Härmälän Camping

KUJANPÄÄ MARKKU 12.06.2012 12:30

Käyttäjän lisäys viestiin 12.6.2012 klo 12:34:38 Karkas pahus näpeistä. Piti sanoman, että nykyisin on tosi siisti paikka. Kymmenen vuotta sitten oli manneporukoiden valtaama, vaan nyt ei. Näin ne mielipiteet muuttuu.

HALONEN ARTO 04.07.2012 20:19

Tewrveiset vaan Härmälästä... oon kujis ihan eri mieltä siisteydestä, Wc ja peseytymistilojen huolto oli ainakin nyt ihan "herran huomassa".. vielä aamulla n. 08.30 aikoihin ei tiloissa ollut siivooja käynnyt.. roskikset pursui ylitse, käsipyyhkeet loppu ja saippuaannostelijat käyttämättä.. eilen illalla yritin käydä kioskista maitolitraa ostamassa, ei sitte minkäänlaista tarjolla..

Alueella oli paljon ennalta varattuja vaunu/autopaikkoja, mutta jos niiltä päiväksi poistui, joku oli jo varattu lapusta huolimatta paikan vallannut, eikä henkilökunta asiaan milläänlailla ottanut kantaa.

Mielestäni täysin ylimainostettu paikka ja hinta/laatusuhe ihan poskellaan..

Onneksi vaanari voi "äänestää" pyörillään ja vastedes välttää moista paikkaa.

terkut Arto

KEMPPAINEN OLAVI 04.07.2012 21:31

En ole hetken käynyt Härmälässä, aimminhan siellä kokoontui kaikenmaailman ryyppyporukoita ja rokkareita paikkoja hajoittamassa. Eihän ne kuoppaiset ajotiet hääpöisen siistejä ole. Kaipa se Tampere kaavoittaa alueen piankin kerrostaloalueeksi. Ps. Tulihan tuossa alkukesästä piipahettua savon, moalla Kuopion rauhalahessa. Vesanpytyt vuotivat vedet lattioille, vaatekoukut puutuivat hähuoneista ovet olivat tippumassa saranoiltaan jne. Onko näilä kehutuilla alueila remonttitaitoista työväkeä enää vai nuoretko koulutytöt siellä aleita hoiavat? Ja vielä yksi kymysys: eikai meidän karavaanarknsa tarvise ainaka.a paikkoja hajoittaa ähän hävettää, jos alueelle saattuu tulemmaan keski-euroopalaisia. Ps.ps. Tämä kämmenkoneella kirjoittaminen vaatii taito ja tekstin korjaaminen vielä enemmän. Sorry

KARELL HANNU 07.07.2012 12:43

Ollaan juuri Rauhalahdessa, moneskohan kerta liekään vuosien varrella.. Rauhallisempi ja siistimpi seutu on tämä takimmainen Rauhalahden alue metsän suojassa. Koiraihmisten suosiossa, mutta eipä täällä juuri ääntä kuulu, hiljasempia ovat kuin Kara-Ookke ravintelin liepeillä ;) Muutoin varmaan käymisvaiheessa täällä tämä kunnossapito, suunnitelmathan on ymmärtääksen Kupion kaupungilla tehdä täällä uudistuksia kovalla rahalla, joten ei uusata juuri mitään josko on kohta iso remppa tulossa? Silti käyn täällä varmasti pikareissut jos ei jaksa / ehdi kauemmas mennä vkl...

RUOTSALAINEN JANI 23.07.2012 15:51

Ei jääny härmälästä kovinkaan hääpönen kuva...

Saavuttiin Lauantaina paikalle ja mökit oli täynnä Tampereen nuorisoa ryyppäämässä. Meininki oli niinkö Porin yyterissä joskus 90 luvun alussa, ennen sitä "face liftiä".

Löydettiin kuitenkin oikein mukava ja rauhallinen paikka vaunulle (arboreetumin puoleinan ranta, lenkki tie ihan järvven ranassa), pari muutakin vaunua oli samalla rannalla. Sunnuntaina lähti nuoriso paikalta ja niin myös muut vaunut rannalta. Sitten tuli Venäläiset ja isomekkoset.

Sunnuntai ja maanantai välisenä yönä sitten pärähti narkoosi hälytin soimaan. Voihan se olla että laitteeseen tuli juuri sillä hetkellä ja vain sillä hetkellä oleva vika. En kerrinnyt sitä sen kummemin miettimään muutako vaunun tuuletus ja yritystä nukkua. Eihän siitä enään mitään tullu. Mielessä vain pyöri ysikyt luvun venäläisten autokaapaukset...

No seuraavana aamuna nostettiin kytkin ja ei enään IKINÄ palata kyseiseen paikaan, siinä rypekööt "omas paskas".

Vessat ja suihkut oli ihan hyvässä kunnossa, eikä henkilökuntakaan ollut erityisen töykeää. Ainoa huutava puute on sauna, ainoa sauna on vuokra sauna. Kunnon tason nostolla varmasti ihan mahtava paikka, lähellä kaupunkia, kauniilla paikalla.

KUJANPÄÄ MARKKU 23.07.2012 18:42

Nyt sesonkina meno voi olla toinen. Mun arvio oli kesäkuun alusta, jolloin paikkaa arvioin.

Käyttäjän lisäys viestiin 23.7.2012 klo 19:09:07 Isomekkosista mulla on vain nihkeitä kokemuksia, mites muilla?

LIIMATAINEN HANNU 23.07.2012 19:12

Härmälän Camping on hanurista! Kaks kertaa käynyt, ensimmäisen ja samalla viimeisen kerran!

KUJANPÄÄ MARKKU 23.07.2012 19:21

Minä puolestani tuun/meen käymään siellä vieläkin, koska se sopii mun vartalolle, joustava ja joviaali kun olen. Ehe ehe!

JARONEN ARI 23.07.2012 20:09

kyllä se oli aika meluisa paikka vielä 00:00 jälkeen, annoin kyllä aiheesta myös henkilökunnalle palautetta

ÅBERG MERVI 23.07.2012 22:29

Me olimme samoihin aikoihin Härmälässä kun Arton porukka. Mä koin paikan siistiksi ja rauhalliseksi. Olimme siellä 2 yötä ja mielestäni vessat ja suihkut olivat siistejä. Siivojaporukka oli siivonnut vessat, suihkut ja keittiöt kymmeneen mennessä. Saimme paikan kauempaa rannasta. Paikat olivat eroteltu pensasaidoilla ja maasto oli ruohokenttää. Lähellä oli 2 huoltorakennusta, vanhempi ja uudempi. Olimme ajtelleet menevämme elokuun lopulla uudemman kerran Härmälään, mutta tuo kaasun sumuttaminen autoon pistää epäröimään.

HÄNNINEN JUKKA 23.07.2012 22:48

Kumma paikka kun puolet kehuu toiset mollaa.

Sivulliselle ja alueella koskaan käymättömälle jäi varmaksi vain yksi asia:

autoon eikä vaunuun ei satavarmasti ole suihkutettu narkoosikaasua. Semmosta kun ei ole olemassakaan, paitti sairaaloissa, sielläkin harvemmin muuta kuin ilokaasua.

Vielä elää kituuttaa tuokin urbaanilegenda ..

LIIMATAINEN HANNU 24.07.2012 08:03

Elähän nyt, Jukkapoika, kehitys kehittyy, kaasusuasioissakin. Olihan aikoinaan Kirkkokin sitä mieltä että maapallo on avaruuden keskus jota aurinkokin kiertää. Ja maa oli litteä pannukakku jonka laidalta saattoi pudota tyhjyyteen. Olivat varmoja ja pitäviä 'tietoja'! Ehkä tämä kaasudilemmakin joskus tiedetään että sellaistakin on olemassa? :-)))

Etenkin venäläisillä sitä kaasua löytyy! Kaasuttivat hengiltä melkoisen joukon viattomia, siellä yhessä teatterissa. Vai onko sekin vain urbaanilegenda?

HAARAKANGAS ALLAN 24.07.2012 08:25

Konsulit, se "kaasukammo" on kauhia asia. Se pistää jotkut aivan lukkoon eli kieltäytymään uskomaan koko asian olemassaoloon. Niin ja toiset se pitää poissa parkeista tai ainakin hereillä kaiken aikaa....... "Se pyörii sittenkin....." sanoi se Kallion Leksa muinoin.

Allu vaari

LIIMATAINEN HANNU 24.07.2012 09:14

Oliskohan se kaasujuttu vähän kuin se Australiainen vesinokka ellläin? Kun ensimmäiset kuvaukset siitä vesinokasta tuli Eurooppaan kiljuivat tiedemiehet ja -naiset kuorossa "sellaista ei ole olemassakaan"! Kun sitten tuli ensimmäiset , kuolleet ja täytetyt 'näytteet' niin sekin kiellettiin, V niinkuin väärennös, koko elläin.

Kunnes saatiin elävät elukat tutkittavaksi, oli myönnettävä että tosi on, sellainen otus.

Tämä niinkuin vertailuksi outoon asiaan! :-)

KUJANPÄÄ MARKKU 24.07.2012 09:31

Toisaalta on uskontoja ja uskomuksia joita inehmot pitää taivaan tosina eikä heidän käsitystään erkitkään muuta.

Käyttäjän lisäys viestiin 24.7.2012 klo 09:47:45 Miksiköhän sokeasti asioihin uskovat eivät voi olla rehellisiä edes itselleen. Toteaisivat, että oletan asioiden olevan näin, tai näin sen itse näen. Tai harrastan mielelläni tämän asian epäilyä ja niin edelleen. Mutta ei, eiku pitämään varmana hötöjuttuja.

LIIMATAINEN HANNU 24.07.2012 11:44

Autuaita ovat uskossaan vahvat! KJON!

KUJANPÄÄ MARKKU 24.07.2012 12:13

Juu, niin ovat. KJON.

No, mulla ei ole vaaraa tai varaa tulla tän autuaammaksi, toivottavasti.

LIIMATAINEN HANNU 24.07.2012 12:30

No kyllä minäkin uskon nyt siihen Higgsin hiukkaseen, vaikka en ikuna ole sitä nähnyt enkä ikuna näekään. Mutta usko on vahva, kuitengin! Viisas on ihminen. :-)

KUJANPÄÄ MARKKU 24.07.2012 12:45

Mä en ole vielä aivan vakuuttunut mittalaitteiden kalibroinnin luotettavuudesta. Älyllisesti on aika upeeta etsiä asioita jotka tuntuvat todenmukaisilta, mutta toistaiseksi saavuttamattomilta.

LIIMATAINEN HANNU 24.07.2012 12:59

Puhtaan älyn avullahan Higgsin hiukkanen on etukäteen ennustettu löytyvän. Se kun 'liimaa' niin teoriat kuin olevan materiankin yhteen. Loistavaa työtä, älyllä.

KUJANPÄÄ MARKKU 24.07.2012 13:06

KJON!

Paitsi, että saattaa tulla vielä paljon ratkaisemattomia kymysyksiä joita ei vielä osata edes esittää. Tieteen ja tutkimuksen voimalla kuitenkin tukka putkella eteenpäin. Yippee Pecos Bill.

Käyttäjän lisäys viestiin 24.7.2012 klo 13:08:10 Sanoi Myrskytuulelle.

RUOTSALAINEN JANI 25.07.2012 00:35

No lähtihän tämä keskustelu ihan UUSILLE urille :D . No joo... Kyllähän tuo narkoosi homma on erittäin epätoden näköinen mutta kun sellanen olo tuli niin minkäs teet. Tollanen ajatus kun alkaa pyörimään mielessä niin sehän pyörii , kuin kärpänen pirtelössä :) .

Jos näin jälki käteen mietin asiaa niin kyseen alastasin itekkin tuon narkoosi kaasun sumuttamisen vaunuuni.

A : Aikasta hankala sumuttaa sisään ilman että syntyy epä määrästä ähinää ja puhinaa.

B : Mulla on koirat aina mukana, molemmat enemmän tai vähemmän vartio viettisiä.

C: jne...

Älkää minun spekuloinnin takia jätäkö menemättä. Menkää ja muodostakaa omamielipide, ehkä minulle sattu vain huono viikko olla siellä. Soitto respaan ennen saapumista ja rehellisesti kysyy mikä meininki siellä on.

PS: Kyllä narkoosi kaasuja löytyy ja on pakattuna ihan kivasti airosolipulloiksi. Eri asia että monta sellasta pulloa pitää sumuttaa että vaikuttaa narkootisesti. Hermo kaasun määrät on sitten on sitten asia erikseen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.