"Pummit keskuudessamme vaarantavat palvelujen saannin"

HEIKKINEN JUKKA 30.10.2012 15:35

Oltiin pesueen kanssa Siilinjärven Kunnonpaikassa viime vkonloppu.menttin jo pe illasta.Paikoilla oli jo 2 muuta autoa. Maksettiin se edullinen 20e/aik ja 10e/lapset/vrk. Sillä saa sähköpaikan, kylpylän- ja kuntosalien vapaan käytön ja aamiaiset. Halpaa siis mielestäni. Mutta: Vieläpä meissä on niitäkin, jotka eivät halua maksaa paikasta mitään. Esim. vaalea siisti alkovi Defleets, numerolla 1069.. (jääköön loput nmrot omaan tietooni) tuli parkkiin illalla. Avasi omalla yleismallisella avaimella sen sähkötolpan lukon ja laittoi autonsa lämpöön.Vieläpä lähdetään jopa pois jollakin muulla kyydillä ja auto jää siihen ja vie paikan joltakin tarvitsevalta, kuten näin kävikin. Auto oli lämmössä koko vkon lopun.Lumi suli katolta sen verran lämpöä oli päällä!! No saimme kuin saimmekin myös sen myöhäisen illan vaunuilijan parkkiin, niin kysäisin sitten aamulla respasta, montako teidän laskujen mukaan on ko. paikoilla? Respan rva vastasi, että vain te ja se myöhällä tullut on maksanut. Autoja oli ko. paikoilla kuitenkin enemmän, elikkä 3 maksamatonta!! Reseptioonin rva ihmetteli asiaa ja totesi, että valvonta täytynee järjestää tai jopa palvelu lopettaa kun karavaanarit ei olekaan rehellisiä... Niinpä. Näin me itse "ryssimme" toisten meille järjestämät palvelut. Olisi kirveelle töitä, vieläpä tylsälle...ei voi muuta sanoa.

PALM PEKKA 30.10.2012 16:23

Olet aivan oikeassa. Näinhän se on vähän joka asiassa. Osa käyttää kuntienkin palveluja mutta eivät maksa kunnallisveroa sitä kun ei osingoista ym. tarvi maksaa. Aina on muiden siivellä ratsastajia ja siinäki olet oikeassa että pilaavat sitten palvelut joista me rehellisemmät maksettaisiin. ITE

KARJALAINEN ALPO 30.10.2012 17:10

Kylläpä on karavaanarilla pienestä kiinni! Kyllä minusta voisi julkaista koko tuon karavaanarinumeron. Miksi pitää suojella tollasia karavaanareita?

KOSKINEN OLLI 30.10.2012 17:24

Karavaanarit on liikenteessä vähemmistö. Kun vaan ei nyt sitten kävisi niin että 95% porukasta pilaa koko porukan maineen.

TURUNEN HEIMO 31.10.2012 21:26

Ihan turha tuollaisia kirjoitella kun ei viitsi koko numeroa laittaa näkyviin.

SANTALAHTI BRIITTA 31.10.2012 21:52

Mä ymmärrän kyllä ja pidän ihan fiksunakin ettei laita koko numeroa sillä tämähän on julkinen palsta... vois mennä vaikka perättömien juttujen piikkiin jos joku nostais metelin asiasta. Täällä pitää olla varovainen ja omata nettiketin.

OVASKAINEN MIKA 31.10.2012 23:12

ette sitten viittiny mennä respaan ilmoittamaan asiasta,vaan katselitte ihmetellen miten toimitaan

UUTTU JUHA 31.10.2012 23:20

Näinhän nuo muutkin asiat Suomessa pilataan. Muutama käyttää väärin ja kaikkia rangaistaan. Esim. kaasulaitteiston pakollinen katsastus, palkaton sairausloma, reikä uunin piipun peltiin että pääsee lämmöt harakoille ym ym ym. lista olis varmaan loputon.

Käyttäjän lisäys viestiin 31.10.2012 klo 23:24:33 Tarkoitin noissa sitä että käytetään väärin, koska ei viitsitä, ei huolehdita, eikä välitetä... ja eihän se nyt mitään meinaa jos nyt vähäsen laistan asenne.

KARJALAINEN ALPO 01.11.2012 06:27

"Mä ymmärrän kyllä ja pidän ihan fiksunakin ettei laita koko numeroa sillä tämähän on julkinen palsta... vois mennä vaikka perättömien juttujen piikkiin jos joku nostais metelin asiasta" Vai oikein fiksuakin tämä Briitan mielestä? Minusta täysin tuomittavaa koko homma:!

Varastaminenko fiksua? Varastamisen salaaminen ja hyväksyminenkö fiksua? 3: Varkaan julkituominenko fiksua? Vai sekö fiksua, että hyssytellään? Jos kerran on nähnyt väärin tehtävän niin minusta asiat pitää asiat sanoa suoraan ja tuoda julki kuka näin teki. Aikoinaan mm monta myymälävarasta kiinniottanut!
VÄLIAHDE JUSSI 01.11.2012 08:39

Rehellistä ja reilua oikein olisi ensin häneltä kysyä yksityispostina miten,asia on? Pummiksiko me tässä ruetaan,kyllä tuonlaiseen tapaan pitää puuttua, se on meidän etu kun meillä on hyvä maine,mutta voihan myös kanta asijakas jolla on noita erivapauksia. Sekin asia selviäs kun olis koko numeronäkyvissä,tässä taas hyvä esimerkki numeroista ja karavaanari merkin pois ottamisesta vaihdon yhteydessä. Ei meidän mainettamme ihmisitä varjele kukaan muukaan. Numero reilusti näkyviin senmoinen peli saa päättyä alkuunsa

HEIKKINEN JUKKA 01.11.2012 08:47

Niin, kyllä se asia respaan ilmoitettiin. Silloinhan se esille tulikin kun kyselin "montako kirjoilla". Numeronkin kirjasivat ylös. Emmehän me tienneet hänen tullessa, oliko hänellä oma- vai talon avain. Elikkä ilmeisesti ko. hlö on käyttänyt ko. paikan valvomattomuutta hyväkseen jo aiemminkin ja varmaan myös muualla. Se miksi en numeroa kokonaan ilmoita tällä palstalla on juuri se, että "väärintekijöillä" on nykyään parempi oikeusturva kuin ilmoittajalla".

VÄLIAHDE JUSSI 01.11.2012 19:21

Minusta pitäisi asia käsitellä aivan yksityisesti jos se onnistu niin julkisesti. Onhan liitolla lakimiehet jotka meijän taakse tulee ja jos liitto tässä asijassa jotain tekee tullee, meidän olla liiton takana

SANTALAHTI BRIITTA 01.11.2012 19:49

En suojele varkaita enkä pummeja mutta tälläiset asiat hoidetaan paikanpäällä, yksityisesti tai naamat vastakkain. Jos ei muuten niin poliisin kautta mutta täällä netissä ei kannata lähteä käräjöimään ketään vastaan... Helkatti tää on netti eikä käräjäoikeus.

VIRTA URPO 01.11.2012 21:01

Yleensä usein mitä kalliimpi auto sitä "ahneempi". "Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa" tai miten se olikaan ?

VALTONEN MARTTI 01.11.2012 21:51

Ei isommilleen kannata mennä naamatusten rutisemaan. Senhän sanoo järkikin.

KOSKINEN OLLI 01.11.2012 22:04

Eikä pienemmillekkään. Eikä yleensä kenellekkään. Minusta aloittaja teki ihan hyvin. Olisi voinut olla täysin välinpitämätönkin. Niinkuin useimmat ovat ilmeisesti tehneet.

NISSINEN KAUKO 02.11.2012 15:25

Käräjäoikeushan tämä ei ole eikä täällä tuomiota julisteta,mutta väärin mikä väärin sen sanoo ns. maalaisjärkikin. Tämä on henkilökohtainen mielipide. Tälläisellä toiminnalla saadaan haittaa ja hankaluuksia rehellisille karavaanareille. Minä en ainaskaan lähtis ilmoittelemaan yksin karavaaninumeroa tänne on
arveluttavaa yksittäisen ihmisen ilmoitella,voi tulla ikävyyksiä,kun ei tiedä vastapuolen reagoinnista.

SILMUNEN HANNU 02.11.2012 16:22

Minä puolestani en ymmärrä alkuunkaan miksi auton numero tai merkki pitäisi täällä julkaista. Aihe kylläkin on hyvä ja tärkeä ottaa esille ja keskusteluun.

Mutta mitä ne auton tiedot meitä koskettavat. Ainoastaan sille, jolle on auton asukkaiden taholta tehty mahdollisesti väärin, ne kuuluvat.

Ja sanon mahdollisesti, koska emme tiedä ovatko auton asukkaat käyneet vaikka vierailunsa päätteeksi maksamassa sähkönsä.

En missään nimessä hyväksy maksullisten palveluiden maksutta ja luvatta käyttöä, mutta sellaisten tietojen julkisesti levittely, että kuka niin on tehnyt, on mielestäni epäasiallista ja turhanpäiväistä.

t.Kaarina

Kaiken lisäksi emme edes tiedä onko autossa oleva jäsennumero auton nykyisen käyttäjän vai edellisen jäliltä jäänyt.

SALONEN MATTI 02.11.2012 22:06

Heips. Olen sitä mieltä, valvonta kuuluu alueen omistajalle sillä sehän on hänen rahoistaan pois. Jos ei ole halua tai aikaa valvoa, se on sitten ihan hänen oma asiansa. Ei nykyään ole ihan terveellistä mennä huomauttelemaan vieraille ihmisille, että he toimivat väärin.

JANHONEN MATTI 02.11.2012 22:29

Tänään juuri on KSML:ssa uutinen kun Pihtiputaalaiset hoiti "omavalvontaa" liian innokkaasti. Virolaiset näpisti kaupasta paristoja. Paikkakuntalaiset lähti seuraamaan kaksikkoa ja kun he ajoivat ojaan, paikkakuntalaset saivat heidät kiinni ja pahoipitelivät näpistelijöitä nyrkkiraudalla ja pampulla lyöden ja potkien. Toisen virolaisen vammat vaati sairaalahoitoa. Eikä tässä kaikki. Kun poliisit poistui paikalta miesten käyttämä auto ruhjottiin työkonella lunastuskuntoon ja virolaisten omaisuutta poltettiin. Poliisi ei ilahtunut asiasta ja käräjäoikeus vangitsi miehistä kolme ja luonnollisesti jatkoa seuraa. Lehden tietojen mukaan kyseessä saattaa olla eräänlaiset Putaalaisten "kodinturvajoukot" jotka on hälyttävissä hoitelemaan tapauksia ilman poliisin apua. Kovin epäystävällisiä oli Putaalaiset veljeskansan edustajille.

KANSANEN MARTTI 03.11.2012 01:23

Meni ehkä vähän yli Pihtiputaalla, mutta kyllä asioihin täytyy puuttua, muutenhan se katsotaan "maan tavaksi" ja sallituksi. Jokamiehen velvollisuus on puuttua esim. varastamiseen edes jollakin tavalla, mutta ei pakenemalla verhojen taa.

KASTARINEN HANNU 03.11.2012 02:19

Kyllähän se on niin, että toisten nilkoille potkijoille jokin kuri pitää löytyä. Eihän se nyt ole oikein, että toisten siivellä matkustetaan. Ei muuta kuin ilmoitus karavaanarinumerosta reilusti alueen pitäjälle ja boikottia peliin. Tulee kuitenkin ottaa huomioon oikeusturva-asiat eli karavaanarinumeron omaava ei välttämättä ole se jota osoitellaan.

PALM PEKKA 03.11.2012 07:30

Kesksutelun aloittaja toimi ihan oikein. ITE

LIIMATAINEN HANNU 03.11.2012 08:36

Voe heveletti! Kylläpä on taas tsiisusteltu ja oltu viisaita, puolin ja toisin. Varas on varas eikä ansaitse minkäänlaista 'suojelua' keneltäkään. Mutta ymmärrän senkin että kehitys on mennyt sellaiseen suuntaan että nämä erilaiset 'varkaat' ja roistot, joskus tuntuu siltä, ovatkin 'yhteiskunnan erityisessä suojeluksessa'?

Menepä vaikka estämään pahoinpitelyä, olet pian itse syytettynä 'pahoinpitelystä'! :-)

SANTALAHTI HANNU 03.11.2012 20:26

Kyllähän aloittaja ilmoitti respaan mitä oli nähnyt ja teki oikein ettei antanut numeroa tänne yleiseen lynkkaukseen koska asia ei kuulu teille kenelläkään. Numerokin voi olla edellisen jäsenen,tai nykyinen on vuokrannut / lainannut laitteen. Tollasta varastamista tapahtuu joka päivä jos minä huomaan jotain teen samanlailla kuin aloittaja,ja jätän asian sen hoitoon kenelle se kuuluu. Hanski

SANTALAHTI BRIITTA 04.11.2012 21:15

Yhdyn Santalahteen täysin :). Tuo oli hyvä kommetti.

LIIMATAINEN HANNU 04.11.2012 21:17

Vai yhtyy Briitta Hannuun? ;-)))

SANTALAHTI HANNU 04.11.2012 21:45

Sukunimen perusteella ; )

KARJALAINEN ALPO 04.11.2012 21:46

Olen ensi perjantaina menossa ko paikkaan eli Kunnonpaikkaan yksi asautolla. Täytynee kokeilla josko tuo onnistuisi aivan ilmaiseksi. Antiaiskohan tuo minun luontoni periksi? Täytynee kokeilla.

VÄLIAHDE JUSSI 04.11.2012 22:30

Kyllä tuo omavalvonta voi herkästi mennä liianpitkälle,minusta ongelma pitää hoitaa jotenkin,pois päiväjärjestyksestä,muuten meillä voi mainne kärsiä. Vaiko pitäisikö tämä asia käsitellä suljettujen ovien takana,eli jäsenkeskustelissa?

TORVINEN VEIJO 05.11.2012 09:32

Tietääköhän tämä 1069.. millaisen hässäkän on aiheuttanut? Jos tietää, a) hoitaako velkansa ja parantaako tapansa, b) välittääkö p..kaakaan? Minusta ainoa oikea menettelytapa olisi ollut ilmoittaa henkilökunnalle, joka sitten toimii niin kuin parhaaksi näkee. Voi voi sitä onnetonta kyseisen automerkin omistajaa, jolla on lapussaan nuo neljä numeroa, mutta ei tiedä po. asiasta mitään.

Käyttäjän lisäys viestiin 5.11.2012 klo 09:35:29 Ei minulle kyllä ole tehty rehellisyystestiä liittyessäni Karavaanareihin.

KNAAPI JUHA 05.11.2012 12:37

Kyllä nyt olisi syytä laittaa jäitä hattuun ja hiukkasen rauhoittua. Suomessa lienee satoja tai tuhansia matkakulkineita, joissa on edellisen omistajan jäsennumerot. Tuollahan niitä Rinta-Joupin ja muidenkin matkakulkimia myyvien liikkeitten pihalla on myytävänä niitä numerollsia autoja ja vaunuja.

Toinen asia on, että on tyhmää jättää ne numerot poistamatta mutta toinen asia on syyttää näitä ihmisiä varkaiksi tai pummeiksi.

SANTALAHTI BRIITTA 05.11.2012 16:00

Hiukan tuhmuutta väliin ;)... olen useasti yht... hmm... Hannuun mutta en kyseiseen Hannuun vaan samannimiseen Hannuun. Olin naimisissa saman nimisen herran kanssa 10 vuotta ja siitä sukunimeni on Santalahti.

LAURONEN TAPANI 05.11.2012 17:17

Tuolla liikenteessä tulee aina seurattua millainen moraali on kelläkin, kun aina tulee liikennevaloihin jotka on vaihtumassa ja ajattelee, että olisin ehtinyt pysähtyä, mutta olen kuitenkin mennyt "vanhoilla vihreillä" omatunto hieman kolkuttaen, mutta ei se mitään, kun perästä tullee vielä yleensä 3 autoa samoilla vanhoilla vihreillä, niin silloin miettii, että itsellä on sentään jonkinlainen moraali vielä. Sama kun ajelin vasta tuolla keskisuomessa pikkuteilla 80km:n rajoitusalueella n. 85km/h (todellinen nopeus), niin hetkessä aina tupsahti auto puskuriin ja heti ohi kun mahdollista, niin silloinkin taas ajattelin, että itsellä on sentään vielä jonkinlainen moraali :)

SUOMINEN TAUNO 06.11.2012 08:45

Jos itse olisin ollut tuossa avaajan tilanteessa, olisin jäsennumeron sijaan kirjannut auton rekisterinumeron. Sen perusteella olisin hakenut omistajan nimen ja osoitteen. Sitten olisikin jo googlettamalla löytänyt vaikka mitä taustatietoja.

Itseäni ainakin heti kiinnostaisi, minkälaiset ihmiset tällaista harrastaa.

LAUKKANEN MAURI 06.11.2012 18:38

Se on helppoa kuin heinän teko saada selville se auton omistaja,kerran kun ajelin työasiossa niin hieno Hymeri paineli vasenta kaistaa kuin mielipuoli ja minua tietysti kiinnosti kene Hymeri ja otin känyllä kuvan että rekisteri tuli näkyviin ja sitten teksiviestillä se selvesi se omistaja.

Ja pitihän se arvata se oli jonkun pankki/rahoitusliikkeen nimissä ja vielä verotkin oli maksamatta!

HÄMÄLÄINEN HEIKKI 08.11.2012 11:26

tässä pitää vain jokaisen asettua yrittäjän housuihin ja ajatella mitä asiassa itse asiassa on tapahtunut.siinähän käytetään yrittäjän hyvää tahtoa härskisti hyväkseen.se että vedotaan siihen että yrittäjän omalla vastuulla on tarkistaa yöpyjien rehellisyys.ei ei se niin mene.hyvänen aika meidän itsemmehän täytyy olla sen verran rehellisiä että hoidamme velvoitteet jotka meidän täytyy hoitaa. ajatellaanpa itseämme samaan tilanteeseen silloin ymmärrämme palveluntarjoajan tilanteen parhaiten.mutta suurin osa vaanareista on sitä rehellistä porukkaa ja hyvä niin.hyvää matkailullista alkutalvea kaikille!!

ESKOLA PENTTI 08.11.2012 12:43

Yksikin mätä omena (vaalea siisti alkovi Defleets, numerolla 1069.. ) pilaa helposti koko sadon?

SILMUNEN HANNU 08.11.2012 12:55

Ei tässä varmaankaan kukaan ole puolustamassa epärehellistä toimintaa, sitä vastaan van ollaan että älkää herranen aika sitä numeron alkua täällä viljelkö. Miettikää monellako on tuon alkuinen numero, eikä ole mitään takeita edes siitä, että numero on auton nykysen omistajan.

Arvatkaa onko tämän ketjun perusteella jo alettu kytätä sillä silmällä vaaleita alkovi detlefsejä, ja kaikkia joilla on tuo numeron alkuosa. Ei kovin kivaa.

t.Kaarina

TIENHAARA ERKKI 08.11.2012 13:08

Niin, olis voinut tehdä siten, jotta antoi julki kaikki muut numerot, mutta jättänyt viimeisen pois, silloin mahdollisen konnan haku olisi melko helppoa.

TIENHAARA ERKKI 08.11.2012 13:22

Sitten vielä, onko kyseessä 1060 vai 106999 olleva

SILMUNEN HANNU 08.11.2012 13:41

No en totisesti tuota tarkoittanut!:)

Mikä ihme lynkkausmeiniki täällä oikein on, ihme tarve saada päästä porukalla tuomaroimaan jonkun tekemisiä!

Eikös se asia ole sen vahingonkärsijän ja väärintekijän välinen asia, ei meidän!

t.Kaarina

Käyttäjän lisäys viestiin 8.11.2012 klo 13:42:44 Ja sadannennen kerran, ei kukaan edes tiedä onko auton omistaja se, jonka jäsennumero autossa on.

TIENHAARA ERKKI 08.11.2012 13:48

Ei täällä ketään lynkata, haetaan vaan tarkkuus aloittajan aloittaman numerosar- jan ratkaisuun, nääs voi huuta bingo.

JYLHÄ HANNU 08.11.2012 14:40

Kannattaa olla nyt aika varovainen. Tälläisista voi ja pitääkin informoida henkilökuntaa, mutta poliisin hommat ja tuomaroinnit pitää jättää ammattilaisille. Kukaan meistä ei tiedä onko tuon auton omistaja tuon numeron haltia, onko hän sopinut menettelystä jonkun muun työntekijän kanssa (varsinkin kun hänellä oli avain), onko mahdollisesti työntekijä joka oli omalla lämpöpaikallaan, ehkäpä jopa omistajan vanha ja ilkeä anoppi. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

Nyt voidaan leimata epärehelliseksi karavaanari joka on toiminut täysin luvallisestikin. Asia on henkilökunnan tiedossa ja he hoitavat varmasti asian eteenpäin jos on aihetta.

Ajaisitte sitikalla niin ei olis hermo noin pinnassa.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.11.2012 klo 14:46:02 Luin tuon aloituksen uudestaan ja epä aloittaja tainutkaan kertoa numeroa henkilökunnalle.

LIIMATAINEN HANNU 08.11.2012 15:09

Kraa, voi hyvä isä ..., jopa on vaikeaa, ollako vai eikö olla. Siis 'oikeaa' mieltä asiasta. Prkl, vaikka monella olisi samat alkunumerot niin jokainen syytön tietää itse ettei ole tehnyt mitään moitittavaa, se yksi syyllinen myös tietää että on tehnyt, koiruutta. Ja paaskaakos sitten niiden mielipiteistä jotka ovat väärässä, eli eivät tiedä että juuri tuo jolla nuo numerot voisikin olla se roisto! Ryhtiä ja kanttia, please!

Ihmisten puheille, yleensä negatiivisille, ei kannata korviaan lotkautella. On henk.koht. kokemusta niistä 'puheista'. Yrittajanä muutaman tuhannen hallintoalamaisen asuttamalla kylällä, kyllä puhutaan ja 98% täyttä paaaskaa! Niin yrityksestä kuin yrittäjästäkin. Viitsi niitä edes kertoa, ennakkoluulot ja suoranainen typeryys kun on vallitsevaa populaatiossa. Onpa sellaisesta esimerkkejä näilläkin riivanteilla, kaikki sen tiedämme. Joskus voi sitten 'antaa palautetta', aina ei viitsi.

Siis, miksipä vaahdota, puolesta tai vastaan, mokomasta asiasta, joku varastaa jotakin. Varas on varas eikä siinä ole mitään puolustelemista. Naurisvarasta ei enää hirtetä eikä lynkata. Vaikkakin vanha tuomarin ohjeistus kuuluu (muka) että parempi kymmenen syyllistä vapaana kuin yksi syytön raudoissa? Paaskat sanon minä, nykyisin laitetaan myös syyttömät samaan ryhmään syyllisten kanssa, eiku rautoihin, hyvä ettei lautoihin! Naivius ja sinisilmäisyys pitäsi myös olla rangaistavaa! KJON!

TIENHAARA ERKKI 08.11.2012 15:09

Mä en citikalla ajamisen usko poistavan kirjoitamisen tuskaa, päinvastin, kun jäätyvien jarrujen kanssa hengettöman puhelimen kanssa olet kairassa, se rupee vituttamaan.

KARJALAINEN ALPO 08.11.2012 19:14

Pittääpä huomenaamulla lähtiä pummaamaan paikkaa Kunnonpaikasta. Saapa nähä miten käy. Soitin ja kysyin, että voisko varata paikan, mutta sanoivat, että ei voi. Riippuu siitä onko paikkoja tyhjänä. Sepä jää huomenna nähtäväksi. Jos kaikki paikat on täynnä niin täytynee kysyä, että ovatko ne kaikki maksaneet ja jos ei niin sittenpä minä lupaan maksaa, jos saan paikan. Pitäkää peukkuja.

SANTALAHTI HANNU 08.11.2012 21:12

No,siinä on varsinainen 30 vuotta matkailua harrastanut suomalainen juntti tämä Karjalainen ! Hommaa ja hommatkaa vikisijät itellenne elämä !!!! Hanski

KARJALAINEN ALPO 10.11.2012 08:34

No täällä ollaam Kunnonpaikassa! Hyvin pelaa kaikki. Illalla kävimme syömässä mehukkaat sipuliparsaan pihvit ja joimma pullon talon punaviini. Kuuleppa Hanskin, juntti mikä juntti, enkä häpiä. 30-vuotta on maailmaa kiertänyt eli siis muutakin kuin tahkua. Kaikki muut mantereet on tullut käytyä paitsi Australia, Gröönlanti ja Etelä-Amerikka. Kyllä on kokemustakin kertynyt eikä pipokiristä, kun yleensä pijän lippalakkia. Nyt aamupalalle valmiiksi katettuun aamiaispöytään, joka kuuluu Kunnonpailkan karavaanaripaikan hintaan. Aivan mahtavaa! Kannattaa Hanski sinunkin lähteä, ettei harmita toisten kokemusket.

Käyttäjän lisäys viestiin 10.11.2012 klo 09:05:08 Kuuleppa Hanski, eikö sitä kotimaassa kulkemista lasketa matkailuksi? Kyllähän sitä palijon pitempään matkailtu, kun 30-vuotta. Vuonna 1956 nostin repun pykälään ja lähdin syntymä kodistani maaseudun junttilasta ja muutin kaupunkiin ja aloitin liikkuvan elämäni kotimaassa. 1983 aloitin ulkomailla matkailuni lähinnä työn merkeissä lähinnä euroopassa ja neuvostiliitossa myöhemmin myös aasiassa ja amerikassa. Nyt eläkkeellä olessa on sitten enempi tullut matakailtua täällä kotimaassa. Eli matkailua on tullut harrastettua kaikkiaan 56 vuotta ja matka jatkuu. Nyt auton keula kääntyy kohti Säyneistä.

NISSINEN KAUKO 10.11.2012 09:56

Minä en nähnyt mitään kitisemistä Karjalaisen kirjoituksessa, vaan humoristisen kerronnan,suunnitelmasta Kunnonpaikkaan menosta. Meitähän on niin moneksi, joka junaan ja jää joku vielä asemallekin. Luitkohan Hanski tarinaa ajatuksen kanssa vai puoli huolimattomasti?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.