Lapiosalmi

TOIVONEN MARTTI 23.04.2013 09:41

Onkos joku yöpynyt Posiolla Lapiosalmen leirikeskuksessa matkailuautolla tai -avunulla? Kokemuksia?

Muistelen myös että jossain siellä Posiolla päin olisi joskus ollut matkaparkki tien varressa, pieni maksu piti laittaa kirjekuoressa metalliseen laatikkoon, paikkoja oli kai kolme - neljä, palveluja ei juuri ollut. Onko muistikuvani aivan väärä?

mot

LEHTO PEKKA 23.04.2013 10:24

Lapiosalmi myytiin muutama vuosi sitten pohjalaiselle yksityisyrittäjälle. Siitä oli ainakin tarkoitus tehdä matkailukeskus. Eiköhän siellä onnistu yöpyminen asuntoautolla/vaunulla. Sen pihalta on hyvä lähteä Korouoman vaellukselle. Korouoman pohjoispäässä on mahdollisuus yöpymiseen p-paikalla.

TOIVONEN MARTTI 23.04.2013 12:15

Kiitti vastauksesta!

"Korouoman pohjoispäässä on mahdollisuus yöpymiseen p-paikalla." Missä kohtaa ja millä tiellä? mot

LAINE MARKKU 25.04.2013 22:04

Lapiosalmella voi tietääkseni yöpyä - paikkahan on mitä hienoin ympäristöltään. Kannattaa käydä kävelemässä järvien ympäri. Sinne voi varmuudelta soittaa - osoite löytyy nettihaussa.

Korouoman P-paikalle ajetaan Posion läpi Rovaniemen suuntaan, jossa vastaan tulee vasemmalle kääntyvä opasta Korouoma - tietä ajavat bussitkin. Parkkipaikalta laskeutuu jyrkähkö, hyvä polku alas, josta pääseen katsomaan Piippukalliota ja paikalla on laavu, jossa voi keitellä kahvi puron ääressä.

TOIVONEN MARTTI 26.04.2013 09:48

Ja nyt selvisi. On jo toistakymmentä vuotta siitä kun viimeksi kävin tuollapäin ja silloinkaan ei menty Korouomalle tuolta Rovaniemen tieltä vaan Ranuantieltä Latvajärven vuokrakämpälle jossa oltiin viikko. Siksi tuo pohjoispuoli oli hiukan epäselvä. Nyt on asia klaari! mot

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.