Kulkijan palvelu

TUUKKANEN REIJO 06.06.2013 21:46

Olin matkalla huhtikuun lopulla Lapista Etelä-Savoon ja ensimmäisenä yönä jossakin Limingan eteläpuolella käydessäni yöpuulle hokasin että lämmitin ei toimi. No oli sunnuntain ja maanantain välinen yö joten lämmintä päälle ja nukkumaan... Aamulla matka jatkui ja heti kellon ollessa sopivasti pirautin huoltoliikkeeseen joka sattui olemaan Jyväs-Caravan. Esitin ongelman ja minut toivotettiin tervetulleeksi kun ehdin paikkakunnalle. Annetiin seikkaperäiset ajo-ohjeetkin. (Mulla ei uudenaikasia naveja...)

Päästyäni perille asiani hoidettiin ystävällisesti, aikailematta ja ammattitaidolla. Kiitokset omistajarouvalle ja hänen alaisilleen kiireisen teemapäivän lomassa annetusta avusta. Pääsin jatkamaan parin tunnin pysähdyksen jälkeen matkaani joka suunteutui myös etelärannikolle. Soittaessani myös sinne paikallisesta matkailuajoneuvohuollosta (Porvoossa) kerrottiin että aja vain pihalle vaikka on sunnuntai met asumme paikalla ja voimme katsoa asian kuntoon välittömästi mikäli tarve on vielä olemassa.

Kiitokset kumpaankin suuntaan, hyvää kesää niin kuskeille kuin huoltoonkin. Reijo

VÄISÄNEN JUHA-PEKKA 09.06.2013 13:28

Jokohan vihdoin alkais suomalaiset yrittäjät ymmärtämään mitä on asiakaspalvelu. Jos vain joskus minkäänlaisen firman laitan pystyyn niin pidän kyllä huolen että asiakas saa palvelua ja hyvää palvelua saakin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.