Kultahiekka Nummi-Pusulassa

MANNINEN JYRI 29.07.2012 20:36

Pieni varoituksen sana: perheelliset karavaanarit välttäkööt ko paikkaa. Se palvelee parhaiten keski-ikäisiä keskioluen (ja väkevämpienkin) keskimääräistä enemmän käyttäviä seurueita.....

HIETANEN TAPANI 01.08.2012 20:59

Hei, alueella oli myös muutama vuosi sitten kokolailla HKL:n työntekijöitä vapaalla.......

Maarit ps.Pääkslahti voitti kaljan juonnissa,tosin saunassa oli kaikilla vaan väkevämpää mukana(tuli itelle vähän hassu olo sauna kaljansa kanssa,se oli vaan tavallinen keskari)

KARVONEN JANNE 05.08.2012 13:26

itselläni on kausipaikka kyseisessä paikassa ja meillä on myös pieniälapsia.me olemme toistaiseksi pitäneet paikkaa hyvänä.paikka on meidän mielestä erittäin positiivinen luonnonmukaiset paikat eli metsää ympärillä eikä ole niinkuin monet paikat on semmoset niinku kenttällä olis vaunut.kultahiekka elää muutoksen aikaa tulee uusia vaunupaikkoja ja luulen että jossain vaiheessa alkaa myös lammen puhdistus sekä lammen ympäristön laittaminen ja paikka senkuin kohenee :). on totta että paikalla juodaan alkoholia mutta missä ei sitten juoda??aina voi mennä sanomaan äänestä jos menee yöunet. sitäpaitsi paikka ei ole kunnan vaan yksityisyrittäjän oma paikka joka on hyvä juttu!. on tietenkin pieniä puutteita esim:tila jalkapallon potkimiseen(stadioni) vuoristorata tai jotai muuta pientä :). me pidämme paikkaa hyvänä ja annan arvosanan 8+(tällähetkellä) mutta mitä seon 2 vuoden päästä..vain taivas on rajana :)

Käyttäjän lisäys viestiin 5.8.2012 klo 13:29:36 niin ja unohdin mainita vielä että sauna,pesutila sekä terassi on hiljattain uusittu :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.