Iskelmäviikko Kiuruvesi

KÄRKKÄINEN HANNU 01.07.2013 09:26

Taas mennään tapahtumaan. Tänä vuonna Juhlatapahtuma, jossa Kiuruvesi juhlii myös omaa Juhlaansa. Taatusti porukkaa riittää, hyvät takuuvarmat esiintyjät ja meno rennon hauskaa. Karvaanareista pitää huolta takuuvarmasti vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla Ylä-Savon Karavaanarit. Tarkemmin Iskelämäviikkojen kotisivuilta.

KORPPI SEPPO 01.07.2013 10:56

http://www.iskelmaviikko.fi/

MERIKALLIO VELI-PEKKA 01.07.2013 13:05

Eipä ole tarvetta hiekkakentälle seisoskelemaan, parhaat iskelmäesitykset nähtiin jo Himoksessa viime viikonloppuna. Seuraavaksi tangomarkkinat ja Porijatsit, ja ehkäpä vielä Vauhtiajot Seinäjoella.

Käyttäjän lisäys viestiin 1.7.2013 klo 13:07:36 Niin, meitä oli Himoksessa lähes tuhat matkailuajoneuvokuntaa ja väkeä kaiken kaikkiaan lähes 40 000.

KÄRKKÄINEN HANNU 01.07.2013 13:13

Useita vuosia jo lähes viisisataa tyytyväistä vaunukuntaa paikalla. Eikä ne näytä seisoskelevan, hauskaa näytti olevan ja ihmiset ol tyytyväisiä tapahtumaan ja järhjestelyihin. Ei pörrää eikä häiriköi känniset känniset alueella. Ei töki järjestelyt,sen takaa todellisesti 15 vuoden kokemus samalla paikkakunnalla, vettä riittää ja sähköt pelaa, uimahalli toimii ja on vaunulijoiden käytössä.

Käyttäjän lisäys viestiin 1.7.2013 klo 13:16:09 PS: Himoksen tilaisuus on hieno kukaan ei sitä kiellä, hiljaista taitaa olla kuitenkin iskelmätapahtumana 17-21.8.13 aikaan. Lehdissä oli muuten ihan eri tilastoja ;)

Käyttäjän lisäys viestiin 1.7.2013 klo 13:56:02 Hiljaista on Kiuruvedelläkin, elokuuss, piti tietenkin olla 17-21.7.13 ;)

MERIKALLIO VELI-PEKKA 01.07.2013 16:47

Joopa, en ole lukenut luotettavia lehtitietoja ja mistä ne lehdet tietonsa onkivat. Toimitusjohtaja kertoili jo keskiviikkoiltana saapuneen yli viisisataa matkailukulkinetta ja lähes saman verran tuli vielä to-pe:na, kaikki mahdolliset viralliset paikat täynnänsä ja puskaparkkilaiset päälle.

Enpä tiedä, onko Kiuruvedellä tapahtunut muutoksia, mutta pari vuotta sitten jouduin kuuntelemaan konsertteja jonkun koulun pölisevällä hiekkakentällä seisaaltaan, yhtäkään penkkiä ei kentältä löytynyt. Eipä kovin mieltäylentävää helteellä ja kerta sitä herkkua riitti. Ja sehän nyt on omituinen väite, ettei Kiuruvedellä alkoholia käytetä, ainakin itse väistelin tuskastumiseen asti örveltäviä ihmisiä, ei niissä kuitenkaan leimaa ollut, mitä kuppikuntaa edustivat.

Jos sulla on paremmat tiedot ja tilastot (olitko mahdollisesti paikalla), pistänet framille.

Pääasiahan tietysti on, että jokainen tulkoon autuaaksi omilla valinnoillaan, eikös?

Mitä nuo omituiset päivämäärät muutoin meinaa, Iskelmähimos on aina järjestetty Juhannuksen jälkeisellä viikonlopulla, ja tapahtuma on täysin riippumaton muiden tapahtumien päivämääristä.

Käyttäjän lisäys viestiin 1.7.2013 klo 16:52:09 Ai niin, nyt hiffasin, nuothan on juuri ne päivät, jolloin olen Porijatsissa kuulemassa kansainvälisiä huippumuusikoita...........huippukaravaanialueella, Kaarisillan koulun pihassa.

KÄRKKÄINEN HANNU 01.07.2013 20:16

Vähän tiedän historiaa. Iskelmä Himos tapahtuma on "apinoitu" Kiuruvedeltä. Ensimmäisinä vuosina se järjestettiin samalla aikaa kuin Kiuruveden tapahtuma. Ensimmäisisitä' tapahtumista porukat tuli häntä koipien välissä alueet oli niittämättä ja aluuet savivelliä. Eli nuo omituiset päivämäärät on ne samat joita Himos käytti alkuvaiheessa! Nyt tapahtuma uusine päivämäärineen sattuu hyvään saumaan ja järjestelyt on varmaan hyvät, kukaan ei ole sitä kieltänyt. Mutta kun pyysit historiaa niin kerroin. Kun tapahtuma ei saanut tuulta alleen päiväaikaa muutettiin, juhannuksen jälkeen tapahtuvaksi. Mainoksissa lukee kyllä jossain osin mainintoja viidestätoista vuodesta? Muistaakseni ei ole toiminut niin kauan, tarkistatko väittämäni, vaikka siltä toimitusjohtajalta. Viiden vuoden aikana mitä itse olen ollut siellä, yhtään kertaa siellä ei ole ollut pelkkä hiekkakenttä. Siellä on aina ollut kaksi Juhlatelttaa, toinen olut telttana ja toinen tapahtumatelttana, jossa on ollut penkit. Kukaan ei sanonut ettei siellä alkoholia käytetä, käytetään ja sielläkin liikaa kuten monessa muussakin paikassa, Se miten alkoholin kanssa käyttäydytään se lienee se tärkein asia ( päihteitten käyttö ja käyttäytyminen päihteissä, pitää osata erottaa) Sitä örvellystä ei kuitenkaan Kiuruvedellä näy, se palaute tulee käyttäjiltä, paitsi sinulta, joka arvostelee Kiuruveden tapahtumaa Himoksen rinteiltä käsin. Toimitusjohtajan tilastoja en osaa sanoa, enemmänkin puutuin tuohon 40.000 ihmiseen. Puhuitko kävijämäärästä, siis niistä jotka laskuri laskee kävijöiksi, siis ne jotka kulkee myös edestakaisin. Tuo sama luku oli lehtitietojen mukaan 33 000. Ei kannata vetää hernettä nenään jos itse "rappaa" Tuosta asenteestasi voit vetää herneet sieramiisi, koska en ymmärrä että mikä tarve sinulla on mustamaalata tapahtumaa??? Siihen voi ola moniakin syitä, ehkäpä vanha kauna joka johtuu ihan muista tekijöistä. Eli jatka sinä sitä uskosi levitystä ihan vapaasti, me pidetään Juhlateltassa hauskaa..

MERIKALLIO VELI-PEKKA 01.07.2013 22:35

Voi veli hyvä, älä nyt enempää sotke päätäsi kuin olet jo tehnyt. IskelmäHimos nykymuodossaan järjestettiin nyt viidettä kertaa, eikä siellä nyt savivelliä voi syntyä, kun moreeniharju muodostelmassa ei sellaista esiinny. (Sotketko nyt jotenkin "Vihreisiin niittyihin", joiden omistusoikeuden Kiuruvesi katkerasti hävisi?).

Eikä Himoksessa mitään laskureita ole, siellä myydään rannekkeita ja ne voidaan laskea. Laskuissa eivät ole mukana ne, jotka hengailevat Mono-pubissa ja kymmenissä mökeissä, alueen ulkopuolisista kuulijoista puhumattakaan.

Lukaseppa tuolta orgin puolelta joidenkin muidenkin tietoja: tuhat matkailukulkinepaikkaa myytiin välittömästi ja sen jälkeen alettiin tiivistää, jotta saatiin loputkin mahtumaan.

Sait puhuttua mut pyörähtämään sen verran Kiuruvedellä, että nappaan muutaman örvellyskuvan, kun et niitä aiemmin ole nähnyt, ehe ehe.

Sovitaanko, että pyritään pysymään suurinpiirtein faktoissa, kun mulla ainakaan ei muuta asiaa ollut.

Niin kuin huomaat, musiikin tasosta ja sisällöstä en ole isommasti meuhkannut, se kun on niin makuusasia. Joillekin riittää pelkkä kirkkokonsertti.

Käyttäjän lisäys viestiin 1.7.2013 klo 22:40:29 Joku taisi jo hiffata, että tässä vain promotaan Kiuruvettä, tervetuloa lupsakoiden yläsavolaisten vieraiksi ja laadukkaan musiikin naatiskeluun kuvankauniissa maisemassa.

KÄRKKÄINEN HANNU 02.07.2013 08:41

Pyysit historiaa kerroin sen. ¨

Kerroin Kiuruveden tapahtumasta ja sinä yritit mustamaalata. Provoilu on joillekkin elämäntehtävä, tai sitten se johtuu vain perintötekijöistä.

Ota hyvä mies herne pois nenästä.

KYLMÄNEN REIJO 02.07.2013 14:33

Merikallio ei näytä saavan kavereita edes 40 000:n tuhannen joukosta. Iskelmäviikot on tarkoitettu tervehenkisille karavaanareille, jotka osaavat nauttia erilaisista tapahtumista.

KÄRKKÄINEN HANNU 02.07.2013 14:43

Hyvin kiteytetty ja puettu sanoiksi perusajatus, Reijo

MERIKALLIO VELI-PEKKA 02.07.2013 21:00

Niin asiahan tietysti kuuluu herra Kylmäselle. Mistäs sä mun kavereista voit tietää. Voin sen verran valottaa, että meillä oli parinkymmenen hengen tervehenkinen ja musiikista isosti nauttiva porukka ympäri Suomea, jo viidettä kertaa koolla ja hauskaa oli.

Kokemusta on molemmista tilaisuuksista, ero kuin yöllä ja päivällä, niin musiikillisesti kuin fasiliteeteissä, vaan kuten jo aiemmin olen todennut, on makuusasia, missä aikansa viettää. Seuraavaksi Tangomarkkinat ja Porijazz, tuu Kylmänen messiin, jos olet kavereita vailla, ainakin parikymmentä karavaanaria taas samassa leirissä.

PELLIKKA ERKKI 04.07.2013 21:22

Jos on yleisöä 40000 tai yli, silloin tapahtuma on hyvä. Jos on alle, tapahtuma on huono.

Niinkö ?

Kiuruvedelle mennään.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.