Varokaa Imatralla katukorotuksia

LAHTI JUKKA-PEKKA 15.06.2012 17:06

Jos päätätte matkailla Itä-Suomeen ja Imatralle ( Imatrankoski) niin varokaa hidasteita. Sain takatukijalkoihin mojovan raapaisun. t: jpl ps. Ei ihme että paikkakunnalla pörivät autot ovat pääasiassa pitkäkilpisiä maastureita. Ei haittaa korokkeet.

RIIHELÄ ESA 15.06.2012 20:11

Varmaan laitettu tarkoituksella. Paikkakunta jää lomailijalle paremmin mieleen, kun autoon jää pieni matkamuisto. Matkakertomuskin tulee eläväisemmäksi, jos niiden iänikuisten koskien ja torien sijasta kuvat esittävät pikku vaurioita ja kuitteja niiden korjauksista. Joku perheenjäsenistä voi sormella osoittaa vauriokohtaa, jolloin saadaan heitäkin mukaan kuviin. Isomman mällin ympärille voi kerääntyä koko perhe.

LAHTI JUKKA-PEKKA 15.06.2012 21:10

Viesti laitettu paikkakunnalla asuvana ja katua joka päivä ajaneena. Kaksi kaistaa samaan suuntaan ja yleensä ajan viereistä kaistaa. No nytten on kaiverrus katukivissä ja tukijaloissa. t:jpl

VÄLIAHDE JUSSI 16.06.2012 01:45

Kyllä kuskissa on vika,ei korotuksissa,valitettavasti.

HIETAVUORI JUHA 16.06.2012 07:42

Älähän nyt Jussi ole taas liian viisas.

Kyllähän ne korotukset on usein niin huonosti merkitty että ulkokuntalaisen on niitä vaikea havaita vaikka olisi kuinka tarkkana . Olen muutaman pompun itsekin tehnyt vaikka vieraissa paikoissa pyrin liikkumaan hiljakseen , alkuasukkaiden mielestä liiankin varovaisesti . Terveisiä täältä Kunkku Kustaan maalta ,vettä sataa........

NYYSSÖNEN KAJ 19.06.2012 13:44

Kyllä ne siellä Leijona rajalla on senverran jyrkät nuo korokkeet että 15 km/h on sopiva nopeus niissä 20km/h on maksimi. Pari kertaa on käyty tänä kesänä siellä ja jos ilmajousitetulla Volvolla menisi kovempaa tulisi kaappien sisälmys uudelleen järjestettyä.

HÄKLI HANNU 20.06.2012 23:05

Kyllä meillä täällä katuja ja kujia korjataankin, kerrankin ajoi traktorimies kujalle ja heitti lavalta pari kolme laopiollista mössöä pahimpaan kuoppaan ja pari kertaa traktorilla yli ja sillä selvä? Nuoriso on kuulemma mitannut noita "hyppyreitä" ja osa niistä on korkeampia kuin laki sallii. Kaupunki maksaa raapimiset? Synkkä totuushan on että ne pitkäkilpiset maasturit selvittävät nämä "hyppyrit" ilman vaikeuksia. Voitte muuten kuvitella miten iloisia esim. ambulanssikuskit ovat näistä jonkun älykön korokkeista. Kyllä nämä kadut alkaa olla siinä kunnossa että näitä hidasteita tuskin tarvitaan jos aikoo autonsa ehjänä pitää.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.