Rikkaat ja Köyhät

AIKIONIEMI TUIJA 03.08.2012 08:41

Johan päästiin taas asiaan. Mitä enemmän näitä kirjoituksia luen, sitä enemmän kauhistun ja jätän vielä enemmän leirintäalueiden palveluja käyttämättä. Mitä hemmettiä se kellekään toisen kukkaron sisältö tai omaisuus kuuluu? Yrittäjänä en mieti muiden rahatilanteita, omissa asioissa on ollut tarpeeksi miettimistä. Jokaisen killingin olen kuitenkin itse tienannut ja omaisuuteni itse hankkinut. Elän onnellista elämää, mitään ei puutu, asiani ovat kunnossa, ainakin omasta mielestäni. En halua vaihtaa osaani kenenkään kanssa, eteeni ei vielä ole tullut ihmistä tai asiaa jota kadehtisin ja himoitsisin. Tietysti se on asenne kysymys, minulla on ollut aina hyvä elämä ja kaikkea tarpeeksi paljon. Se mitä omistan ei ole miehillä tienattua eikä perittyä. Elämäni on rikasta ja monipuolista, ulkoiset seikat iso auto, talo, ym, tietysti olen näistäkin kiitollinen, mutta hyvä elämä on aivan muuta. Näillä kilometreillä on toki nähty köyhyyttä, lamat, avioerot, jotka on olleet aina askel uuteen vaiheeseen. Sellaistahan se elämä on, myötä ja vastamäkeä. Elämisen oppimista. Mutta mistä tulee tuo katkeruus niitä kohtaan joilla on jotain hankittunakin? Ei se omaisuus yleensä taivasta lennä. Sen eteen on moni tehnyt pitkää päivää, itseään säästämättä. Kun se sitten joskus tuo tulosta, niin kaikillahan on tällaiseen mahdollisuus. Se on itsestä kiinni jämähtääkö paikoilleen, vai meneekö eteenpäin.

HIETAVUORI JUHA 03.08.2012 08:47

Kyllä tuota värssyä lukiessa tuli sieltä takaa kyllä jonkin sortin katkeruus mieleen ? Mistä lie johtuu ........

Käyttäjän lisäys viestiin 3.8.2012 klo 08:48:33 Kirjoitti eläkeläis yrittäjä.

AIKIONIEMI TUIJA 03.08.2012 09:04

No onhan se ilkeetä tietenkin sekin, että ei hyväksy kadehtimista eikä ole tyytyväinen leirintäalueiden ilmapiiriin, mutta katkeruutta tämä likka ei itsessään tunnista. Elämä on senverran mukavaa ja iloa on piisannut matkatessa

VALLIUS MARTTI 03.08.2012 09:46

Tässä se on täytyy olla valinnan vapaus ilman "katkeruuta" TV kulkuri

LIIMATAINEN HANNU 03.08.2012 11:00

Niijoo, olenhan minäkin rikas, on yksi lato täynnään satosen seteleitä, mutta kun prkl ovat niitä markkoja, mummon aikaisia, oltava sitten rikas köyhä! ;-)))

Sain nääs bonuksina tuotantomäärästä aikoinaan, duunista!

AIKIONIEMI TUIJA 03.08.2012 11:50

Purkaukseni lähti, kun arvostellaan autojen kokoa, ja me jotka ostamme sähkön milloin mistäkin, niin joillakin karavaanareilla on poliisitutka päällä, koputellaan ovelle ja kysellään miksi käytän ilmaista sähköä. Olen sähköni maksanut, mutta kyselijöille en sitä kyllä kerro. Odotan keskustoihin parkkipaikkoja, huoltoasemille jne. Koska haluan elää siellä missä paikallinenkin väestö.

LAHTI ANTTI 03.08.2012 12:02

Kyllä nyt täytyy ihmetellä noita purkauksia ja vielä monessa kohtaa. Teemana kuitenkin sama asia, kun mulla on sitä ja tätä!

Eipä niiden autojen kokoa pahemmin täällä ole arvosteltu, kuten ei vaunujenkaan. Itsekullakin on hänelle sopiva kulkuneuvo.

Ja mitä ne tutkanpaljastimet nyt tähän kuuluu? Tuskin niitä edes enää käytetään. Ovat jo vuosien takaisia laitteita. Multa ei vuosikymmenien aikana kukaan ole tullut kysymään sähkön käytöstä. Mutta murheensa tuntuu olevan kullakin.

Toivottavasti löydät keskustoista, huoltoasemilta tms. itsellesi parkkipaikkoja, ettet tunne joutuvasi kiusatuksi muiden taholta. Valinnat ovat yksin Sinun, ei muiden.

LIIMATAINEN HANNU 03.08.2012 12:06

Relax Tuija, elä suotta kimmastu! Sellainen rasittaa sydäntä ja päätäkin. Ota tilkkanen Larsenia, se rauhoittaa ja helpottaa.

Ainahan meistäkin löytyy niitä uteliaita, kateita, muuten vain häiriköitä ja ongelmaisia, paras suhtautua niihin siten että 'rakit räksyttävät mutta karavaanari vain kulkee'! :-)

ALAKULJU AULI 03.08.2012 12:23

"Näillä kilometreillä on toki nähty köyhyyttä, lamat, avioerot, jotka on olleet aina askel uuteen vaiheeseen. Sellaistahan se elämä on, myötä ja vastamäkeä. Elämisen oppimista."

Tuija, onnittelut sinulle! Olen onnellinen puolestasi! Elämä on taitolaji. :)

Olen aina inhonnut ihmisten kateutta. Minulle sana kateus on kuin kirosana joka saa karvani pystyyn. Itse en osaa olla katellinen. Miksiköhän suomalaiset ovat niin katellisia? Jos menee hyvin eivät siitäkään kaikki osaa iloita vaan aina on joku vika ja negatiivisyys mielessä puheissa. Johtuukohan se pimeästä ja kylmästä ilmastosta, suomalaiset ovat aina vähän masentuneita tuosta syystä? Iloitsevat enempi siitä jos toisella menee huonosti?

Minulla oli suuri haave lapsesta astia asua joskus ulkomailla ja tuo haave vain kasvoi ulkomaan reissuilla. Niin sitten olimme mieheni kanssa vajaat kaksi vuotta sitten Suomessa työttömänä ja haave elämän muutoksesta vain kasvoi. Niin meni sitten asiat että mieheni sai töitä Saksasta. Niin möimme kotimme ja purimme kodin joka oli muistoja Lasten varttumisesta aikuiseksi täynnä, se oli tunteiden vuoristorataa mutta sydämmeni kuitenkin täytti suuri riemu siitä että suuri haavemme on toteutumassa. Vieläkin välillä ihmettelen tätä onnea että saimme tämän uuden elämän vaiheen elämäämme. Olen avoin ihminen ja niin kirjoittelin varsinkin ensimmäisenä vuotena kuvien kera avoimesti elämästä täällä, ystäville ja tuttaville. Sen olen saanut huomata etteivät kaikki vastaa viesteihini. Eli he eivätkään olleet ystäviäni. Suomesta en mitään muuta kaipaa kuin sinne jääneitä aikuisia Lapsia. Täällä on hyvä elää ja olla. Karavaanareilla paljon katseltavaa ja kokemista. On saanut elää rikasta elämää. Pitää nauttia tästä hetkestä ja päivästä!! Ihmiset ovat iloisia ja positiivisiä. Jos istun jossakin ja katselen ihmisiä sen aistii kyllä. Esim. ei saksalaiset jääneet suremaan jalkapallon Em-kisoissa tappiotaan vaan heti käänettiin katse positiivisesti tuleviin kisoihin. Jos katsoo sakasalaisia viihdeohjelmia tv:stä niin niistä tarttuu heti se iloisuus ja positiivisyys. Eikä ihmiset täällä ole katellisia. :) Vaikka täällä asutaan lähekkäin toisia. Ihmiset tervehtivät toisiaan, jopa lapset ja nuoret. Kaikkea hyvää ja positiivistä sinulle ja kaikille muillekin!!

Käyttäjän lisäys viestiin 3.8.2012 klo 12:28:32 Kerran täällä eletään ja silloin pitää nauttia elämästä kun voi!!!!

Käyttäjän lisäys viestiin 3.8.2012 klo 16:03:58 ps. Pakko lisätä ettei vain kukaan saa väärää käsitystä kun nyt kirjoitin sattumalta aiheseen: Rikaat ja Köyhät. Itse kuulun niihin köyhiin. :) Aikanaan kun reisattiin perheenä, joskus joku ihmetteli miten teillä on vara reissata? Tuohon vastasin aina kun ei käytä tupakkaa, alkoholia, niin nillä rahoilla. Pienelläkin pudjetilla tekee reissuja, kun kotonakin syödään ja ajellaan. Norjan reissuilla kuljetimme tuolloin ruokaa mukana, eikä ravintoloissa syöty. :) On henkistä rikkautta ja pääomaa lähteä tien päälle ja mailmalle kokemaan ja näkemään, sitä kokemusta ei edes rahalla osteta. Ja se tekee karavaanari elämästä rikasta. Me ihmiset olemme erinlaisia ja se on suuri rikkaus. Toinen tykkää eria asiasta kuin toinen. Joku rakastaa kotimaan matkailua kun taas toinen rakastaa mailman matkailua ja se kaikki on arvokasta ja ainutlaatuista.

KUJANPÄÄ MARKKU 03.08.2012 13:45

Ihana ahistus Tuijalla.

Mut hei, mitäs jos purkaisit tuntemuksia siinä kohtaa kun ne on ajankohtaisia, etkä odottais saavin täyttymistä.

Ota osaa jatkossakin happihyppelyyn hiekkiksellä.

RIIHELÄ ESA 03.08.2012 14:06

Jos tarkoituksesi oli vain kertoa muille, miten hyvin sinulla on asiat taloudellisesti ja muutenkin, silloin ei siihen ole mitään kommentoitavaa. Viesti kuitattu.

Leirintäalueista taas voi todeta, että jokainen valitsee missä viettää aikaansa, mitään velvollisuutta ei ole niihin mennä jos ei halua. On täysin väärä asenne tunkea jollekin alueelle ja odottaa kaikkien muiden käyttäytyvän sellä juuri niinkuin itse haluaa niiden käyttäytyvän. Se menee tasan päinvastoin, alue on mikä on ja itse päättää onko se omasta mielestä sopiva. Jos taas muuta paikkaa ei ole tarjolla, pitää arvioida kumpi on epämukavampaa, jatkaa matkaa vaiko viettää yksi yö mahdollisesti katkerien ja kateellisten ihmisten keskellä. Niillehän ei ole pakko puhua mitään, jos ei halua, yöpymään sinne pääasiassa mennäänkin.

Ja vielä kommentti näistä kirjoituksista. Aktiivisia kirjoittajia täällä on korkeintaan muutama kymmenen. SFC-jäsenmäärä on n. 60.000 ja karavaanareita Suomessa lienee luokkaa 100.000. Näistä kirjoituksista ei voi päätellä karavaanareista yhtään sen enempää, kuin siitä television surullisekuuluisasta karavaanariohjelmasta. Eli siis ei mitään. Tavallisilla, leppoisilla, tasapainoisilla ja mukavilla ihmisillä ei välttämättä ole mitään tarvetta tilittää tuntojaan millään palstalla, jolloin kirjoittajiksi siivilöityy useinkin jossain suhteessa ääritapauksia. Pätee kaikkiin muihinkin foorumeihin.

SUOMINEN TAUNO 03.08.2012 14:07

Onpas aihe. Kyllä nyt ehdottomasti pitäisi kuvia saada peliin sekä naisesta että autokalustosta. Mielellämme niitä sitten katselemme kateellisin mielin. ..)

HAAPANEN TIMO 03.08.2012 14:24

Olenkohan minä jotenkin sokeutunut tässä vuosien varrella palstan tekstille, koska mun mielestäni juuri tuo kateus on täältä miltei täysin kadoksissa. Maallinen omaisuus on liki ainoa asia mistä ei täällä riidellä.

Ota Tuija myös huomioon tämän osion julkinen näkyvyys, jäsenkeskustelun puolella tämä ei olisi kaikkien luettavissa.

@timppa

KUJANPÄÄ MARKKU 03.08.2012 14:29

Säestän Timppaa.

LIIMATAINEN HANNU 03.08.2012 14:41

Ja minä tuota Riihelän Esaa! Siis komppaan! :-)

POHJANTÄHTI JORMA 03.08.2012 14:41

Tässä lisää kateuden aihetta veroni on 60%

KUJANPÄÄ MARKKU 03.08.2012 14:49
a minä tuota Riihelän Esaa! Siis komppaan! :-) -

Niin minäkin.

RIIHELÄ ESA 03.08.2012 15:15

"Maallinen omaisuus on liki ainoa asia mistä ei täällä riidellä."

Eikä kysellä.

On sitten oma asia, jos avaa uuden keskustelun ja jo avausviestissä antaa tarkan listauksen omasta varallisuudestaan, selvityksen mistä se on saatu ja taustaksi omat henkilökohtaiset tiedot. Onhan siitä tietysti se hyöty, että jos joku sitten leirintäalueella noista raha-asioista kyselee, voi vain antaa linkin tänne.

LAUKKANEN MAURI 03.08.2012 15:43

AIKIONIEMI TUIJALLE; Meitä yrittäviäkin on joka junaan,vielä osa jää sinne asemalle,mutta kirjoituksestasi sai sellaisen kuvan että olisit vähän niinkuin parempi osaisempi,kun on pelit ja vehkeet viimeisen päälle.

Ja siitä sitten seuraa että olisit onnellinen ihminen?.

Kovin on tuo onnellisuus teoria huojuva,eli kun on rahaa ja maalista mammonaa niin ne taivaan portit aukeaa.

Minusta sitä onnena pitää hakea aivan toisesta asiasta kuin maallisesta mammonasta,mutta jos joku tulee onneliseksi maallista omaisuudesta,hyvä niin.

Minun mukaan tärkeintä on se terveys ja hyvä fyysinen kunto mikä taas on sen psyykisen kunnon perusta ja niitä ei toistaiseksi ole vielä myytävänä!.

Mutta kukin taaplaa tyylillään;mauri laukkanen yksityisyrittäjä.

LIIMATAINEN HANNU 03.08.2012 16:05

Laukka Maukka, toki se hyvä terveys, sekä vyysinen että tsyykkinen, ovat tärkeitä. Vaan ovatko nekään kaikkein tärkeimpiä? Jos elämässä iso pala menee noiden asioiden metsästykseen niin mihin se elämä ja erotiikka mahtuu? Lisäksi kaikki ne 'terveetkin' ovat pois kuolleet täältä reuhuamasta. Aikataulukysymys sekin.

Mutta jo vain terveenä on kivempi olla kuin raihnaisena, vaan sekin on osaltaan myös asennekysymys. Löytyy monia onnellisia vaivaisiakin, ja vielä enempi onnettomia terveitä. Eli mikä onkaan se 'elämän tarkoitus', vaikea kysymys, itse vastaisin tällä hetkellä että elämän tarkoitus on 'onnen tavoittelu', laajasti ottaen. Siihen kuuluvat terveys, taloudellisesti kohtuullinen turva, hyvät ystävät jne. jne., monia hyviä asioita. No perkee, alkaa taas mennä 'syvälliseksi' nämä näpyttelyt, samalla kun katselen noita kisoja. Sielläkin sitä 'onnea' tavoitellaan, tietynlaista kuitenkin! :-)

LAUKKANEN MAURI 03.08.2012 16:21

Hannu,jos minulla olis myymälä missä sitä terveyttä ja hyvinvointia myytäisiin 100% takuulla,niin se löisi Aplen,Nokian ja kaikkien pörssien ennätykset ja siitä tulisi osakeiden äiti, osakeenhinnalla voisin pyytää mitä vaan, mutta kun sellaista putiikia ei ole eikä tule !.

Käyttäjän lisäys viestiin 3.8.2012 klo 16:25:26 Eli saataisi olla Liimiskin jonossa ja monta muutakin viisasta ja ehkäpä jokunen miljondöörikin voisi olla armoa anelemassa!.

LIIMATAINEN HANNU 03.08.2012 16:43

Maukka, jos Sinulla olisi sellainen putiikki niin olisin ensimmäisenä jonossa, tyrkyttämässä vähät roponi Sinulle ja anelemassa sitä 'ikuista terveyttä ja kauneutta' itsellenikin, mutta perheelleni ensiksi!

Mutta nyt minunkin on vain pärjäiltävä näillä eväillä jotka minulla tällä hetkelä on. Silti en liiaksi hunteeraa en ikää, kiloja, terveyttä, muutakaan asiaa noista, yritän vain elellä kohtuudella ja hoidella oman osuuteni mikä minulle on suotu. Vaimo, lapset, lapsenlapset, lapsenllapsenlapsetkin! 'Pieninä palasina se minunkin onneni on'!

PALM PEKKA 03.08.2012 18:06

Siihen asti minäkin olin tuossa kilpailussa mukana, ilo ja onnellisuus oli siinä mitä omisti ja mitä pystyi ostamaan. Yks pieni lipsahdus työtehtävissä ja putous kalliolta lopetti sen kilpajuoksun kokonaan. Nyt on kyllä löytynyt muita ilon ja onnellisuuden aiheita. MUTTA jos joku on siitä onnellinen että on rahaa ja kalustoa nin siitä vaan eipähän sitten kukaan tuu nuama nurin vastaan:) ITE

PAANANEN PAULI 03.08.2012 18:25

" Olen aina inhonnut ihmisten kateutta. Minulle sana kateus on kuin kirosana joka saa karvani pystyyn. Itse en osaa olla katellinen. Miksiköhän suomalaiset ovat niin katellisia? "

näin kysyy Auli.

Kerran kuulin seuraavan selityksen, käviskös se vaikka tähän :

Kahvi ja kateus on suomalaisen käyntivoima !

Pitäsköhän lopettaa kahvin kittaaminen ? menis vaan tolla kateudella eteenpäin ::)))))

Sen verran kurjista oloista olen minäkin kotoisin, että kun on kerran päässy keskuslämmityspatterin viereen ja porsliinipytylle istuun ei niistä ihan heti luovu

Terveisin : Arja

LAHTI ANTTI 03.08.2012 18:43

Vaan eipä ole ketjun aloittanut Tuija keskusteluissa enää mukana. Halusiko tehdä vain jonkinlaisen provon tänne?

LIIMATAINEN HANNU 03.08.2012 18:53

Paulin Arja hoi, mitäpä jos otamma elämänohjeeksi sen vanhan viisauden että "ei se mitään että meillä menee huonosti, onneksi naapurilla menee vielä huonommin"!?

Kateellisia, kaunaisia ja pahansuopiahan me suomalaiset olemme. Mutta niin ovat ihmiset yleensäkin, geeneissäkö se sitten siirtyy, sukupolvesta toiseen?

LAHTI ANTTI 03.08.2012 18:56

Onneksi esim. tuolla Syyriassa ovat toisilleen kovasti ystävällisiä ja avuliaita. Ja naapurisopu kukoistaa.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 03.08.2012 20:13

Mielummin terve ja rikas kuin kipee ja käyhä :).

KILLSTRÖM NIELS 03.08.2012 20:25

Mitä enemmän näitä kirjoituksia luen, sitä enemmän kauhistun ja jätän vielä enemmän leirintäalueiden palveluja käyttämättä. Mitä hemmettiä se kellekään toisen kukkaron sisältö tai omaisuus kuuluu?

Oletko Tuija ihan varma, että sun seuraas edes kukaan kaipaakaan SFC-alueilla.

KUJANPÄÄ MARKKU 03.08.2012 20:29

Kyllä mä ton kateuden ihmisluonteeseen kuuluvana ymmärrän. Ymmärrettävää se on näissä kalustojen nopeusrajoituksissa. Ei sitä täällä kukaan myönnä, mutta varmaan jonkunasteista sisäistä potutusta koetaan satasen lätkällä ittensä ohitus.

Potuttaa muakin kasikympin perässä nysvätä vaikka edessä ajava olis kuinka yhteistyöhaluinen mun ohittamiselle. Ohitan tietty kun sopiva rako löytyy.

Eli ja seliseli. Nuo liikenteen erilaiset nopeudet pitäis tasata. Mä oon suostuvainen vaikka satasen lätkästä pudottaan yheksäänkymppiin jos muut lain mukaan köröttelijät saisivat nostaa nopeuttaan sataseen ja käyttäisivät sitä..

Käyttäjän lisäys viestiin 3.8.2012 klo 20:31:50 Siis jos muutkin ajaisivat yheksääkypää.

HIETAVUORI JUHA 03.08.2012 21:06

Tuijalla on selvästi jäänyt ilta pillerit ottamatta ,ei tuota värssyä muuten kukaan voi ymmärtää . Iso auto ? Kuinka iso ? Talo ? Monta neliötä ? Paljonko rahaa pankissa ? Montako entistä aviomiestä ? Hohhoijaa ja mimkä alan yrittäjä ?

VALTONEN MARTTI 03.08.2012 21:14

Meilläpäin sataa.......

LIIMATAINEN HANNU 03.08.2012 21:19

Älkääs ny kuntit kovin Tuijaa kurmuuttako! Saahan sitä ihminen sanoa jos on tyytyväinen itseensä ja kalustoonsa, taloonsa ja pankkitiliinsä, miks ei saisi?

Soon vain hyvä juttu että on onnellisiakin immeisiä, ettei kaikki vain kitise ja inise elämän kamaluutta. Yritetään olla myötäonnellisia mekin, eihän se ole meiltä pois jos jollakin on! Sitä hyvää ja onnea. :-)

Käyttäjän lisäys viestiin 3.8.2012 klo 21:25:07 "Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille, ja mielen vapaus, ja mielen vapaus"!

TIKKA JORMA 03.08.2012 21:31

On tainnut aika monelta unohtua tämä karavaanarin perusajatus tähän toimintaan , sinullahan on vain yksi titteli kun olet liikkeellä, ja se on KARAVAANARI,ettäs sitten tiedät,nämä kaikki posken soittajat on sitten jotain muuta porukkaa.

TERVO JARI 03.08.2012 21:35

Liekkö asia näin ?

http://www.youtube.com/watch?v=6H0my83AsM4

Tulee nuoruus mieleen . . . Ja Tuiskula . . .

JANHONEN MATTI 03.08.2012 21:36

On se paskamaista jos on pitkään "raadettuaan" saavuuttanut olotilan jossa voi siirtyä rahan käytöstä rahan näyttöön, eikä kukaan silti kadehdi. Hyvin monasti on niin, että jos todellista kadehtimista ei ole nämä "kadehtittavan aseman" mielestään ansainneet kuvittelevat muiden oletetun kadehtimisen omaksi käyttövoimakseen, Niin lienee tässä aloittajankin tapauksessa.

Mutta kaverien vikahan se on jos itseään tarvitsee kehua.

HIETAVUORI JUHA 03.08.2012 21:38

Niin kai se on vain tätä kateutta . Kun on pieni auto , pieni asunto , pieni pankkitili , ja pieni pipp....... Voi Voi .....

Käyttäjän lisäys viestiin 3.8.2012 klo 21:48:54 Taidan mennä nukkumaan ja katselemaan painajaisia kurjasta elämästäni ....

LAHTI ANTTI 03.08.2012 23:11

Tässä taustatietoa aloituksen tekijästä. Kaikki julkista tietoa.

http://www.turunteippi.fi/yhteystiedot/myynti

http://www.finder.fi/Tarroja,%20tarrapainoja/Turun%20Teippi%20Oy%20%C3%85bo%20Tejp%20Ab/RIIHIKOSKI/taloustiedot/761408

KUJANPÄÄ MARKKU 03.08.2012 23:44

Mitä noita tietoja levittelet. Nihkeen paskamaista toimintaa tommonen nuuskiminen. Mitä noi sulle tai meille kuuluu.

KOISTINEN TOIVO 04.08.2012 07:13

Kymmmenen tuhannen vuoden päästä tälläkään asialla lienee aika vähän merkitystä. Luulee. Toivopoika

KOISTINEN TOIVO 04.08.2012 07:28

Nimittäin tällä

VIRTANEN VESA 04.08.2012 07:49

Voi Toivo, laitoit kauheen ison kuvan, kyl ny tulee sanomista? Ei nenäherneeks tarkoitettu Vesa

PALM PEKKA 04.08.2012 07:55

Tikan Jormalle. Sanoit juuri niinkuin asian pitäisi olla. Tuo pitäis kaikkien muistaa. ITE

PITKÄAHO JUKKA 04.08.2012 07:58

Kukat on ihan sopivan kokoisia ja eipähän ole vaivaa kirvoista kun on leppäkerttu vahdit paikalla.Niin ja se toisten asioiden nuuskiminen on joutilaitten hommaa ja oman elämän rorviketta.

LIIMATAINEN HANNU 04.08.2012 08:12

Trai trai trallallaa, taas ollaan lähdössä tien päälle, "aina tiellä", joten hjuva mieli eikä harmita mikkään. Olkaatte ihmisiksi sen aikaa kun en ole teitä paimentamassa! Pitkäahon Jukkakin voi sitten olla rennosti, eikä ittuilla lajikumppaneille! ;-)))

PITKÄAHO JUKKA 04.08.2012 08:17

joo, reissuun lähtö olis Tammelaan hakkapeliittapäiville,niin ja nuuskijat ei ole minun lajikumppaneita

VIRTANEN VESA 04.08.2012 08:38

Tammelaan, kunhan sumu hälvenis, tarttee tulla nuuskimaan... Vesa

PITKÄAHO JUKKA 04.08.2012 08:48

tihkua luvassa koko päiväksi mutta moikataan jos tavataan.

KOIVUSAARI SEVERI 04.08.2012 10:34

KYLLÄ LIIKA ON AINA LIIKAA,KOHTUUS ON KUITENKIN LIIAN VÄHÄN.

HUOLETON ON ELO JOS AUTO PELAA JA OMAISUUS ON SATEENSUOJASSA KUN HATTU AETETAAN PÄÄHÄN.

TULIN ERNSKERTAA NÄILLE SIVUILLE,PARAS POISTUA ENNENKUIN TAUTI TARTTUU 23872

NYYSSÖNEN KAJ 04.08.2012 11:37

Severi älä turhaan hermostu nämähän ovat vain näitä "tyypillisiä karavaanareita"

Köyhän Karavaanarien kulkureita

Tässä ketjussa kysyttiin millaisia isoja kulkureita on. Nyt siis näytetään sitten niitä isoja kulkureita köyhille.

Tosin nämä ovat useimmat miljoonapelejä mutta yksikkö ei ole €. Näillä on useimiten ajettu useampi miljoona kilometri, minunkin pelillä 1,8 miljoonaa.

Nämä ovat varsinaisia perheautoja koska mukaan saa suuremmankin perheen. Suurimmat tähän ryhmään kuuluvat autot ovat kaksikerrosbusseja. Nämä autot ovat kekisteröity: 40% hekilöautoksi M1 40% bussiksi 20% kuorma-autoksi tai erikoisautoksi

Seuraavan kerran nämä kokoontuu Tuurin Kyläkaupan leirintäalueelle toinen viikonloppu Syyskuussa, Tervetuloa kateelliset ja ihailijat autoja katsomaan. Aina on saanut katsastaa auton pyynnöstä myös sisäpuolelta.

Kylähullu Kulkuri kaj

SUOMI SEPPO 04.08.2012 13:41

Onpa tämä kotimaan matkailu mukavaa ja antoisaa. Karavaanarit saavat ihan toteuttaa itseään. @seppo

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.