Kattilakoskella paistaa aurinko!

SILMUNEN HANNU 23.06.2012 02:48

Jos joku luulee, ettei Suomesta löydy juhannuksena rauhallista leirintäaluetta - , hän erehtyy suuresti!

Ihan vallan mahdottoman mainio sattuma meille osui, kun tarkoitus oli huiputtaa Saana juhannusyönä, mutta aikataulu ei ihan toiminut, ja vartin vaille kymmenen olimme vielä Ylitorniolla, matkaa Kilpisjärvelle 400km.

Hiipi sitten mieleen että josko ei sitten kuitenkaan koko yötä valvottaisi, ja löytyisikö jotain korvaavaa juhannusaktiviteettia...Josko jossain vaikka Sauna meitä odottaisi...haihattelua, harvhakuvitelmia, turhaa toiveajattelua...Juhannusyönäkö ei kaikki saunavuorot olisi käytössä!!??...

No mitään ei saa ellei yritä. Sotettiin Pelloon leirintäalueelle, mutta pyysivät soittamaan hetken päästä uudestaan...sitä hetkeä ennen tulikin vastaan Kattilakoski camping-kyltti, ja ajoimme puskaan sitä etsimään.

Ja uskotteko, viimeinen saunavuoro oli kuulema päättynyt juuri, "että laitetaan tielle puita pesään ja pääsette ihan hetken päästä löylyihin"....

Niin me sitten uimme Tornio-joessa ja kylvimme pienen pienessä savuisessa saunassa juhannusyönä, kulleroiden ja koivujen kattamalla joentörmällä, koiran louskutellessa luutaan saunan vierustalla. Ja arvatkaa olimmeko onnellisia:)

Kaikkialla oli rauhaisaa ja hiljaista vaikka kaikki mökit olivat varattuja ja nurmella ringissä asuntovaunuja autoja. Ja aurinko paistoi.

Emme me lopulta malttaneet sinne Kattilakoskelle yöksi jäädä,vaikka olikin oikea rauhan tyyssija, sillä piti nähdä miten se aurinko paistaa muuallakin, ja niin syötimme itseämme hyttysille napapiirin kukkakedoilla mutta jostain oikusta tänne Korpikosken partaalle ne eivät ole keksinet tietään.

Ja nyt, aurinko paistaa lämmintä valoaan vahvasti autoon, missä lopettelimme juuri perin persoonallista juhla-ateriaa, nuudeleita sekä mummon muusia pussikerma-nakkikastikkeen kera, sillä muuta emme Tornion ABCn kaupasta onnistuneet saamaan. Olemme tainneet olla aika harvoin juhannuksena suomessa, sillä meillä ei ollut aavistustakaan kauppojen puolilta päivin sulkeutumisesta:)

Kaunista keski-ja muutakin kesää täältä Korpikoskelta, aivan Pellon alapuolelta, sateenkaaren alta, saksalaisen ja norjalaisen matkalaisen seurasta!

t.Kaarina ja perhe

LIIMATAINEN HANNU 23.06.2012 08:01

Hyvää matkanjatkoa!

MIKKONEN MATTI 23.06.2012 08:18

Kauheeta! Koira louskutti täydellä leirintäalueella. Oikeasti piti kehua Pentinkulman kirjoitusta viimeisimmässä lehdessä.

NIEMI SEPPO 23.06.2012 09:58

Hyvääjuhannusta Keuruulta(sta).

Nyyssänniemen kokko !

Käyttäjän lisäys viestiin 23.6.2012 klo 10:49:01 Tarkoitin tietysti: Hyvää juhannusta Keuruulta.

TERVO JARI 23.06.2012 22:13

Hyvää Jussia Horlaxista kaikille "karvanaamoille" . . .

Jari ja kattilakunta

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.