TURUN SAARISTON KIERROS...

MURISOJA SEIJA 25.06.2012 15:51

Lähdimme tämän kesän lomalle pe 15.6. illansuussa... su 17.6. päästiin Paraisilta aloittamaan saaristokierros. Lautat/lossit olivat kivoja, eikä niihin tarvinnut jonottaa => kyytiin vaan ja menoksi. Yhdellä lossilla olimme ainoat kulkijat. Pitkälle lauttamatkalle rokottivat meitä vaunun vetäjiä 70 eurolla. Nauvon saarella oltiin eka yö, kalliissa, mutta hyvässä majoituspaikassa. Merestä poika virvelöi komeita ahvenia. Haukikin tuli, mutta se päästettiin jatkamaan uintiaan... Uusia mansikoita nautittiin torilla ja leipomosta ostettiin ihania leivonnaisia... Mossalokohan se nyt oli, jossa oltiin se saariston toinen yö; Sauna oli likimain lämpimänä koko päivän!! Ihana paikka!! Punkkejakaan ei onneksemme saatu jalkoihin eikä muuallekaan mukaan yhtään. Oltiin ilmeisesti hyvään aikaan saaristokierroksella! Rairannassa oltiin 2 yötä ja olipa ikävää, kun eka aamuna kehtasivat ruohonleikkurilla jyrätä (annoin nättiä palautetta, mutta sitä ei otettu vastaan!!??). Toimiston old lady käski mennä paikkaan, jossa naapuri karavaanarit ei häiritse!! RUOHONLEIKKURIHAN se häiritsi!! Lieneekö ollut kuulo vai ymmärrys vika. Ehkä murteemme eivät kohdanneet... Peräseinäjoen Kalajärvi oli ihana paikka, vaikka väen paljouden tiimoilta "jouduimmekin" parkkipaikalle. Kaikki palvelut olivat lähellä. Saunoilla oli hyvä meininki :) Loman viimeinen yö oli Kauhavan Lentäjien Juhannuksessa ja sielläkin kaikki palvelut pelasi todella hyvin ja karavaanareitahan siellä olikin ennätysmäärä, kuten muutakin väkeä.

Käyttäjän lisäys viestiin 25.6.2012 klo 15:55:47 Saaristokierroksen loppupuolella näimme lisäksemme VAIN 5 caravaanari kulkijaa.

HIRVONEN JOUNI 04.07.2012 00:57

Kuinka siellä saaristossa otettiin matkailijat vastaan? Oliko hyvin opastettu vaunu- ja autopaikoille? Tervetuloa meille? Nämä kysymykset etenkin Korppoosta Houtskariin lautan jälkeisestä osuudesta. Olisiko parissa vuodessa tapahtunut kehitystä? Meillä hyvät kokemukset Houtskarin leirintäalueesta ja tuttavaperheen tarjoamasta meriretkestä Jungfruskärin saarelle parin vuoden takaa.

SUOMINEN TAUNO 04.07.2012 09:37

Viime kesänä kiersimme kierroksen Kustavista päin seuraavasti: Ensimmäinen yö Kustavin Lomapalvelussa. Rauhallinen alue hienolla paikalla, mutta ei juurikaan palveluita. Seuraava yö Iniössä vierasvenesatamassa. Siellä on muutama sähköpaikka karavaanareille. Hieno paikka ja hyvät palvelut.

Houtskärissä olimme Saariston Lomakeskuksessa, joka näyttää olevan venäläisten pitämä. Karavaanialue oli juuri uusittu ja kaikki pelasi hienosti. Tosin paikat ovat hieman tylysti avoimella kentällä ja sivussa kohteen muista palveluista.

Sitten ei enää löytynytkään leirintäalueita ennen SFC:n Kuusistoa, jonne majoituimme. Hieman ihmettelimme tuota Nauvoa, jossa ei ollut oikein mitään tarjontaa. Veneilijöille näytti kyllä olevan hienot paikat. Lomanauvossa kävimme kyselemässä, mutta eivät olleet kuulemma saaneet lupaa karavaanarialueelle. Paikkahan olisi mitä upein.

KORHONEN PAULI 04.07.2012 19:37

ollaan juuri nyt Saariston lomakeskuksessa. Upea paikka eikä hintakaan päätä huimaa. Ei nämä karavaanipaikat ole kun 150 metrin päässä ravintolasta ja muista palveluista. Pkk

LIINALAMPI LASSE 11.07.2012 20:16

Hupsista !!! Onhan Nauvossa leirintäalue Lomanauvo. Aivan Korppooseen lähtevän lautan kohdilla. Kuusikossa teltta ja caravanpaikkoja. Hyvät huoltotilat mutta pikkuisen löyhkäävät kompostikäymälät. Nämä siis heinäkuun alussa 2012.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.