pielisen pintoo.

IRRI ANTTI 01.06.2013 08:16

syksymmällä matka-autolla itäsuomea katselemaa .lähinnä pielisen maisemia. kertokaahan veljet asiallisista luontoparkeista/kalapaikoista terveisin antti irri

KYLMÄNEN REIJO 01.06.2013 08:33

Suosittelen Simpauttajan kotikylää Vuonislahtea. Etsi alueoppaasta Rekiniemi. Siellä käytössäsi on kaksi järveä Pielinen ja Ahveninen. Voit tehdä päiväretken Ruunaalle.

HYTÖNEN RAIMO 01.06.2013 11:19

Kolin puolella Pielisen rannalla vanha leirintäalue, nykyisin tyhjillään (tai oli ainakin pari kolme vuotta sitten, kun siellä viimeksi kävin). Hieno mäntykangas hiekkarantoineen, jo siinä passaa asustella jos ei palveluja kaipaa.

Jos haluaa kaktsella maisemia ja luontoa laajemmin, eikun ajat Kolin huipulla olevan hotellin (tai lähialueen) parkkipaikalle ja teet kierroksen Kolin ympäri (=merkitty polku). Kannattaa kiertää vasemmalta alkaen (hotellilta Pielisen puolelle), jolloin paluu huuipentuu Kolin huipullä käyntiin. Siitä ei suomalainen maisema paljon parane. Ei ihme, että paikka oli suomalaisten taiteilijoiden (Edelfeld, Halonen, Gallen-Kallela jne) ns. pakollinen käyntikohde.

SUOMINEN TAUNO 01.06.2013 13:05

Paalasmaan saaristossa Juukassa on hienoja parkkeja ihan vaikka tien vieressä. Löytyy myös leirintäalue palveluilla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.