Matkalle Helsinkiin

KARJALAINEN ALPO 25.05.2013 19:19

Tiistaina pitää sitten lähteä kohti Helsinkiä. Aamulla täältä pohjanperukoilta matkaan ja jossain Lahden tienoilla yöpyminen. Ajattelin ensin Lahdessa Lokki-matkaparkkia, mutta taidanpa olla jossain muuallla yötä. Mukkulassa tai sitten jossain Hartolassa. Messiläänhän en mene, paikan emäntä voi vaikka kertoa minusta jotain ensi kesän tv-ohjelmassa. Keskiviikkona sitten Rastilaan. Torstaina auton keula taas tänne pohjoista kohti. Ehkä Tampereen ja pohjanmaan kautta. Tiedäpä häntä vielä- Minä sitten tykkään tästä "karavaanariudesta" koska voi siinä matkan aikana sitten säveltää mihin menee ja mitätekee.

NYYSSÖNEN KAJ 25.05.2013 19:51

Kyllä kaupallisia alueitac kannataa vältellä nissä voi vaikka saada HIIVA tartunnan. MTV3 Karavan filmatisointi lopetettiin jo kaksi vuotta sitten.

KARJALAINEN ALPO 27.05.2013 21:18

Aamulla sitten matkalle. Auto on tarkastettu, vedet täytetty, jääkaappi laitettu päälle ja ruuat on jääkaapissa. Aamulla aikoinaan ylös ja nokkakohti etelää klo 7.30.

KARJALAINEN ALPO 28.05.2013 21:13

No niin, aamulla lähdin matkalle. Kilometrin ajon jälkeen laturin merkkivalo rupesi palamaan. Paluu kotipihaan. Tutkin akun ja latauksen johdot päällisen puolin, että kaikki ovat paikallaan ja kiinni. Kaikki kunnossa. Korjausoppaan mukaan mittasin akulle tule tulevan virran sekin Ok. Soitin tutulle yhden miehen autoverstaan pitäjälle ja kerroin ongelman. Hän sanoit, että laturi on sökö, joku "kampa" on sulanut. Laturin vaihto edulllisin ja helpoin korjaus. Löysin puhelimella Kajaanista AD-varaosista kunnostetun laturin. Keula kohti Kajaania. Ja sitten korjaajan luoksi Vieremälle lähelle Iisalmea. Laturi paikalleen ja näin matka jatkui kohti etelää. Nyt sitten jo olenkin Mukkulassa syönyt vaimon mukaan laittaman Chili con carneen merlot viinin kanssa ja jälkiruuaksi hyvää rasvaista juustoa. Aamulla sitten kohden Helsinkiä!

Laturi maksoi 100 euroa ja kun vien vanhan liikkeeseen saan 25 euroa takaisin. Korjaajaa lupasin muistaa iltarukouksessa pyytää hänelle kaikkea hyvää, sitä sanoikin tarvitsevansa.

Käyttäjän lisäys viestiin 28.5.2013 klo 22:18:50 Hiljaista ja rauhallista sekä siistiä täällä Mukkulassa.

Mitä nyt sitten 3 noin kolmekymppistä "lyyliä" yrittivät pelata lentopalloa keskenään, mutta kun löytynyt seuraa niin lopettivat lähetivät pesemään vehkeitään.

Totesivat mennessään, että ensi yksi mennään muualle.

Eivät tienneet, että pappa osaa saksaa.

Mutta eihän papasta olisi enää kolmelle nuorelle eikä ulkomuotokaan kiinnostanut ketään.

KARJALAINEN ALPO 29.05.2013 06:54

Aamusmoothie syöty ja kahvit juo. Sitten roskapusiin tyhennys ja tien päälle kohti Rastilaa. Aamu on pilvinen ja 15 astetta lämmintä.

VILEN TAPANI 30.05.2013 19:33

Sitte paluumatkala voisitte kurvailla vaikka Pyhävuoren karavan parkin kautta ollaan Kristiinanan kaupungin lähellä edullista ei henkuilö maksuja..

KARJALAINEN ALPO 30.05.2013 21:17

Voi, että olispa ollut todella mukava. Alunperin ajattelin, että nousen ylos länsirannikkoa, mutta eläkeläiselle pukkasi työjuttuja joudun ajamaan Lahden ja Jyväskylän kautta pohjoista kohden. Nyt olen Lintulahdessa ja aamulla sitten matka jatkuu Piippolaan. Täytyy katsomassa kaikki sukuhaudat ovat siellä asiat kunnossa, että eivät ole talven aikana potkineet multia pois päätltään. Vaikka eihän se kesällä palele.

Sitten matka jatkuu Kajaaniin ja siellä yksi työneuvottelu.

Illalla sitten siitä Pohjanperukoilla kotiin vaimon luokse.

Täällä Lintulahdessa sauna oli kiuas kuuma porukkaa paljon saunassa. Sainpa saunassa istua itseäni paremanna miehan vieressä. Jouko Ahonen istui vieressä.

KARJALAINEN ALPO 31.05.2013 21:42

Ja niin sitten ollaan kotona. Onpa rauhallista.

Lintulahden Caravaanialueella oli erittäin positiivinen vastaanotto, kun isäntä tuli jo pihalla kättelemään ja toivottaan tervetulleeksi. Tuntuipa mukavalle.

Hyvä reissu.

Viikon loppuna lastenlapsen hoitohuki ja sitten taas keskiviikkona tien päälle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.