missä juhannus

PIHLAJAMÄKI JANI 26.05.2013 21:05

Kertokaahan kokeneemmat missä olisi mukava viettää juhannus 5 ja 10 vuotiaan lapsen kanssa ja onhan vaimokin mukana, noin 200km sais kyllä olla maksimi matka ja Porin seudulta lähdetään liikkeelle?

MURTOMÄKI SARI 26.05.2013 21:31

Rairanta Uudessakaupungissa on kiva paikka viettää juhannusta.Siellä viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin.Itse oltu siellä kuusi juhannusta.

VIITALA SUSANNA 27.05.2013 09:14

Kankaanpäässä Kuninkaanlähde. Ohjelmaa on kaiken ikäisille. Lapsia viihdyttää Tutta-Tiikeri, ja leikkikenttä on aivan ylivoimaisesti parhaita, mitä olemme nähneet. Hiukan vanhemmille lapsille on disco ja aikuisille tietenkin tanssia. Kuninkaanlähteeltä löytyy lämmitetyt ulkouima-altaat ja isot saunat jotka ovat lämpiminä aamusta iltaan. Kuninkaanlähteellä lapset varmasti viihtyvät. Vaikka juhannuksena Kuninkaanlähteellä on valtavasti väkeä, on sielä silti rauhallinen meno. Monta juhannusta vietetty jo Kunkulla.

TENLEN SAULI 27.05.2013 18:11

Vankkurimännikkö Virroilla, suosittelen.

KOSKINEN OLLI 27.05.2013 22:24

Hieman katselisin sääennusteita ennen Juhannusreissuun lähtöä. Tuulisella ja vilpoisemmalla säällä sisämaan suuntaan, ja helteisemmällä säällä meren tuntumaan. Lasten kanssa lähtiessä tavalliset leirintäalueet lienee syytä ohittaa, Sfc alueilla lapsien leikkivarusteet on kuitenkin ihan eri tasoa.

Hyviä ehdotuksia tuossa edellä jo tulikin, mutta Kokemäen Pitkäjärvi on myös ihan kelpoinen. http://www.sfckokemaki.fi/

Yläneen Valasranta kiinnostaa itseäni, mutta onkohan viereisen tanssilavan meno häiritsevää juhannuksena? http://www.sf-caravantlpyhajarvi.fi/

Forssasta Tammelan kautta voi matkata Majamäkeen. http://www.sfcforssa.com/majamaki/

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.