Näverniemen lomakylä

LINDQVIST KIRSTI 03.07.2013 08:42

Onko kukaan majoittunut lähiaikoina kyseiselle campingalueelle?Mistään ei meinaa löytyä kokemuksia tästä paikasta jonne olisi tarkoitus majottua viikoksi tai pariksi.Kertokaa jos joltain tietoja löytyy onko ihan ok paikka.

HYTÖNEN RAIMO 03.07.2013 15:47

Taitaa olla menneen talven lumia.

Paikalla riehui tulipalo joitakin vuosia sitten, eikä se ole sen jälkeen sanottavammin toiminut - ei ainakaan karavaanarialueena.

Etelästä tultaessa hieman ennen Ivaloa Kerttuojalla (SEO:n vieressä) pieni mukava leirintäalue, jonka luulisi useimmille kelpaavan.

Tietty onhan siellä katu(puskaparkkeja) huru mycke, esimerkiksi Kultahipun itäpäädyssä ja monessa muussakin paikassa, jotka kuitenkin melko levottomia Kerttuojaan verrattuna.

VALTONEN MARTTI 03.07.2013 16:38

Mites tämä, vai onko se sama paikka Kerttuojantien tienoilla?

http://www.ivalorivercamping.com/majoitus.html

LINDQVIST KIRSTI 03.07.2013 17:57

Nettisivujen mukaan täydessä toiminnassa,mutta tosiaan kaipailen kokemuksia jos joku lähiaikoina käynyt.Ivalo River Camping on kyllä toisena vaihtoehtona,siitäkin saa kokemuksia kertoa.

LÄHDESMÄKI RISTO 03.07.2013 18:05

Viime viikolla olin siellä yötä kun oltiin moottoripyörä reissulla. Yövyimme mökissä ja aika hiljaiselta vaikutti. Karavanalueella oli vain neljä autoa ja vaunuyhdistelmää. Palaneen rakennuksen tilalla näytti olevan uusi ravintolarakennus pystyssä mutta pienempi kuin ennen. Näytti sellaiselta paikalta etten ainakaan kahdeksi viikoksi sinne menisi. Taidan nyt vaunureisulla kokeilla sitä Seon luona olevaa pienempää aluetta.

HYTÖNEN RAIMO 04.07.2013 00:05

Tuo Ivalo River Camping on juuri se Kerttuojan paikka, osoite Kerttuojantie 1.

Kävin pari vuotta sitten Näverniemessä kääntymässä eikä siellä silloin ollut ristin sielua. Tosin aika oli syyskuuta, mutta kaipa sen vielä olisi pitänyt auki olla.

En ole tutustunut sen jälkeen tilanteeseen tarkemmin, voi olla, että on kesäkaudella toiminnassa.

LINDQVIST KIRSTI 07.07.2013 17:41

Joko Risto Seon alueen kävi vaunulla katsomassa,miltä vaikutti?Vielä olisi majotusalue vaihtoehtona Inarinkin alue joten onko kokemuksia Lomakylä Inarista?

LÄHDESMÄKI RISTO 10.07.2013 08:00

En ole vielä ehtinyt, kun tuo kesäloma on vasta elokuussa. Täytyy sitten yrittä käydä jos sattuu yöpymisaika niille paikoille.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.