talvimatkailu

PIHLAJAMÄKI JANI 13.08.2012 20:22

minne talvialueelle kannattaa lapissa mennä, hyvät hiihtoladut pitää olla vieressä ja miten toi talvimatkailu muutenkaan sujuu mitä kaikkea pitää huomioida, olen aloittelija näissä hommissa eka auto ostettu tänä vuonna ja ihan kiva kesä takana, mutta mietityttää juuri miten talvella sillä pärjää?

PALM PEKKA 13.08.2012 20:38

Jos haluaa rauhaa ja nauttia luonnosta ja hiljaisista laduista niin esim.Kyrön tunturiloma Raattamassa.Siellä voi myös pilkkiä ja tulee kalaa. Jos taas haluaa hiidellä ja sen lisäksi tanssia ym ym.. niin Levi, Ylläs, Saariselkä, Luosto, Pyhä. Onhan noita. Niitä rauhallisempia onkin sitten vähän. Tuolla Hetassakin on joitakin paikkoja ja ne löytyy Enontekiön sivuilta. Sitten on tietysti Kilpisjärven alue. ITE

KARJALAINEN ALPO 13.08.2012 22:06

Salla myös hyvä paikka.

SUOMINEN TAUNO 14.08.2012 08:00

Parhaat hiihtoladut Lapista löytyvät Olos - Pallas akselilta Muoniosta. Yöpynyt olen Oloksella, Pallaksella, Harrinivassa yms. Talvimatkailuun tarvitaan kunnon ulkopuolinen ikkunapeite eteen sekä paljon kaasua. Paljon enempää kuin kolme vuorokautta ei yksi täysi pullollinen tahdo riittää. Kaasu tahtoo tuolla Lapissa sitten maksaa maltaita.

Itse olen käyttänyt vesiä autossa myös talvella, mutta kaikki eivät niin tee. Tässä suhteessa kannattaa oman auton ominaisuudet selvittää huolella.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.