Kotkan tienoo?

TOIVONEN MARTTI 19.05.2013 11:05

Tytär perheineen olisi menossa Kotkan meripäiville. Löytyykö Kotkan lähistöltä rauhallista kämppäriä, matkaparkkia, mökkikylää jossa voisi yöpyä omalla autolla tms, sellaista joka sopisi pienten lasten kanssa matkaaville? Matka juhlapaikalle ei saisi olla kovin pitkä.

Kuvittelen että juhlat ovat aika kosteat ja onko niin että lähikämppärit on jo täyteen buukattu. Kokemuksia, vihjeitä, kiitos! mot

JANHONEN MATTI 19.05.2013 11:42

www.santalahti.fi

HANSEN ARI 19.05.2013 15:23

Jos autosta löytyy kaikki tarvittavat saniteetti ja pesutilat. Urheiluseurat ovat vuokranneet asuntoauto/vaunu paikkoja kotkan urheilukeskuksesta. siellä on kaksi isoa hiekkakentää, josta paikkoja vuokrataan. Urheilukeskuksen katsomoissa on wc tiloja, tasosta en tiedä.Vieressä on Katariinan kylpylä jossa saunat sisä ja ulkouima-altaat. Hieno paikka. Urheilukeskuksen rauhasta en osaa mitään sanoa siellä on varmasti läpilekkaus Suomen nuorisosta ja ehkä varttuneenpaa väkeä.

Santalahti on takuuvarma hieno paikka. Kannattaa varmaan kysäistä voiko paikan varata etukäteen. Linja-autolla pääsee Kotkansaarelle.matka noin 5km.

Tervetuloa Kotkaan.

TOIVONEN MARTTI 19.05.2013 18:57

Näillä pärjätään. Taitaa käydä niin että nuoret on mökissä ja me vanhat autossa. Ja itse asiassa kaikki ollaan menossa sinne vain keskiviikkoillaksi ja -yöksi, silloin siellä on Vuoden merilaulu -finaalikonsertti jossa yhtenä finalistina on vävypojan sävellys. Pitää mennä kuulemaan.

Varsinainen häppening taitaa alkaa vasta torstaina tai perjantaina. mot

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.