POROHOLMA Heinäkuu 2012

WIDERHOLM REIJO 27.07.2012 15:37

Oli sitten ensimmäinen ja viimeinen visiitti tuossa paikassa. Ilmeisesti tuo ravintola rannassa on koko Rauman näyttäytymispaikka iltaisin, nimittäin liikenne alueella on samaa luokkaa kuin Ursulan ranta Helsingissä kesäiltana. Ja tuo liikenne kulkee lähes keskeltä aluetta huotorakennusten ja vaunualueen välistä.Ainoa paikka jossa itse pelkäsin jääväni auton tai tuollaisen venemoottorilla varustetun HD mopon alle.Pukkulapsista puhumattakaan Niitä riitti. Nopeus oli yleensä jotain muuta kuin esim 30.

WALLIN JUHA 27.07.2012 18:56

Se vaan pakkaa olemaan tuo poroholma tälläin keskikesällä vähän sellainen piletyspaikka varmaan suurin osa porukasta tulee sinne juhlimis asenteella . Ollaan emännän kanssa siellä käyty ja tiedetty mikä paikka on , jos halutaan olla rauhassa niin mennään sfc alueelle tai jollekkin maaseutu alueelle tilanteesta riippuen .

KINNUNEN AIMO 27.07.2012 21:08

Terve.

Oltiin siellä mekin, tultiin viikko sitten lauantaina poroholmaan, oltiin kaksi yötä. Alku illasta porukkaa oli jo aika paljon mutta iltaa kohden taisi täyttyä, koska parkkipaikkakin oli autoja / vaunuja täynnä. Hyvin sovittiin ei ainakaan meillä ollut mitään ongelmia vaikka porukka oli kuin vilikkilässä kissoja. (paljonkohan niitä kissoja silloin olisi ?). Mikähän se venemoottorilla varustettu HD mopo oli ? (se kaveri joka ajoi sillä golf autolla vai ?). Karaokee porukka lauloi milloin hyvin milloin vähän huonommin, kylältä tuli aika paljon ihmisiä lisää terassille mutta hyvin noi tonne sopi. Mikä parasta poroholmassa oli että, taisi olla suomen ainut paikka missä paistoi AURINKO.

WIDERHOLM REIJO 27.07.2012 22:01

Se HD mopo on sellainen Harley Davidson merkkinen elämäntapa ajoneuvo jolla ajat vähemmän ja korjaat enemmän ja jollakin äijillä se on ainoa iso asia jalkojen välissä. Näitä pyörii siinä Poroholmassa ilmeisesti ne kaikki neljä jotka Raumalta löytyy noin vartin välein pitää kurvata Rantapaariin näytille?

VIRTA URPO 28.07.2012 23:22

Kerta se riitti meillekin jo pari vuotta sitten.

VÄÄNÄNEN IINA 30.07.2012 10:53

Itse Poroholmassa paljon kesääni viettäen voin sanoa, että viimeiset pari viikkoa siellä on portilla istunut joku, joka on ohjannut sunnuntaiautoilijoita muualle kruisailemaan just sen takia, että sitä läpikulkuliikennettä ei turhan takia olisi. Siellä ei ole rauhatonta ollut, vaikka on ollut terassi täynnä väkeä ja karaokea on laulettu eikä edes Yön keikkakaan saanut mitään ylimääräistä rähinää aikaan. Kaupungin keskellä jees paikka niin paikkakuntalaisten kuin muidenkin mielestä, niin pitäisihän se ymmärtää, että paljon on väkeä! Jos jotain muuta kaipaa, niin sitten pitää siirtyä muualle. Ite oon siellä viihtynyt. Ainoa negatiivinen asia on erään toisen kämppärin minulle tekemä törkeä "pila" - joku oli vetänyt yönä eräänä sähköpiuhan irti ja laittanut tunteja myöhemmin sen takaisin. Siinä meni jääkaapillinen ruokaa :( Mutta se ei ole leirintäalueen vika, ei, vaan jonkun ihan muun. En ymmärrä sitä logiikkaa, että jos vaunu on yön tyhjänä ni sen mukaan voi sähköt poikkasta naapurilta. Pah!

RIIHELÄ ESA 30.07.2012 13:53

"En ymmärrä sitä logiikkaa, että jos vaunu on yön tyhjänä ni sen mukaan voi sähköt poikkasta naapurilta."

Ehkä joku noinkin tekee. Mutta yleisimmin nuo sähkökatkokset johtuvat sulakkeiden tai vikavirtasuojien laukeamisesta. Keskellä yötä voi mennä pitkäänkin, ennenkuin joku huomaa sen. Sähköä toisinaan jaetaan irrallisilla haaroituskeskuksilla, jolloin suoja laukeaa sieltä, mistä se haaroitin ottaa sähkön. Kun alue on täysi, sähköä myös otetaan muista, kuin vaunuille tarkoitetuista pistokkeista.

VÄÄNÄNEN IINA 30.07.2012 21:56

Mä otin / otan lähitolpasta sähköni eikä kukaan naapureista oo valittanut sähköttömyyttä. Eli siihen en usko...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.