hiekkasärkät

PIHLAJAMÄKI JANI 29.06.2013 22:26

Millaisia kokemuksia on Kalajoen hiekkasärkistä, lasten kanssa olevaa reissua suunnittelen?

PÖNTINEN PEKKA 30.06.2013 13:00

Useampi vuosi on aikaa edellisestä vierailusta. Silloin ei ollut minkäänlaista mahdollisuutta nukkua ennen aamuneljää, Leirintäalueen yläpuolella olevan ravintolan ovet olivat auki terassille ja soitto soi ja laulu raikui aamuun saakka. Valitin asiasta, mutta respasta todettiin, että ravintola on eri yrittäjän ja asialle ei voi mitään. Kehotin kalajokisia yrittäjiä istumaan pöydän ääreen ja yhdessä tekemään asialle jotain sillä kyllä alueella pitäsi pystyä nukkumaan yönsä rauhassa. Saattaa olla edessä pitkä ajopäivä ja yöuni on liikenneturvallisuuteen vaikuttava asia. Voisihan esim. musiikin sulkea pois terassin kaiuttimista vaikkapa puolilta öin.

Olemme itseasassa lähdössä Länsi-rannikolle ensi viikolla ja olisinkin kiitollinen, jos joku voisi kertoa, millainen tilanne on ollut Särkillä tänä kesänä.

TUPPURAINEN PETRI 30.06.2013 18:54

Pekan kanssa samoilla linjoilla. Alue ihan ok, tosin välillä kyllä wc ja suihkutilat ovat todella huonossa kunnossa siivouksen osalta. Mutta nukkua siellä ei voi ja siitä kiitos kuuluu särkkien ravintoloille.

PIHLAJAMÄKI JANI 30.06.2013 20:42

Mites nämä muut Top Camping alueet ja entäs Oulunjärvellä olevat alueet?

VÄLIAHDE JUSSI 30.06.2013 22:10

Oulun järvenlomakylä aivan haby biitsin kupeessa.

PETRELIUS MIKKO 01.07.2013 23:28

Oulujärvellä Ruununhelmi hieno paikka, nukkumisen suhteen ei ongelmia. Katso aluetta tarkemmin netistä www.ruununhelmi.com

POUTTU KATHIA 08.07.2013 21:52

Moikka, saavuimme juuri kotiin muutaman yön pikkulomalta Kalajoelta. Olimme nuorimman tyttäremme (7v) kanssa, joten tässä muutamia kommentteja lapsiperheille. Palvelu on erittäin ystävällistä ja alue upea.... mutta: Viime viikonloppuna oli BMW -harrastajien "Bimmerparty" kokoontumisajot ja tämä toi tietenkin lisäjännitteitä alueella majoittuvien välille. Meteliä oli runsaasti, mutta se oli tiedostettavissa jo ennen viikonloppua. Tämä tietenkin heijastui yleisten tilojen siisteyteen... Mutta mielestämme pahin asia Top Campingilla oli aivan käsittämätön lasinsirpaleiden määrä... niitä on joka paikka täynnä. Tuloiltana (viime keskiviikko) majoituimme kolmeksi päiväksi niin kutsutulle "Sea Side" -alueelle ja minun oli pakko soittaa huoltomiehelle ja pyytää harava käyttööni. Selityksenä oli, että juhannuksen jälkeen ei ole vielä ehditty kunnolla siistiä??? Kyllä sirpaleita ja tupakantumppeja oli jo muutamien vuosikymmenten juhannuksien jäljiltä... Vaihdoimme lauantaina paikkamme nurmialueelle, mutta sama ongelma oli sielläkin. Uskomatonta oli myös, että uudella juuri avatulla frisbeegolfradalla oli lasia metsä täynnä. Sama oli myös meren rannassa... Eli olkaa tarkkana ja pitäkää hyvät jalkineet jalassa. Ps. lasten kanssa suosittelen majoittumista uusimman huoltorakennuksen läheisyyteen ja ainoa paikka missä lasinsirpaleita ei ollut oli Jukupark...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.