Kokkola-Camping

KAAKINEN JARI 28.08.2011 12:07

Hei, vietin kesä- heinä- ja elokuussa useamman viikon Kokkola-Campingissa, kun firmallamme on projekti tuolla Kokkolan suunnalla. Alueesta jäi hyvä maku. Henkilökunta asiantuntevaa ja heidän kanssa pääsi hyvin juttuun. Huoltorakennus oli uusi ja kaikki toimi hyvin. Oli pyykkikone ja kuivausrumpu, siistit keittiöt. WC- ja suihkutilat toimivat ja siistit.

Asuntomessujen aikana paikka oli aina iltaisin täynnä ja vara-alue löytyi Köykärinmäestä n. 5 km päästä. Sijainti on mielestäni hyvä. Lähellä merenrantaa ja keskustaan n. 1,5 km. Hyvä kevyenliikenteen väylä kanavan vartta kohti keskustaa.

Pirateparkista kuului joskus musiikkia aika myöhään, mutta se on lähdössä sieltä pois. Sukarin Toivon bisneksiin :)

Kiitos vielä Kokkola-Campingin porukalle. Saattaa olla että tulen vielä pariksi viikoksi.

HAGQVIST JOHAN 30.08.2011 22:53

Olen pari kertaa käynyt kyseisen alueen ja merenrannan välissä olevalla ulkoilualueella ja katsonut, että alue vaikuttaa tosi siistiltä ja viihtyisältä. Eikös se ole pisteytetty neljällä tähdellä nykyään ? En itse ole yöpynyt siellä, mutta voisihan sitä tehdä tutustumiskäynnin oman kaupungin campingille :)

LEINONEN JUKKA 31.08.2011 07:49

Viihtyisä on alue, on tullut oltua siellä useana kesänä. Tänä kesänä alue oli kai täynnä joka päivä asuntomessujen takia, mutta uni maistui myös rannan puistoalueella. Tilaahan siinä olisi laajentaa, mutta miten lienee maaomistukset. Yksi parhaista kämppäreistä, 10 pistettä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.