Minkälainen paikka on Vuoricaravan..?

HARJU HEINI 15.06.2013 23:54

Olemme miettineet, että perheen kanssa olisi mukava joskus em. paikassa käydä Ellivuoressa. Onko kokemuksia, että minkälainen paikka on kyseessä? Meillä on mukana muksuja 3 kpl, joten tekemistä pitäisi riittää taaperosta koululaiseen...

KOSKINEN OLLI 16.06.2013 08:30

En ole uudistetulla alueella käynyt, mutta näyttää kyllä hyvältä heidän nettisivuillaan. Lasten leikkipaikaoilla olevat vempaimet on uudenlaisia. Kerrankin on kunnollinen ohje miten paikkaan ajetaan, mihin parkkeerataan, missä ilmoittaudutaan jne.

http://www.vuoricaravan.fi/esittely.html

PIHLAJAMÄKI JANI 16.06.2013 09:32

Paikka on uusi ja siisti. Ulkotekemistä on hyvin, esim. parkour-telineet, pelikenttä ja frisbeegolf. Pirunvuorelle voi kavuta luontopolkua. Saunat ja uima-allas on viereisessä hotellissa. Maksua vastaan voi käyttää myös esim. hotellin kuntosalia. Kesäisin varmaan myös rantasaunat on käytössä.

OVASKAINEN MIKA 17.06.2013 19:19

Käytiin viime kesänä,hyvät lenkkipolut,uimaranta,lasten leikkialueet,parkour kenttä,yms Karavaanialueen pohja oli kyl huono isoa ja terävää kiveä,mutta kuulemma tulee siihen sora,en tiedä onko jo tullu. Suihkuun ,saunaan ja uimaan pääsee samalla hinnalla alueella sijaitsevaan hotelliin. alueelle tulee kuulemma vielä uudet sauna/suihkutilat. Ihan kiva paikka vois mennä toistekin,mukava henkilökunta

HARJU HEINI 21.06.2013 00:58

Ok! Kiitoksia tiedoista. Me ollaan mietitty, että voitais käydä näin kesällä ja talvellakin, että saatais vanhemmat muksut rinteeseen. Mietin et minkälaiset on noi paikat, on aika kivisen näköisiä joissakin kuvissa... Parhaiten nähdään kun mennään vaan katsoon. :)

KOSKINEN OLLI 21.06.2013 12:04

Minä jo käväisin alueella alkuviikolla. Caravan alueen pinta on karkeata sepeliä, periaatteessa samanlaista sepeliä monilla muillakin alueilla. Sepeli vaan on varsin teräväsärmäistä ja joukossa on isompiakin rakeita. Mutta kyllä siinä pyöräillä voi, koska se ei ole löysää, on jyrätty kiinteäksi. Tilaa oli runsaasti, ei tarvinnut kenenkään pihaan majoittua. Hyvä puoli tuossa on se ettei siinä liiku valkoposkihanhia, puluja, variksia ym ötököitä paskomassa, ei tarvitse kävellessä paskakasoja väistellä, eikä kengänpohjista paskoja kaivella. ;) Mutta viereisessä, rehevässä koivikossa kyllä linnut lauloi ja käki kukkui. Alueen kivikasat on mielenkiintoisia, puhtaita auringon lämmittämiä kivipintoja vaikkapa istahtamiseen on kaikkialla, kivikasoja pitkin voi myös yrittää kävellä kiveltä toiselle edeten. Lapset tykkäsi kiipeilytelineistä, kiipeilytelineiden alustana on tekonurmi, ja sen alustana jonkinlainen joustava kumi tms pohja. Hiekkalaatikolla olisi saanut olla enemmän hiekkaleluja, kannattanee. ottaa omia mukaan... Ymmärsin niin että hotellin uima-altaan käyttö sisältyy aluemaksuun. Käytiin kuitenkin vaan oikeassa uimarannassa uimassa. ;)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.