Pääkaupunkiseudun leirintäalueet

TUORILAINEN TUIJA 22.06.2013 12:11

Kyselisin Helsingin lähellä olevia leirintäalueita. Olleme olleet Rastilassa mutta näin kesällä olisi mukavampi olla jossain muualla. Hyviä ja rauhallisia alueita kiitos! :)

PALM PEKKA 22.06.2013 14:11

Klaukkalassa Nurmijärvellä on Lähilampi. Helsingissä ei Rastilan lisäksi taida muita olla. Espoossa on Oittaa mutta en suosittele. ITE

SALO MARKKU 22.06.2013 21:44

Vihdissä Pääkslahti..mukava ja rauhallinenpaikka.

Käyttäjän lisäys viestiin 22.6.2013 klo 21:56:33 http://www.paakslahti.fi/

KOSKELAINEN JUHA 12.07.2013 21:46

Juu, oltiin Oittaassa pari yötä. Rauhallinen paikka ja porukkaa vähän. Alue vaikutti aluksi olevan hiukan rempallaan, mutta oikeastaan kuitenkin ihan kohtuullista. Bodom-järvi vieressä ja uusi " Angry Birds"- puisto hyvin suosittu. Hesaan pääsee bussilla, mutta Espoon keskustassa parasta vaihtaa junaan.

KUJANPÄÄ MARKKU 13.07.2013 15:29

Onhan meillä aina tuo Ankkalampi Vantaalla. Aikas masokisti tarvii olla siellä viihtyäkseen.

MELANDER KARI 13.07.2013 22:19

Huh. Onko ankkalampi vielä olemassa? Ei saisi olla. Hirveän huonossa kunnossa oli aikanaan. Pitkospuita pitkin piti mennä hökkeleihin, jotka oli tarkoitettu huoltotiloiksi. Nurkkaan nojaamalla olisi kaatunut. Meillä oli kotona vesivahinko, jonka korjauksen takia jouduimme v 1990 majoittumaan jonnekin. Ensiksi ankkalammelle, josta kävin töissä, vaimo oli vielä hoitovapaalla. Vaimo, tyttö 3 kk ja poika 2 v olivat päivät ankkalammella. Silloin ei ollut vielä yleisesti kännyköitä, itselläni oli, mutta olin töissä. Tyttö sairastui ja vaimo joutui hälyttämään ambulanssin. Alueelta ei löytynyt päivystäjää eikä muutakaan puhelinta. Vaimo meni naapuriin, joka ei aluksi antanut soittaa, mutta antoi, kun kuuli, että kyse ambulanssista. Soittajia kuulemma lappasi ankkalammelta muutenkin jatkuvasti. Tyttö pääsi lopulta Peijas-Rekolan sairaalaan, joka tosin ei vaikuttanut ankkalampea tasokkaammalta paikalta, löytyihän sieltä jostain käytävältä tänä vuonna jo pidempään mädäntynyt ruumis. Siirryimme sen jälkeen ankkalammelta työpaikan parkkipaikalle ja saimme käydä firman tiloissa suihkussa. Lopulta pääsimme takaisin kotiin. Ankkalammelle emme mene ikinä enää. Mene Rastilaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.