Käytöksestä

VÄÄNÄNEN IINA 18.09.2011 09:21

Luulisi, että kaikki karavaanarit tykkäisi, kun leirintäalue olisi siisti ja puhdas. Eikö? Ainakin epäsiisteydestä täällä puhistaan ja mutistaan... Olen nyt kahtena viikonloppuna vähän myöhempään viettänyt ystävien kanssa aikaa vaunulla, enkä voi käsittää karvaanareitten käytöstä! Mennään tekemään tarpeet vaunun nurkalle, joko sepalus auki tai housut kintuissa, vaikka vessaan olisi vain parisenkymmentä metriä matkaa. Siis missä mättää? No eilen saatiin kaveriporukalla aivan parhaat naurut, kun eräällä herralla tais tulla "saattajat" kalsonkeihin samalla. Mielestäni tässä asiassa olisi parantamisen varaa. Kuka sitä omalle pihalle kuseksii ja antaa muittenkin kuseksia?? Kertokaas te viisaat ( niitä täällä tuntuu jonkin verran piisaavn :D ), että minkälainen käytös tämä tällainen on?

ANTTILA MARKKU 18.09.2011 09:50

Kyllä tuo porstuan nurkalle kuseksimine on vanha venäläinen tapa.Tosin leirintäalueella käy sen verran paljon väkeä että jos kaikki kasvattaa kessua nurkantakusena voi olla melkoinen typpipommi nurkissa.Nythän paljon puhutaan virtsan talteen otosta ja käyttämisestä lannoitteena sekä tuotteen hajuttomuudesta?Enpä ota tuohon hajuttomuuteen kantaa kun minulla kuitenkin on luulo että kuivunut virtsa haiskahtaa kalalle?On vain annettava peräksi ja myönnettävä että suurin osa ihmisistä on sikoja vaikka kuinka itse yrittäisi elää "marttaliiton"oppien mukaan. Käydä tarpeillaan Wc:ssä ja laskea käynnin jälkeen renkaan alas.Mistä tulikin mieleeni että naisilla taitaa olla aina hätä kädessä kun ne ei kerkeä katsoa onko rengas alhaalla vai ylhäällä.

KONTINAHO ALPO 18.09.2011 13:23

Kyllähän entisaikaan oli vain talon isännällä oikeus portailta kusemiseen. Oli sanontakin "Minähän se oon joka tämän talon portailta kusee". W.C-n huuhteluvedestä menee kyllä pelkän kusen huuhteluun valtaosa Ja on ollut kritiikkiä miksi hyvä typpilannoite täytyy huuhtoa vesistöjä likaamaan En tiedä milloinkahan E U- alkaa vaatimaan tuonne lehmilaitumille pöntöt? A.K

LAHTI ANTTI 18.09.2011 14:33

Moikka vaan Iina.

Otit hyvän aiheen käsiteltäväksi, sillä sitä valitettavasti tapahtuu leirintäalueilla. En itsekään sitä ymmärrä, koska yleiset WC-tilat ovat yleensä melko lähellä kaikkia ja onhan jokaisen autossa/vaunussa vessa, jossa voi käydä. Ja se on varmaankin lähin paikka tarpeiden teolle.

Ei varmaankaan ole seuraavien kulkijoiden mukava tulla paikalle jos sinne on loroteltu mihin sattuu. Pitäisi matkaajien tämä nyt käsittää. Vaan kaikki eivät ilmeisesti osaa alkeellisia siisteystapoja noudattaa. Miten mahtavat kotioloissa toimia?

Jossain ns. puskaparkissa poissa muiden silmistä sen jotenkin ymmärtää, kunhan silloinkin muistetaan kävellä paikkaan, mihin ei voida autoa/vaunua pysäköidä. Ei sielläkään keskelle parkkipaikkaa.

Toivotaan hyvien käytöstapojen kuuluvan karavaanareille.

PALM PEKKA 18.09.2011 15:14

Nin ja joka ainoa levähdysalue on vc/talouspaperinpaloja täynnä kun arvon naiset pyyhkäisevät toimituksen jälkeen ja paperi pudotetaan maahan. Luulis senkin saavan sammaleen alle piiloon. Miehilta sentään jää vain haju joka sateen jälkeen huuhtoutuu maahan.

KOIVUMÄKI JELENA 18.09.2011 19:40

Ihan vain sivuhuomautuksena; viinalla on kumma vaikutus ihmisiin. Tekevät mitä kummallisimpia asioita mitä kummallisimmissa paikoissa. Saattaa siinä unohtua sekin, missä on soveliasta "tyhjennystä" suorittaa...

Veikkaanpa, että selvin päin olevista ei taida monikaan harrastaa tuota julkikuseskelua...?? Saati sitten isompia toimituksia (nykymuotiin näkyy kuuluvan, että jopa kauppojen kärrykatoksiin käyvät raavaat miehet kiinteät tuotoksensa tekemässä).

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.