Matkaparkit

NORRI ANNE 18.02.2013 07:10

Katselin matkaparkkeja ja niitä näyttää ihan kiitettävästi olevan eri puoilla maata. Onko kokemusta miten niihin on sopinut? Kun ensi viikonloppuna on hiihtolomien aikaa ja epäilytti mahtuuko- sain vastauksen ettei varausta voi matkaparkkiin tehdä. (Kyselin Kunnonpaikkaan Silinjärvelle mahtumista)

TENHUNEN KYÖSTI 19.02.2013 10:55

Tervehdys, Anne. Ainahan meilllä Suomemme maassa on matkaparkkeihin kokemukseni mukaan mahduttu. Tietysti satunnaisia tapauksia lukuunottamatta. Tuon Kunnonpaikan matkaparkin tilanteen tunnen hyvin koska päivittäin näen omasta kamarini ikkunasta, tietokoneen ääreltä, tapahtumat siellä. Ihmeen paljon tänä talvena siellä ollut yöpyjiä ja muutaman päivän vieraitakin. Kenenkään ei havaintojeni mukaan talviaikaan ole tarvinnut poistua tungoksen takia. Perjantaisin jalauantaisin siellä saattaa olla jopa 4-5 autoa kerrallaan. Silloin on kunnonpaikassa karaoket ja iltatanssit kera tunnettujen esiintyjien. Viime lauantaina Tapani Kansa ja tulevana Pirkko Mannola. Kunnonpaikan matkaparkkiin mahtuu 8 yksikköä sähköpaikoille kerrallaan . Tavallisia P-paikkoja on lisäksi taatusti riittävästi. Hyvät , ylen hyvät, ovat oheispalvelut, jotka vrk-hintaan kuuluvat Hiihtolatuja löytyy ympäristöstä varmasti Jääladuilla tosin tätä nykyä osittain vettä. Mutta Puijon ja Siilinjärven ladut ovat lähellä. Ja ihan varmasti hyvässä kunnossa. Laskettelua muutaman kilsan päässä Kasurilassa ja Puijolla. Eikä tuonne Tahkollekaan ole tästä kuin n.45 min. ajomatka.Siis nopeusrajoitusten mukaan ajaen.

KOISTINEN TOIVO 19.02.2013 13:23

Siilin järvelläkö se kunnonpaikka on. Toivopoika

KOMULAINEN HANNU 19.02.2013 13:51

Toivo-pojalle: Niinhän se on,se on se "Kuntsari"...Vuorelassa.. Terv: Hannu Pielavedeltä..Voin suositella !!!

TENHUNEN KYÖSTI 19.02.2013 15:23

Terve vaan, Hannukin. Anteeksi vaan, nämä paikalliset käyttävät "Kunnonpaikasta" jokapäiväisessä "slangissaan" ilmaisua "Kunttari". Voi se yhtä hyvin olla "Kuntsarikin". Ei se paikan arvoa vähennä. Mitä itse olen tässä n.4 viime vuoden aikana tavannut lajiveljiä reissuillamme mualimalla;ylleensä ovat tyytyväisiä palveluun. Jotkut pitävät kalliina, jotkut toiset taas kalliina. Näinhän se aina on. Toinen tykkää......En viitsi toistaa...kulunutta sanontaa. Kääkeehän kahtomassa ja naattimassa.

NORRI ANNE 19.02.2013 19:19

Kiitos tiedoista-siispä lauantaiksi Kuopiota ihmettelemään ja yöksi tuohon matkaparkkiin. Sunnuntaiaamuna Tuusniemi kutsuu. Oli niin houkutteleva tuo tarjous -sähkö ja parkki 20,- (ainakin 2012 tedon mukaan) sisältäen kylpylän ja aamupalan että houkuttelee. Sieltäpä sitten voitte ikkunasta tarkkailla kun koiralaumani kanssa ulkoilemme. tv Anne ja 4 karvatassua-jos kaikki mukana

KOMULAINEN HANNU 20.02.2013 08:49

Vielä "Kunttarista"...kaiken tuon luetellun lisäksi ,MUISTAAKSENI, myös kuntosalin käyttö sisältyi hintaan...?...ja polkupyörän vuokraus oli myös edullinen...joku kesä ajeltiin niilläkin... Moi vaan..taas!

NORRI ANNE 27.02.2013 00:06

Kiitos neuvoista! Rohkenin viikonloppuna kokeilla matkaparkkia Siilinjärvellä. Kaksi mutta oli siinä läämityspaikoilla ja yksi matkailuauto erillään ilman sähköjä parkissa. Hintaan 20,- sai aamupalan ja kun lähdin varhain sain eväät pussissa. Lisäksi sai käydä kylpylässä - ja vielä kun illalla annoin lipun pois mennessäni uimaan- sanoivat: Olisi tuo vielä huomennakin voimassa. Minusta ei paha hinta! Tanssahtelua ei tullut kokeiltua kun koirien kanssa alettiin varhain nukkua. Kuntosalia ei tullut kysyttyä. Suosittelen!

Käyttäjän lisäys viestiin 27.2.2013 klo 00:09:25 Sorry kirjoitusvirheet :)

JYLHÄ ULLA 10.10.2013 17:45

Kunnonpaikassa nostettu hintoja kunnolla. Uusi hinta lokakuun alusta 27€/pää. Hintaan sisältyy sähköpaikka, kylpylä aamuin illoin ja runsas aamiainen.

VALLIUS MARTTI 10.10.2013 18:34

Ei paha hinta kunnonpaikasta voi jo tuon maksaa onhan siinä yhtäsun toista joka sisältyy jo hintaan siis nautikaame antimista. TV Kulkuri

TURUNEN HEIMO 17.10.2013 21:48

Kävimme syyskesällä tänä vuonna ja tilaa oli. Hintaan sisältyivät kylpylä illoin ja aamuin, aamiainen ja karaoketon ilta, oli oikea orkesteri. Jopas nyt, en keksikkään mitään valittamista?

NORRI ANNE 15.11.2013 06:35

Kävin siellä myös kesäkelillä ja silloin oli monta- siis melkien kaikki paikat varattu. Ainoa ongelma oli se ettei auton sivuovesta tahdo mahtua ulos jos joka paikalla auto. Tavallisen kapeita parkkiruutuja paikat ovat. Eli turvaväliä ei edes metriä! muuten oli mukavat maisemat järven rannalla ruska-aikaankin.

JOKELA TUOMO 22.11.2013 22:34

Mielestäni 20€/yö on aivan liikaa...kun ABC asemien (ei kaikkien) pihassa saa yöpyä 5€/per yö.....sisältää sähkön sekä RAHTARIT-järjestön jäsenille saunan sekä pesukoneen ja kuivausrummun käytön (=tarvittaessa)...se on mielestäni kohtuuhintaista

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.