Rauma ja Poroholma

UTRIAINEN TOMI 26.05.2013 21:15

Ensimmäistä kertaa Raumalla ja Poroholman leirintäalueella. Todella hyvä paikka. Siistiä, paikat kunnossa, rauhallinen ja lämmin vastaanotto ja mikä parasta että aluetta parannellaan koko ajan. Ja Rauma on hieno kaupunki, aina on menty kovaa ohi mutta nyt Rauma kyllä lämmitti sydämet. Todella siistiä ja hienosti hoidetut viheralueet ja tietenkin vanha rauma. Hieno viikonloppu Raumalla.

FORSSTRÖM JARI 26.05.2013 21:26

Samaa mieltä.Olimme pari vuotta sitten majoittumassa Yyteriin(johon ei sitten yllätys yllätys jälleen kerran mahtunut mökkiin) ja rupesi olemaan ilta jo sen verran pitkällä ja kamala kiire saada jokin majoitus ja hätäseen.Soitin samaan aikaan kun ajoimme tuhatta ja sataa Raumalle päin kysellen tilaa,oli puhelimen päässä oikein leppoisa kaveri joka lupasi odottaa tuloomme asti. Majoittauduimme ja fiilis muuttui kertaheitolla synkistä mielestä iloiseksi koska paikan vuokraajat hoiti murheen kuin murheen niin ruuan lämmittämisestä vaatehuoltoon.

Kotiin palattuamme oli pakko laittaa vielä palautetta +10 arvoisesta asiakaspalvelusta.Voin lämpimästi suositella paikkaa kaikille .Seuraavan kerran kun menen sinne ostan kahvipaketin tälle kaverille joka ajelutti lapsiamme vielä golfautolla pitkin aluetta .

OVASKAINEN MIKA 26.05.2013 22:58

Mekin oltiin Poroholmassa tänä viikonloppuna ja ihan mukavalta paikka vaikutti ja lauantaina vielä oli hienoja jenkkirautoja näytillä siellä,suosittelen

MÄKELÄ MIKA 27.05.2013 21:28

Poroholmassa kanssa viime viikonloppu. Komea keli ja ystävällinen paikka. Ruokapaikat olivat vielä kiinni mutta aukeavat nyt kuunvaihteessa.

Ainoa tyhmä asia oli että satuttiin näkemään livenä kun juoppolalli hiljakseen yrjöää ilta-auringon paistaessa ruskealle uritetulle puuterassille.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.