Rokuanhovi

KARJALAINEN ALPO 14.04.2013 08:27

Tulipas eilen illalla ajeltua Rokualle ja Rokuanhovin karavaanarialueelle.
Rokuanhovi on saanut uudet omistajat pari kuukautta sitten. Uusille omistajille tuuntuu olevan halu palauttaa paikan vuosien takainen hyvä maine ja kävijäjoukot palaamaan paikkaan.

Ruokalista on uusittu ja söimme siitä lohivartaat. Todella hyvää! Valkkari oli myös sopivaa palan painiketta. Ravintolassa oli soittamassa orkesteri, joka soitteli iskelmiä ja jatsahtavaaa musiikkia. Porukkaa oli vähän vaikka palvelu olisi kunnossa.

Suunnitelmissa kuului olevan myös karavaanialueen kunnostamista ja laajentamsta. Seurataan tilannetta. Mutta sanon vielä lopuksi, että kehitystä on tapahtunut.

SALONEN MARKKU 14.04.2013 10:35

Oltiin myös siellä kuukausi sitten. Hyvät ladut. Meille sopivan rauhallinen paikka. Kansallispuisto näkemisen arvoinen. http://www.rokuageopark.fi/info_rokuan_alue Varmasti käymme vielä kesälläkin.

KOSKINEN OLLI 14.04.2013 11:28

Valtiovalta on ajoneuvo- ja polttoaineverotuksella aiheuttanut sen että korpihotelleilla ja vastaavilla on käynnissä ankara pudotuspeli. Ihmisten on paljon helpomaa astua laivaan, merenkulku on maatalouden jälkeen tuetuin toimiala valtion toimesta. Laivamatkalta saa tuoda mukanaan halvat tuomiset, jonka johdosta itse matka on ilmainen, saattaapa joku jopa "tienata" matkailustaan. Mukavan näköinen paikka nettitietojen perusteella. Eipä muuta kuin onnea uusille yrittäjille, vaikka kisa on kovaa, aina joku kisan voittaa. :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.