KÄYKÄÄPÄ JÄSENKESKUSTELUPALSTALLA, UUDET TURVAVÄLIT.

TRUMF JORMA 01.04.2013 09:45

ON ALOITETU KESLUSTELU UUSISTA TURVAVÄLEISTÄ , kysykääpä yhdistyksistänne mitä oman alueen saneeraaminen auto ja muine järjestelyineen tekee. Minusta ja monesta karavaanarista nykyinen on riittävä. Toimin tässä keskustelun aloittajana. Eli joku raapaisi tulitikun, minä olin se tuohi johon tuli tarttui, puut ottakaapa tulta.

LAUKKANEN MAURI 01.04.2013 10:19

Aina pitää olla jotain mistä väitellään,tämä turvaväli kysymys on meidän kaikkien etu. Jos jokin alue lopetetaan turvavälien aiheuttamien kustannusten takia sen saakin lopettaa. Mutta onneksi me täällä keskustelu saitilla ei päätetä mikä on se oikea turvaväli,mutta toivottavasti olemme siinä asiassa erilaisia ja viisaampia kuin
Euroopan leirintäaluilla olevat turvavälit,koska meillä on vielä tilaa ja korpia missä ei ahtaanpaikan kammoa ole ja toivottavasti ei tulekaan.

LÖNNQVIST LEIF 01.04.2013 12:54

Eiköhän oikea turvaväli täällä virtuaalicämppärillä ole se, ettei naapurin kyynärpää ole heti silmässä kun avaa saitin ;;-) Lefa

OLLIKKALA PENTTI 14.04.2013 22:04

Laukkasen Mauri se kun on noita kipittäjä miehiä varmaan tykkäisi,että vaunu paikkoja olisi laajalti. Vaikka joka vaaran takana ainakin yksi. Tuolla ajatuksella millä nykyisiä turvavälejä haluttaisiin väljentää,niin jäljelle varmaan jäisi vain, maatila matkailua! Yksi vaunu navetan taa ja toinen tallin eteen ja kolmas pihan perälle. Loput lähivaarojen alarinteille.Vieläpä eri puolille sitä mäen nyppylää. Tuo kaavailtu uusi väljyys tulisi tappamaan kaiken kaupungeissa tapahtuvan karavaan toiminnan.Sen verran kaupungeissa tuon kelpoiseksi rakennetun Kämppäri alueen hinta olisi. Jos vielä joitakin alueita jäisi jäljelle,tuon muutoksen jälkeen. Alkaisi se nykyinen menttaliteetti näkyä leiintä toiminnassa, jossa pääsääntö olisi "köyhät kyykkyyn "sekö se oli tulevaisuuden leirintä toimintaa parhaimmillaan. Jota meidän yhteistyö järjestömme pitäisi alkaa harjoittamaan? Jo nykyisellään tuntuu olevan vaanareitten yleinen keskustelun aihe kun vaanareitten kustannukset ovat nousseet jo liiaksi ,niin miten se sitten tulevaisuudessa mahtaisi olla?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.