Hämmästyttää, kummastuttaa vanhaa kulkuria!??

KARJALAINEN ALPO 14.06.2013 20:39

Keskiviikko-aamuna Iisalmessa Koljonvirran leirintäalueella jo iälle kerinnyt pariskunta (n. 50) lähtivät vaunusta aamulenkille yhdessä buudelinsa kanssa. Buudeli irralla. Kävi merkkaamassa tolpat ja puut sekä luonnollisesti sen tärkemmän tekosen nurmikolle, jota me muut käytämme leiriytymiseen.

Sitten kiiteltiin kiltti buudeli ja takaisin vaunulle. Matkaa kertyi aamulenkille joitakin kymmeniä metrejä.

Saadaan sitä sitten ihmetellä kuinka siistemä karavaanarit olemme.

NORRI ANNE 14.06.2013 21:00

Ei se auta kuin aloittaa omasta itsestä näyttään mallia.... En tykkää vaikka itselläkin koiria.

KOISTINEN TOIVO 14.06.2013 21:27

Duoda duoda, meilläkin on koiruutta, mutta mielellään koitetaan olla vähällä häiriöllä. Onnistuuko, tiijä häntä. Mulla tuli mieleen, olisitko voinut käydä pariskunnan luona juttelemassa, ja vaikka pyytämässä heitä hakemaan se iso asia pois nurmikolta. Jos olisivat suuttuneet, olisi pahinta mitä olisi voinut tehhä käydä itse muovipussilla koukkaamassa se pois heidän nähden. Nurinpäin kun pussin pistää käteen, ja siten sujuttaa oikeen päin niin se jää siististi pussiin. tai sitten kertoa leirin valvojalle asiasta, mikäli ei puhe auta. Toivopoika

HAIKARA-TOKOLA HILKKA 14.06.2013 21:46

Todella törkeää käytöstä koiran omistajilta...Luulisi sen koiran tarvitsevan kunnon lenkin eikä muutamaa kymmentä metriä. meillä 4 pientä koiraa ja aina käyttämme ne kunnon lenkillä ja keräämme jätökset. En tykkää tommosesta käytöksestä en ollenkaan.

Käyttäjän lisäys viestiin 14.6.2013 klo 21:50:27 Tuolla käytöksellä saadaan vain vahinkoa aikaiseksi muita koiria ja heidän omistajiaan kohtaan varsinki me useamman koiran omistajat olemme suurennuslasin alla miten toimimme koiriemme kanssa :)

KARJALAINEN ALPO 14.06.2013 22:06

Mitähän Anne tarkoittaa, että pitää itse lähteä näyttämään oppia??

Minulla ei ole koiraa? Olisko minun pitänyt lähteä "kykkimään" sinne nurmikolle itse ja sitten mennä sanomaan ko pariskunnalle, että tulkaas katsomaan miltä tämänyt näyttää. Ei mennyt asia minulla perille?

KARJALAINEN ALPO 14.06.2013 22:11

Toivopoika; ookko nyt ihan tosissaan, että minun ois pitänyt lähteä keräämään toisesten koirien paskoja. Et voi olla tosissaan, oón näissä keskusteluissa pitänyt sinua fiksuna ja jäkkevän ihimisenä. Mutta tähän täytyy sanoa kuin Rokka; Minähän en kiviä polokujen varteen laittele".

Ja minähän en toisten koerien paskoja korjaa!!

KARJALAINEN ALPO 14.06.2013 22:15

Minullakin on vuosikymmenen aikana ollut useitakin koiria.

Yksikään koira ei ole minulla tehnyt tarpeitaan omallkaan pihalla lähialueelle vaan ne asiat on aina hoidettu johonkin sellaiseen paikkaan missä ne ei haitta ketään, metsään.

Ja kun on oltu matkalla, olen koirieni jätökset hoitanut pois.

VÄLIAHDE JUSSI 15.06.2013 02:45

Meilä on koiria ,mutta ei niiden uloisteita pitkin ihmisten pihoja. Mulla on lapio ja harava sydeemi.Lenkkinä 10-40km Kesällä n10.Tavellan40km helposti.

KOISTINEN TOIVO 15.06.2013 07:06

Sori Alpo. Minä muotoilin ajatukseni vähän huonosti. Ajatus oli että yleisesti ottaen minusta itsestä tuntuisi aika häijyltä, jos joku toinen opettaisi minua, ja kävisi keräämässä minun koiran jätöksen, tai minun heittämän roskan pois. Mutta keskustella asioista voisi noin yleisesti asian omistajan kanssa. Lähtee pois, mikäli asia uhkaa edetä lyönti asteelle. Moni asia tapahtuu ajattelemattomuuden piikkiin. Toivopoika

LEINONEN JUKKA 15.06.2013 11:54

Keskisellä telttailualue toimii koirien ja kissojen jätöspaikkana, valitettavasti.

ALA-HIIRO MARTTI 15.06.2013 16:56

Niinhän se muuten on, että koirat ja muutkin lemmikkieläimet ovat ihan mukavia. Sensijaan niitten omistajat jakautuvat vähintäänkin kahteen eri ryhmään. Voi niitä, jotka eivät tunne velvollisuuksiaan!

KARJALAINEN ALPO 15.06.2013 18:39

Martti puhuu asiaa!

Koskaanhan me ihmiset tule tekemään kaikkia asioita kaikkien mielestä oikein. Sotiakin syttyy hyvin pienistä asioista.

Mutta maailmahan ei tähän kaadu.

NIEMI SEPPO 15.06.2013 20:05

Kumpi teko on haitallisempi ja pahempi.Sekö, että laskee harmaavedet hautausmaan parkkipaikalle, tai se, että jättää koiran pökäleen siivoamatta?

Koirat on varmaan aina olleet vähän suurpiirteisiä sontimisensa kanssa.

Tuntemattomassa Mäkilä moittii Rahikaista huolimattomasta varusteiden luvutuksesta::"On perkeles nyt maailma kummas jamas. Heitetähän varusteet juur niikuin koira paskan puostansa. Mitään ei kuitata ilman laskemista." )
HALINEN HARRI 15.06.2013 20:32

Onko jompikumpi tai molemmat tulossa hyvän käytöksen mitaksi?

NIEMI SEPPO 15.06.2013 21:07

Niille harmaavesille löytyi täällä ymmärtäjiä. Ketju, jossa asiasta keskusteltiin on näköjään poistettu?

KARJALAINEN ALPO 16.06.2013 08:27

Seppo, minulta ei riitä ymmärrystä hänelle, joka tyhjentää harmaavesisäiliönsä mihin tahansa eikä myöskään hänelle, joka ei opeta koiraansa kunnon tarpeen tekemistavoille. Entisenä koiraihnmisenä voin sanoa, että koira oppii kunnon tavoille jos sen opettaa.

Mutta jos isännällä ei ole tapoja niin mistäpä se koirakaan oppisi.

MANTERE TEUVO 16.06.2013 13:02

Mortonki! Mää oon yleesä välttäny osallistumista koiran PIIP..keskusteluun.Aattelin,että jos mää ny vähä kumminki kertosin näistä asioista. Tää ny ei o mikää oma kehu. Alottasin näin,että mää ton paremman pualiskon kanssa ollaan harrastettu noita koiranäyttelyitä yli kakskytä vuatta.Meillä oli yks ropleema, millä saatas koira toimiin kehässä hyvin.Eli, että se saatais toimittaan tarpeensa ennen näyttelyä.Tultiin siihe tulokseen,että jotkin tarttis tehrä. En sitte tiärä kumman kuninkasajatus se oli,että opetetaan se tekeen tarpeensa käskystä.Aikaahan siinä meni,mutta ku piskit sen oppi ei ollu mitään onkelmia. Näihän ne ny sitte toimii,vaikka ei ny enää olla niissä pippaloissa käytykää. Mää ny tarkotan tällä sitä,että ollaan vaikka missä nii piskit toimii tällä tavalla.Niille o viälä opetettu,että ne ei tee tarpeitaan tiälle vaa ne menee johoki puskaan, jos o mahrollista.Tää ny oli vaan mu miälipiteeni tästä asiasta.

t.TM

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.