Liittokokoustreffit Rauhalahdessa

KYLMÄNEN REIJO 20.05.2013 19:58

Treffimaksu kahdelta hengeltä pe-su vain 103 € lauantain juhlineen. Kannattaa tulla kauempaakin.

PULKKI MARTTI 20.05.2013 21:01

Oli muuten halvempi jos ilmoittautui säädettyyn aikaan mennessä.

KOISTINEN TOIVO 20.05.2013 21:26

Yli kuussattaa vanahaa markaa. Toivopoika

JANHONEN MATTI 20.05.2013 22:13

Ihan sama. Kotkat ei parveile. Monikohan muuten noista liittokokousedustajista on reissussa väärällä valtakirjalla. Ei mitkään käytännön syyt mutta sitä liiton ja yhdistyksen sääntöihin kirjattua tosiasiaa, että valtuutus toimia liittokokousedustajana tulee olla saatu yhdistyksen jäsenkokoukselta eikä yhdistyksen hallitukselta. Yhdistyksen hallituksella ei sellasta valtaa nykysäännöillä ole eikä sitä sille voida edes delekoida.

Kirjoitin asiasta talvella tänne palstalle jutun liittokokousedustajien valinnasta. Jos en ihan väärin muista laiton juttuun ruksin, joka ilmoittaa, että kirjoituksen voi julkaista Caravan lehdessä. Ei löytynyt palstatulaa ainakaan ennen liittokokousta asialle.

Sen sijaan löytyi kaksi sivua jorinalle jossa kehoitettiin aivan avoimesti Rutuja barrikkadeille omaa koplaansa vastaan. Suorastaan vastenmielistä. Tuskin tämäkään oli sattumaa kun juttu oli juuri sopivasti laitettu lehteen ennen Rutujen kevätkokousta. Mielenkiintoinen linjanveto lehden päätoimittajalta.

PALM PEKKA 21.05.2013 07:23

103€, eliitin juhlintaa en osallistu. Oikea hinta puolet tuosta. Pitää laskea yhdistyksen jäsenmaksua kun kerran on varaa mennä aina kalliimpiin paikkoihin. Kumma kun se aina menee tuohon että kun päästään pintapaikoille yhdistyksissä niin juhlitaan toisten rahoilla kalleimmissa paikoissa. Tuhlataan kuin Suomen hallitus konsanaan. ITE

PITKÄAHO JUKKA 21.05.2013 08:30

Otappa Pekka asiasta selkoa ennenkuin levität väärää tietoa. Liittokokoukseen osallistuvat maksavat itse tai oma yhdistys koko majoituksen ja treffimaksun jopa bussikuljetuksen Rauhalahdesta kokouspaikalle. Liitto kustantaa kokouksen jälkeen sopan kotimatkalle.

HEINONEN PEKKA 21.05.2013 08:56

Janhosen Matille tiedoksi: mistään sensuurista tai linjanvedosta ei ole ollut kysymys, kun kirjoitustasi ei lehdessä ole näkynyt. Se ei vain ole syystä tai toisesta meille julkaistavaksi tullut. Pistä juttu suoraan sähköpostilla toimitukseen - tai vaikka uudelleen tälle palstalle ja ruksaa julkaistavaksi - niin saamme se mukaan vielä seuraavaan lehteen.

Pekka Heinonen päätoimittaja

JANHONEN MATTI 21.05.2013 09:57

Tarkoitin linjanvedolla sitä, että Caravan-lehti antoi kaksi sivua alustaksi yksittäiselle henkilölle, joka avoimesti kehotti kirjoituksessaan liiton kerhon eli RUTUjen jäseniä barrikadeille omia johtajiaan eli koplaa vastaan. Tämä oli linjanveto lehdeltä, eikä muuksi muutu. Huonoa harkintaa. Juttu on julkaistu Caravan.lehden numerossa 3/2013 sivut 130 ja 131.

Näinkin fiksua tektiä Antikaisen jutusta löytyy. "Miksi te, hyvät hyvät rutusakin jäsenet, hyväksytte sen, että teidät rinnastetaan roskajoukoon ja taitamattomiin ja saamattomiin ihmisiin" ja sitä rataa. Tai "Haluavatko rutusakin puheenjohtajat ja johtokunnan jäsenet, että heidän rinnastetaan rikollisjoukkoon, kun haluavat itsestään käyttää kopla-sanaa" Kuka rinnastaa ja ketä?

RUTUT on liiton itsenäinen kerho. joka päättää omista asioistaan ja niin on hyvä. Jos tällä agitaattorilla on jotain koplaa vastaan niin menköön sinne rutujen kokoukseen vaikuttamaan ja lobbaamaan nimiuudistustaan ja koplan vaihtoa.

Eikö muuten tuosta Matkailuautokerhon alasajosta opittu mitään? Mentiin ja nitistettiin 3648 jäsenen kerho ja mitä saatiin tilalle?

RUTU-toiminta on omintakeista toimintaa ja omintakeinen toiminta tarvitsee omintakeisen nimen. Elämme aikaa jolloin nimen ei tarvitse merkitä mitään, Mitä nimet Itella, SIWA, ALDI, LIDL jne kertoo. Tärkeää on tänä päivänä se, että nimellä on huomioarvoa ja RUTU-nimellä on. Vanha sanosta pätee tässäkin "Ei nimi miestä pahenna jos ei mies nimeä". Ja jos näitä synonyymejä mitää RUTU-sanalle keksiä niin sehän on lyhenne sanasta ruttuneen. Vaikka siloposkiset on varmaan yhtä tervetulleita rutu-kerhon jäseneksi siinä missä me ruttusetkin.

Noviisi

PALM PEKKA 21.05.2013 11:56

Maksavat itse tai...ei siis mitenkään väärää tietoa. Niin ja Rauhanlahtikin antaa ilmaiseksi kokoustilatkin reilua kuitenkin. Se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa sanotaan.

ITE

PITKÄAHO JUKKA 21.05.2013 12:12

Oiotaanpas vielä kerran Rauhalahti ei anna mitään ilmaiseksi koska kokous pidetään Kuopion musiikkikeskuksessa, ei sunkaan Rauhalahdessa. Kannattaa ottaa asioista selkoa eikä inttää tietämättömyyttään.

KOISTINEN TOIVO 21.05.2013 16:40

" Liittokokoukseen maksavat itse, tai yhdistys "Toivopoika

PULKKI MARTTI 21.05.2013 17:31

Siis Äiät hei. Ootteks te ihan idioomeja vai onks aamu ja iltalääkkeet jääneet ottamatta. Treffimaksu on treffimaksu. Eihän sinne tarvii äniseen mennä jos ei taho, tai jos hinta kivistää. Niinkuin sanoin aiemmin, treffimaksu olis ollu halvempi jos ilmoittautuu säädettyyn aikaan mennessä. Liittokokoukseenhan osallistuvat vain valtakirjan omaavat. Matintuomioon en ota kantaa kun en tiiä valtuutettujen valintaperusteita heidän yhdistyksissään.

LAUKKANEN MAURI 22.05.2013 07:34

Miksi sinne pitää mennä,eihän siellä käsitellä kuin kuivia asioita,pitäis jo päättää onko se Fiatti vai se vai Foordi paras As,auton alusta?. Niin ja onko se Hymeri vai Adria vai joku musta hevonen kopin puolelta paras?.

Nuo asiat kun lisättäisiin sinne listaan ehkä tulisin ,ja niin varmaan moni muukin ja sitten se tärkein onko siellä Rauhalahden kapakoissa paikkaa missä sain tapella Illan päätteeksi,kun asiat on lyöty lukkoon?.

Tämmöisiä asioita tuli heti aamusta mieleen m laukkaselle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.