seikat ,kun valitsimme paikkaa. Oli hyvä lähteä koirien kanssa lenkille ,lapsilla lyhyt matka leikkipaikoille . Varmaan loppu kaudesta tulee ajeltua sieltä kautta. ?

KANNINEN KARI 04.08.2013 12:22

Oltiin juuri alkuviikko Alatalossa ensimmäistä, muttei todellakaan viimeistä kertaa. Kolme yötä viivyttiin, kun oli niin viihtyisä ja mukava paikka. Ihania ihmisiä, siisti alue, hyvät tasaiset kantavat paikat (vieraille rantamaisemin) sauna ja veneet kuuluivat hintaan, lapsiystävällinen ranta sekä lapsille kiva leikkipaikka niin sisällä kuin ulkonakin. Lapsilla riitti kavereita ja kun lapset viihtyy, niin myös aikuiset viihtyy. SUOSITTELEMME EHDOTTOMASTI!!

HUUSKO ARTO 07.08.2013 10:33

Tulipa käytyä heinäkuussa toista kertaa kymmenen vuoden aikana. Jälleen jäi p...:n maku paikasta. Eka kerralla tuli sanomista eräältä vakioasukilta koirasta kun en muka osannut ulkoiluttaa alueella niinkuin Hän olisi halunnut - riitti yksi yö ja poistuimme.

Viimeisin kokemus heinäkuun kolmannelta viikolta. Karaokessa joku vakio asukki rakasti niin omaa ääntään että joikasi munkin tilaamat biisit - karaoken pitäjä ei huolehtinut siitä kenen vuoro on milloinkin ja kesken illan lähti pois ja hänen tilalleen tuli tämä ääntään rakastava mies hlö ja ei meinannu saada laitteistoa toimimaan humalatilansa vuoksi. Huomautettuamme lauluvuorojeni ohittamisesta - ei pahoitteuja eikä muutakaan - iso älämölö paikalla olleiden paikallisten suusta ja sanoivat vaan että mene laulamaan - biisiä jota en ollut edes tilannut, sattui vaan olemaan seuraavana ja kenenkähän se olisi ollut? Katsoimme parhaaksemme poistua paikalta kuten teki toinenkin vierailulla ollut pariskunta joka oli harmistuneita puolestamme ja moitti paikallisten käyttäytymistä kun palasimme samaa matkaa vaunuillemme.

Sanotaan ettei kaksi ilman kolmatta, joten kierrän paikan kaukaa toistaiseksi.

KUJANPÄÄ MARKKU 07.08.2013 12:04

Noita omaa kailotustaan rakastavia on pakko kuulla aluksilla mennen tullen.

Hirveetä älämölöö yleensä noi karaookket kunnon kännin avittamana. Itse tietty ovat Carusoja parhaimmasta päästä.

Alatalo ja muut älämölöpaikat jätän kohtuullisen hutikan kannattajana väliin.

KORHONEN PAULI 08.08.2013 11:27

Kyllä Alatalo on hieno paikka. Ihmiset ystävällisiä ja olosuhteet kaikki kohdallaan. pkk

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.