Ranuan leirintäalueet

JUNTUNEN RIKU 30.07.2012 11:38

Onko kokemusta eläinpuiston vieressä olevasta leirintäalueesta? Onko alueella (eläinpuiston lisäksi) pienille lapsille sopivaa puuhailua (leikkipaikka tms)?

JANHONEN MATTI 30.07.2012 11:44

Täältä löytyy vastaukset kysymyksiisi. Kävin siellä pari vuotta sitten tyttären poikien kanssa ja silloin alue oli vielä vähän keskentekoinen. Tekemistä kyllä löytyy lapsille aivan läheltä.

http://www.ranuazoo.com/Suomi/Kesa/Palvelut/RanuaZoo_Camping.iw3

SANTALAHTI BRIITTA 30.07.2012 11:51

Hei. Kävin viime elokuussa ja paikka on aivan ihana ja siisti. Aidattu leikkipaikka ihan keskellä aluetta joten auton/vaunun saa valvontaetäisyydelle :). Suosittelen.

KORSIJÄRVI SEIJA 30.07.2012 19:35

Olimme ko. paikassa heinäkuun alussa ja totesimme sen varsin laadukkaaksi. Saavuimme klo 19 jälkeen jolloin vastaanotto ei enää ole auki mutta ystävälliset paikalla olijat opastivat meitä että siitä vaan paikka, sähkökaapit on auki ja kaikki palvelut toimivat lukitusten vieressä olevilla numerokoodeilla! Näin todella toimi ja aamulla oli auton ikkunassa ilmoittautumislomake jolla sitten eläinpuistoon mennessä saimme oleskelumme maksaa. Parasta meille koville saunojille oli se, että saunat ovat lämpiminä klo 24:n saakka. Perheillekin, ensin lapset saunaan ja nukkumaan ja sitten vielä itse nautiskelemaan löylyistä:)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.