Käykäähän Papinniemellä tukemassa nuoria yrittäjiä!!

HEIKKINEN JUKKA 25.06.2012 19:09

Vietimme Juhannusta Uukuniemen Papinniemessä. Paikka alueena mahtava, leiripaikat kahden veden välisellä kannaksella pitkän hiekkarannan äärellä Pyhäjärven rannassa. Sosiaali- ja leiritilat uudet ja siistit. On ravinto- ja juomapuoltakin tarjolla. Saunaakin voi vuokrata. Nuoret yrittäjät erittäin ystävällisiä ja palvelevia. Esimerkillistä toimintaa nuorilta. Niukkalan kylällä Papinniemeen mennessä hyvä Sale, josta voi täydentää varastoja. Opasteet ja tarkemmat tiedot löytyy leirintäoppaastamme. SUOSITTELEN lämpimästi!!!!

NYBERG JYRKI 25.06.2012 22:49

Papinniemellä oli tarkoitus käydä pariviikkoa sitten menomatkalla mökilleni Kiteelle mutta sattuin niin sateinen päivä että jäi menemättä. Sama juttu paluumatkalla,turhan kosteat kelit, Tasapää ja Uukuniemi jäi väliin, ehkä myöhemmin kesällä kun sieläpäin taas liikun, pitänee käydä muistelemassa parinkymmennen vuoden takaisia käyntejä. Lieneekö enää pystyssä se Uukuniemen keskustassa ollut "tavaratalo", oli aikoinaan melkoinen nähtävyys sekin. Lennu

JORVA OLLI 25.06.2012 23:09

Jou Jukka, käyty on.

Hieno paikka ja nuoret miellyttävät paikanpitäjät. Suosittelen lämpimästi.

" Papinniemeen, papinniemeen.....".

LAURONEN TAPANI 25.06.2012 23:46

Tuli käytyä, kun joku täällä kehui keväällä ja ihastuin todella paikkaan, oli muutama viikko sitten hyvin tilaa. Todella upea näkymä autosta järvelle, sattui vielä silloin lämmin hyvä viikonloppu. Todellakin miellyttävät nuoret miehet ohjaimissa. Täytyy käydä toistekkin.

TANSKANEN MATTI 26.06.2012 07:55

Appivanhemmat ovat käyneet Papinniemessä jo montakymmentä vuotta ja perässä on sitten menty vuosittain. Nytkin on tarkoitus parin viikon päästä sinne mennä ainakin viikoksi, jos ilmat suosii.

Oikein kiva paikka ja huikeat maisemat järvelle. Perinteisesti siellä on talviturkki kasteltu pois päältä.

ANTTILA MARKKU 26.06.2012 10:10

Talvi turkki kasteltiin jo toukokuun alussa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.