Poroholma, paha pettymys!

LUOMALA KIMMO 10.06.2013 22:17

Olimme 2 yötä Poroholmassa 8.-10.6 eli lauantaista maanantaihin. La-Su yönä alueella ja sen välittömässä läheisyydessä "esiintyi" mieskuoro huutajat terrorisoiden koko aluetta parin tunnin ajan. Aluevalvojaa ei näkyny ja muka poliisitkin olivat käyneet alueella? Ei kai Rauman poliisikaan voi niin heikko olla, etteivät saa n. 20 hengen "pussikaljaporukkaa" hajoitettua tai toimitettua putkaan? Järkyttävä yö, vastaavaan emme ole törmänneet missään muualla!

Toinen pettymys oli 5 tähteä, mistähän ne on saatu? Vessoja ja suihkuja oli vain muutama, nekin ahtaita ja sotkuisia. Sähköpaikkoja on, jos sinulla on laittomia jatkojohtoja mukana. Toki vastaanoton lähellä olevilla laattapaikoilla riitti laillinen 20 metrin johto. Nurmikkoalueella sähköpaikkoja on tosi huonosti ja maasto on todella mäkinen.

Maisemat ovat toki hienot mutta sen perusteella ei pitäisi tähtiä jakaa. Peruspalvelut ja siisteys ovat kaiken a ja o. Jos Poroholma saa 5 tähteä, kuuluisi esim PowerParkin RioGrandelle 15 tähteä!!!

VIRTA URPO 10.06.2013 23:15

Kuten joskus kerroin , kävimme sen ensimmäisen ja viimeisen 2 vuotta sitten. Eipä ole Rikun paikka muuttunut. Sama meininki oli silloin ja tosiaan Power park tarvitsee ne 15 ** ainakin jos vertaileen aletaan.

NIEMINEN RAIMO 10.06.2013 23:23

Kertomasi seikat on juurikin syitä siihen että en ole kuuteen vuoteen ollut ainoallakaan leirintäalueella,eikä vastaisuudessakaan ole aikomusta sinne itseäni tunkea.Kun noita upeita kuivanmaan kuin merenrantapaikkojakin on tarjolla yllin kyllin eikä L-alueita ole lähimaillakaan.Kertaakaan ei ole itse valitsemaani paikkaan tarvinnut pettyä.

@rami

POUTTU KATHIA 11.06.2013 17:59

Hei, olen aivan samaa mieltä aikaisempien kirjoittajien kanssa. Kirjoitimme samansuuntaisen viestin koulunpääteviikonlopun jälkeen. Toivottavasti Poroholma tekee asian eteen jotain.

VÄLIAHDE JUSSI 11.06.2013 18:54

PITÄÄ VAAN MUISTAA. SFC Alueet ovat luotettavia että,tässäkin asijassa.

VALTONEN MARTTI 11.06.2013 19:50

Niin juuri Jussi! Kun vielä saisimme pitää ne SFC alueina. Kaikenlaista muutoksen tuulta kun puhaltelee....

HAAPANEN TIMO 11.06.2013 20:14

SFC-alueillahan ne ryyppyporukat juuri ovat. Oikein vakituiset.

Yleisillä yleensä istuskellaan oman auton edessä aivan rauhallisesti, eikä huudella mihinkään.

@timppa

VÄLIAHDE JUSSI 11.06.2013 22:35

En ole kuulutkaan. Mitä ne nyt suunittelee,ei tässä toiminnassa pitäisi oola salaisuuksia.

TENLEN SAULI 11.06.2013 22:53

Onhan tuo poroholma hienolla paikalla, mutta rauha sieltä puuttuu, se on sitä bisnestä kun on isot terassit ja tapahtumia harva se viikonloppu. Valitettavaa että metelöinti pilaa hienon paikan, joten varautukaa siihen kun leiriydytte. Silti suosittelen käymään kerran, ja päivän voi viettää vanhassa raumassa. "Paikkakuntalainen"

OVASKAINEN MIKA 11.06.2013 23:48

noh tuli oltua tuol toukokuussa ja ihan mukava paikka oli,olihan siel joku jenkkiautotapahtuma viikonloppuna ja oli kiva ihastella hienoja pelejä ja mahtava terassi alueella,mistä ite tykkäänn ja rauhallista oli alueella. Ei muuta moitittavaa ku suihkut oli kyl likaisessa kunnossa joten niitä jos joskus siivois ni ihan kiva paikka,menen toistekin

Käyttäjän lisäys viestiin 11.6.2013 klo 23:49:21 niin ja sähköpaikat oli ainakin ihan standartin mukaiset

Käyttäjän lisäys viestiin 11.6.2013 klo 23:50:54 nurmikko alueella rannan tuntumassa on ihan tarpeeksi sähköpaikkoja ja ei ollut mäkistä maastoa

SANTALAHTI BRIITTA 12.06.2013 02:42

Yhdyn Mikaan perusteella että olin samanaikaisesti siellä. Tosin eri vaunussa sentään :)

VÄÄNÄNEN IINA 12.06.2013 21:57

Mulla on vaunu siellä vakituiseen. Nurmikolla ei ole mäkistä. Tai joka paikassa. Riippuu, mihin ittensä parkkeeraa. Paljonhan tähän voisi kirjoittaa, mutta voisi karavaanaritkin vähän miettiä omaa käytöstään julkisissa paikoissa / tiloissa ( esim että kuseskellaan toisista välittämättä metrin kahden päässää nurmikolle - hyi! ). Osittain vessojenkin likaisuus saattaa johtua ajattelutavasta, että eipä oo mun vessa, niin väliäkö sillä jos vähän sotkua tulee. Taidanpa olla jo hiljaa.... :D

AAVIKKO MIKA 13.06.2013 20:20

Meillä pelkkiä positiivisia kokemuksia poroholmasta. Monena kesänä peräkkäin on käyty, kolmisen viikkkoa sitten oltiin viimeksi ja juhannukseksikin on paikat varattuna. Ihan laillisilla sähköjohdoilla on hyvin pärjätty ja tasaiselle nurmikentälle on aina saatu vaunu: Tosin löytyyhän sieltä mäkisempiäkin paikkoja, ihan hyviä nekin. Alueella on paljon tapahtumia, hyvin aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin, hyvä ranta ja sijainti hyvä lähellä vanhaa raumaa, jonne pääsee kätevästi vaikka kaupunkijunalla. Terassilta tietysti kuuluu ääntä kesäiltoina joten pelkkää hiljaisuutta kaipaavien kannattaa etsiä paikka syrjempää. Kaiken kaikkiaan nuorekas ja hyvä paikka.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.